De gratis overstapservice van Knab

Met de Overstapservice van Knab is veranderen van bank heel gemakkelijk. Zonder gedoe, je zakelijke betalingen lopen gewoon door. Stap nu over en ontvang bovendien € 50 op je nieuwe rekening!

Krijg € 50 cadeau bij overstappen naar Knab

Zo stap je over

Overstappen van bank is dankzij de Overstapservice hartstikke simpel. In deze video vertelt Willemijn je in 50 seconden hoe het werkt.

Van je oude bank overstappen naar Knab in 3 stappen

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de zakelijke Overstapservice?

Met de Knab Overstapservice is overstappen van bank heel eenvoudig. Na je aanvraag ontvang je van ons duidelijke instructies over wat je precies moet regelen.

Kan ik overstappen van zakelijke rekening met behoud van mijn rekeningnummer?

Dat is helaas niet mogelijk. Dit komt omdat IBAN-nummers zijn gekoppeld aan banknamen en dit is binnen Europa centraal geregeld.

Wanneer kan ik mijn oude rekening stopzetten als ik de Knab Overstapservice heb aangevraagd?

Je kunt je oude rekening zelf stopzetten na de ingangsdatum van je Overstapservice. Deze datum vind je terug in de e-mail ter bevestiging van je overstap.

Toch raden we je aan om je oude rekening pas 2 weken hierna op te heffen. Vind je het prettig om nog even inzicht in je oude rekening te houden? Dan kun je hem langer aanhouden. Het kan echter zo zijn dat je oude bank je rekening per definitie opzegt als je een Overstapservice start. Knab kan je rekening bij de oude bank niet voor je opzeggen.

Waarom zou ik overstappen naar Knab?

Knab Zakelijk is uitgeroepen tot de meest voordelige rekening voor zzp'ers. En dat is niet voor niets. Je krijgt voor slechts € 6 per maand meerdere betaal- en spaarrekeningen, ieder jaar 1.000 gratis transacties en de mogelijkheid voor een automatische boekhoudkoppeling. Daarnaast bieden we je persoonlijke service - klanten geven ons gemiddeld een 8,9! - en geven we je handige tips over jouw financiën dankzij onze slimme tools.

Andere vraag?

Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen.

Je geld is veilig

Je geld is veilig

Knab is onderdeel van Aegon Bank N.V. Je geld is gedekt door het depositogarantiestelsel.

Van 8 tot 20 uur bereikbaar

Wij staan dagelijks voor je klaar. We zorgen altijd dat je direct contact hebt met één van onze mensen.