Knab Meedenken 

Op deze pagina lees je over de status van de tien grootste klantwensen van het moment. Je kunt uiteraard ook zelf je mening achterlaten en op andere manieren met ons meedenken.

 


De grootste klantwensen van dit moment

Elke maand benaderen we een paar honderd willekeurige klanten om op de stoel van onze CEO te gaan zitten. Ze krijgen een beperkt aantal punten om te verdelen over een uitgebreide lijst van verschillende klantwensen.

De geprioriteerde lijst die hieruit voortvloeit, geeft een realistisch beeld van waar onze klanten écht behoefte aan hebben. De resultaten bespreken we elke maand met het hele bedrijf.

Prioriteer de klantwensen

Top 6 klantwensen - Eerste kwartaal 2023

#1

Pensioenproduct voor ondernemers

Ondernemers willen een pensioenproduct (sparen en/of beleggen) waarvan de pensioeninleg fiscaal aftrekbaar is.

Status: Geplande lancering in juni 2023

Lees meer

#2

Verbeteringen boekhoudkoppelingen

Ondernemers willen dat data via hun boekhoudkoppeling sneller en completer verstuurd wordt. Bovendien willen ze meer aangesloten pakketten.

Status: Deels opgelost

Lees meer

#3

Geld storten

Zowel zakelijke als particuliere klanten willen geld kunnen storten op hun Knab-rekening. Een kwart van hen geeft aan hier behoefte aan te hebben.

Status: Voorlopig niet mogelijk bij Knab

Lees meer

#4

Verschillende handelsnamen toevoegen

Sommige ondernemers hanteren meerdere handelsnamen. Zij willen per (betaal)rekening een van die handelsnamen kunnen kiezen.

Status: Op termijn mogelijk

Lees meer

#5

Zzp hypotheken

Het blijft voor zzp’ers lastig om een passende hypotheek te vinden. Velen verwachten dat Knab - als dé bank voor zzp’ers - hier een rol in speelt.

Status: Introductie begin 2024 (ambitie)

Lees meer

#6

Complexe bv's (holdings) accepteren

Veel ondernemers hebben naast hun eenmanszaak ook een bv – soms een holding. Daarvoor willen ze ook een Knab-rekening openen.

Status: Zeer binnenkort mogelijk

Lees meer

Denk en praat mee

Gebruikerstesten

Voordat we nieuwe producten of diensten lanceren, testen we die uitgebreid. Ook onder klanten. Wil je een keer meedoen met zo’n test? Stuur ons een mailtje en je komt op de lijst. 

Meld je aan


Bibliotheek

Honderden artikelen met alle informatie die je nodig hebt om slimme financiële keuzes te maken. Of je nu tips zoekt over ondernemen, geld voor later of het regelen van de hypotheek.

Bekijk de Knab Bieb


Onderzoeksartikelen

Klantonderzoeken helpen ons om de stem van onze klant kenbaar te maken. Zowel binnen Knab als bijvoorbeeld in de landelijke media. Check alle onderzoeksresultaten in dit lijstje.

Naar de onderzoeken


Interviews

Knab is altijd benieuwd naar het verhaal van de klant. Heb jij een inspirerend verhaal, bijvoorbeeld over je onderneming? Laat het ons weten, wie weet maken we een videoportret van je.

Meld je aan


Klant in de boardroom

Elke maand vragen we een klant om met onze directe te praten over haar/zijn ervaringen met Knab. Lijkt dit je leuk en heb je je mening klaar? Wie weet zien we je snel in de boardroom. 

Meld je aan


The Freelance Qommunity

De freelancers van Qommunity zijn goede vrienden van Knab. Het is een platform dat ondernemers aan elkaar verbindt. Sluit je aan bij het gezelligste freelance netwerk van Nederland.

Sluit je aan


Veelgestelde vragen