De Amersfoortse

Je kunt deze verzekering nu niet aanvragen

Unieke combi van zorg én AOV i.s.m. ZZP Nederland

 • Vrije zorgkeuze (restitutiepolis)
 • 10% collectiviteitskorting op je basisdekking
 • 7% korting op je AOV (incl. 5% combi-korting)
 • Tot 15 % collectiviteitskorting op aanvullende dekkingen
 • Doorgaansmodule: onbeperkte fysio & hulp voor je gezin

De Doorgaanverzekering: AOV en zorg in één

Ideaal voor ondernemers: sluit in één keer zowel een zorgverzekering als een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) af. Mét aantrekkelijke kortingen. Zo zorg je niet alleen goed voor je bedrijf, maar ook voor jezelf en je gezin.


Een complete zorgverzekering
(tot 15% korting)

Ben je verzekerd via De Amersfoortse? Dan bepaal je zelf waar je behandeld wilt worden met de vrije zorgkeuze. Bovendien ben je verzekerd van extra psychologische zorg en onbeperkte fysio.

Ook aan je gezin is gedacht met gezinshulp kinderopvang en vervangende mantelzorg als je er even uit bent. Zo kun jij je focussen op je herstel, zodat je zo snel mogelijk weer up and running bent!

Via Knab krijg je flinke korting op de zorg: 10% op je basis- en tandartsverzekering, en nog eens 15% op de aanvullende verzekeringen!

Vergoedingenoverzicht De Amersfoortse
Premieoverzicht De Amersfoortse
Brochure De Amersfoortse

Korting op één van de beste AOV's voor ondernemers


Je denkt er liever niet aan, maar ondanks alle goede preventieve zorg kun je altijd arbeidsongeschikt raken. De arbeidsongeschiktheidsverzekering van De Amersfoortse is volgens MoneyView één van de beste voor ondernemers.

Via Knab krijg je 2% korting op de AOV-premie. Combineer de AOV met de zorgverzekering van De Amersfoortse en krijg nog eens 5% extra combi-korting!

Let op: de 5% korting op je AOV-premie stopt als je jouw zorgverzekering opzegt bij De Amersfoortse. Als je de relatie met Knab beëindigt, stopt de 2% korting.


Productinformatie AOV

Zo vraag je de verzekering aan

De Amersfoortse werkt samen met ZZP Nederland. Als je de verzekering aanvraagt, kom je op de website van ZZP Nederland terecht.

 1. Bereken de premie van je AOV en geef aan dat je Knab klant bent voor extra korting.
 2. Selecteer het pakket AOV en Zorg in één voor de collectiviteitskorting.
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen en bepaal de hoogte van je eigen risico.
 4. Doe de kennistest
  Om een AOV af te kunnen sluiten, ben je verplicht om een 'kennis- en ervaringstoets' in te vullen. De verzekeraar wil namelijk zeker weten of je het product begrijpt.
 5. Sluit zelf direct af of kies voor advies bij een adviseur van ZZP Nederland. De kosten hiervoor verschillen:

Kostenoverzicht Zelf afsluiten     Kostenoverzicht Via de adviseur

Helemaal mooi: De Amersfoortse regelt de overstap van je oude zorgverzekeraar.

Heb je al een AOV? Dan kun je van ons aanbod gebruikmaken als je jouw huidige AOV oversluit. ZZP Nederland helpt je met het oversluiten! Heb je al een AOV bij de Amersfoortse lopen en wil je daarbij een zorgverzekering afsluiten? Neem dan contact op met De Amersfoortse.
Heb je nog vragen?

Je sluit je zorgverzekering af bij De Amersfoortse. Zij hebben de administratie uitbesteed aan ZZP Nederland. Hierdoor sluit je verzekering af via ZZP Nederland. ZZP Nederland zal je ook advies geven over de AOV. Voor vragen over je zorgverzekering kun je terecht bij de Amersfoortse.

ZZP Nederland is te bereiken via:

Telefoon:

085-1305 295
Op werkdagen bereikbaar tussen 8:30 en 17:30 uur

De Amersfoortse is te bereiken via:

Telefoon:

033-464 26 26
Op werkdagen bereikbaar tussen 8:30 en 17:30 uur

WhatsApp:

06-5115 6868
Op werkdagen bereikbaar tussen 8:30 en 21.00 uur
Zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur

Disclaimer

Om je goed van dienst te kunnen zijn, ontvangen wij van de zorgverzekeraar je contactgegevens als je een zorgverzekering hebt afgesloten. Uiteraard gaan we heel zorgvuldig met deze gegevens om. Meer informatie vind je op www.knab.nl/privacy.

Knab Verzekeren is een handelsnaam van Knab Advies en Bemiddeling N.V., een onderdeel van Aegon. Knab Verzekeren is geregistreerd bij de AFM en ingeschreven bij de KvK. Meer informatie vind je in de Knab Dienstenwijzer Zorg.