De gratis overstapservice van Knab

Met de Overstapservice van Knab is veranderen van bank heel gemakkelijk. Zonder gedoe, je zakelijke betalingen lopen gewoon door. Stap nu over en ontvang bovendien € 50 op je nieuwe rekening!

Krijg € 50 cadeau bij overstappen naar Knab

Zo stap je over

Overstappen van bank is dankzij de Overstapservice hartstikke simpel. In deze video vertelt Willemijn je in 50 seconden hoe het werkt.

Van je oude bank overstappen naar Knab in 3 stappen

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de zakelijke Overstapservice?

Met de Knab Overstapservice is overstappen van zakelijke rekening heel eenvoudig. Na je aanvraag ontvang je van ons duidelijke instructies over wat je precies moet regelen. Op deze pagina lees je precies hoe de Overstapservice in zijn werk gaat.

Kan ik overstappen van zakelijke rekening met behoud van mijn rekeningnummer?

Op dit moment is dat niet mogelijk. Dit komt omdat IBAN-nummers zijn gekoppeld aan banknamen en dit is binnen Europa centraal geregeld.

Waarom zou ik overstappen naar Knab?

Knab Zakelijk is uitgeroepen tot de meest voordelige rekening voor zzp'ers. En dat is niet voor niets. Je krijgt voor slechts € 5 per maand namelijk zoveel betaal- en spaarrekeningen als je wilt, ieder jaar 1.000 gratis transacties en een automatische boekhoudkoppeling. Daarnaast bieden we je persoonlijke service - klanten geven ons gemiddeld een 8,9! - en geven we je handige tips over jouw financiën dankzij onze slimme tools. Bereken jouw voordeel.

Wat krijg ik bij een zakelijke rekening van Knab?

Kies je voor Knab Zakelijk, dan kun je zoveel zakelijke betaal- en spaarrekeningen openen als je wilt, mét pas, rente en zelfgekozen pincode. Daarnaast krijg je ieder jaar 1.000 gratis transacties, kun je gebruik maken van een boekhoudkoppeling die automatisch je mutaties bijwerkt en heb je de mogelijkheid om voordelig een creditcard aan te vragen.

Meer info over Knab Zakelijk

Wanneer kan ik mijn oude rekening stopzetten als ik de Knab Overstapservice heb aangevraagd?

Je kunt je oude rekening zelf stopzetten na de ingangsdatum van je Overstapservice. Deze datum vind je terug in de e-mail ter bevestiging van je overstap.

Toch raden we je aan om je oude rekening pas 2 weken hierna op te heffen. Vind je het prettig om nog even inzicht in je oude rekening te houden? Dan kun je hem langer aanhouden. Het kan echter zo zijn dat je oude bank je rekening per definitie opzegt als je een Overstapservice start. Knab kan je rekening bij de oude bank niet voor je opzeggen.

Krijg ik ook rente op mijn zakelijke betaalrekening?

Ja, zowel particuliere als zakelijke klanten ontvangen rente op hun betaalrekening. Hoe hoog die rente is, zie je op onze tarievenpagina.

Andere vraag?

Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen.

Je geld is veilig

Je geld is veilig

Knab is onderdeel van Aegon Bank N.V. Je geld is gedekt door het depositogarantiestelsel.

Van 8 tot 22 uur bereikbaar

Wij staan dagelijks voor je klaar. We zorgen altijd dat je direct contact hebt met één van onze mensen.