Overlijden melden: online en eenvoudig

Als nabestaande heb je vaak veel werk aan het afhandelen van abonnementen en accounts van de overledene. Knab helpt je graag in deze moeilijke tijd. Daarom maken we het je zo eenvoudig mogelijk. Via onze partner Closure kun je tegelijkertijd verschillende bedrijven informeren over het overlijden. Alles met slechts één melding.

Meld overlijden

Een overlijden van een voormalig Aegon Bank-klant meld je via deze pagina.

Overlijden melden bij Knab

Wil je als nabestaande een Knab-rekening opzeggen van iemand die is overleden? Dat kan bij ons snel en eenvoudig online. Hiervoor hebben we – naast jouw persoonlijke gegevens - de akte van overlijden en een kopie van een identiteitsdocument van de nabestaande/executeur nodig. Die kun je eenvoudig uploaden. Hierna nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. We bespreken dan samen wat er met de rekening en het saldo moet gebeuren.

Let op: Als je een overlijden wil doorgeven van een voormalig Aegon Bank-klant, gaat dat niet via Closure. Op deze pagina lees je hoe je in dit geval een melding bij ons maakt.

Direct ook andere abonnementen en accounts stopzetten

Via onze partner Closure kun je als nabestaande veel tijd besparen. Je laat één keer de gegevens van de overledene achter en zij informeren allerlei partijen zoals de energieleverancier, verzekeraar, telecombedrijf en bijvoorbeeld goede doelen. Deze partijen selecteer je zelf uit een lijst. Via je persoonlijke account volg je de status van alle opzeggingen. Knab steunt dit soort initiatieven. Daarom nemen wij de kosten van deze service (€ 99) voor onze rekening. Je betaalt er dus niks voor.

Wil je de diensten van Closure gebruiken? Maak dan op de laatste pagina van het formulier een account aan. Wil je dit niet? Dan verstuur je de melding van overlijden alleen naar Knab en helpen we je om de rekening zo soepel mogelijk op te zeggen. Ook dat is gratis.

Meld overlijden

Overlijden melden van een voormalig Aegon Bank-klant?

Dat werkt net iets anders. Je geeft een overlijden online aan ons door, via het webformulier. Op deze pagina vind je meer informatie.