Zakelijk verzekeren via Knab

 • Dek de belangrijkste bedrijfsrisico's af
 • Sluit af via zorgvuldig geselecteerde partners
 • Profiteer als Knab-klant altijd van een aantrekkelijke korting

Naar welke verzekering ben je op zoek?

Bedrijfsverzekeringen

Van de aansprakelijkheids- tot de rechtsbijstandverzekering. Sluit je schadeverzekeringen af met korting.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Wil je goed verzekerd zijn tegen arbeidsongeschiktheid? Vergelijk premies en sluit een AOV af die bij je past.

Binnenkort

Zorgverzekering via Knab

Aan het eind van het jaar mag je weer overstappen van zorgverzekering. Zo kun je mogelijk besparen op de premie. Knab selecteert ook dit jaar weer zorgverzekeringen die passen bij de behoeftes van (kleine) ondernemers. Houd onze website in de gaten!

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik mijn verzekering afsluiten bij een partner van Knab

Bij Knab heb je alleen toegang tot verzekeringen die passen bij de behoeftes van (kleine) ondernemers en zzp'ers. We bieden deze verzekeringen niet zelf aan, maar werken hiervoor samen met gespecialiseerde partners. Deze selecteren we zorgvuldig. Zo vinden we het belangrijk dat onze partners een breed aanbod hebben en net zo hoge eisen stellen aan service en dienstverlening als wij doen.

Als je je verzekeringen regelt als Knab-klant, profiteer je bovendien vrijwel altijd van een uniek voordeel. Vaak is dat een aantrekkelijke korting op de premie, advieskosten of afsluitkosten.

Welke verzekeringen kan ik afsluiten?

Je hebt via Knab toegang tot de volgende verzekeringen:

 • Zorgverzekering
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Diverse schadeverzekeringen, zoals de aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering, zakelijke autoverzekering en inventarisverzekering.
 • Hoe hoog is de korting krijg ik als ik een verzekering afsluit?

  Dat verschilt per verzekering en partner waarmee we samenwerken. Op de pagina's van de arbeidsongeschiktheidsverzekering, schadeverzekeringen en zorgverzekering vind je de actuele kortingen, exclusief voor klanten van Knab.

  Biedt Knab zelf ook verzekeringen aan?

  Nee, Knab biedt zelf geen verzekeringen aan. Om jou te helpen met je zakelijke verzekeringen, werken we samen met gespecialiseerde partners. Bij die partners regel je eenvoudig een goede verzekering, met of zonder persoonlijk advies. Op dit moment kun je kiezen tussen een arbeidsongeschiktheidsverzekering, zorgverzekering en diverse schadeverzekeringen.

  Moet ik bij Knab betalen voor verzekeringsadvies?

  Nee, je hoeft Knab niets te betalen. We geven namelijk zelf geen advies over de verzekeringen die je kunt afsluiten. In plaats daarvan sluit je de verzekeringen af bij een van onze partners, waar je kunt kiezen of je wel of geen advies wilt. Geef je bij een partner aan dat je advies wilt? Dan kunnen hier wel kosten voor in rekening worden gebracht.

  Welke zakelijke verzekeringen heb ik nodig?

  Dat hangt af van je persoonlijke situatie en je beroep. Je kunt dit dus het best bespreken met een verzekeringsadviseur. Wil je alvast weten welke risico's het meeste voorkomen onder zzp'ers en hoe je ze kunt afdekken met een verzekering? Lees dan onze verzekeringsgids met handige informatie en tips over je zakelijke verzekeringen.