Aegon Bank is nu Knab

Alle informatie over je voormalige Aegon Bank-product(en) vind je hier.

Transactiekosten Marokko
 
Veel klanten doen een Internationale overboeking naar Marokko om dierbaren in het door de aardbeving getroffen gebied te ondersteunen. Normaal gesproken wordt er €15,- in rekening gebracht voor het doen van een internationale overboeking. Gezien de huidige omstandigheden boeken we de transactiekosten af van je rekening maar betalen we deze achteraf weer aan je terug. Dit doen we vanaf 9 september voor een periode van 3 maanden. Dit geldt alleen voor overboekingen vanaf een particuliere rekening.
 

Phishing e-mail 'opnieuw identificeren'

Momenteel gaat er een e-mail rond die verzoekt klanten om via een link opnieuw te identificeren bij Knab. Dit is een phishing e-mail en is niet door ons verzonden. Heb je niet op de link geklikt en gegevens gedeeld, stuur dan de e-mail door naar valse-email@knab.nl. Heb je wel op de link geklikt en gegevens gedeeld, neem dan contact op met de Knab Servicedesk.

Pas op: Oplichters actief

Criminelen kunnen je op verschillende manieren misleiden. Bijvoorbeeld door zich voor te doen als Knab-medewerker of via valse beleggingsadvertenties. Check de fraudetrends van dit moment hier en herken de signalen.

Ben je slachtoffer van fraude of oplichting?

Neem dan direct contact op met onze fraudehelpdesk.

Contact met Knab

gesloten

Download de app

Download voor iOS in de App Store of voor Android in Google Play.

Bibliotheek

Alle informatie die jij nodig hebt om je financiën slim te regelen.

Knab Open

Denk met ons mee, test nieuwe diensten of leer bij tijdens events.