Wat is Knab?

Knab is dé bank voor zzp’ers. Via de fijne Knab App – of onze website - regel je in een handomdraai al je ondernemerszaken. Als online bank hebben we menselijke service extra hoog in het vaandel staan. Tussen 08.00 en 20.00 staat er elke dag iemand paraat om je te helpen.

Wat is Knab?

De bank voor zzp’ers

In 2012 begonnen we als klantgerichte bank voor álle Nederlanders. Dat zijn we nog steeds. We merken wel dat we voor zzp’ers echt het verschil kunnen maken. Met intuïtieve financiële producten, praktische informatie en slimme features toegespitst op de behoefte van de zzp’er. Alles om de financiën eenvoudig en goed te kunnen regelen.

Hét bankpakket voor zzp'ers

Knab Zakelijk

Knab Zakelijk is hét zakelijke bankpakket voor zzp’ers. Met onder andere 500 gratis transacties per jaar, onbeperkt potjes maken en automatisch btw sparen. Alles voor één vaste prijs. Je kunt je pakket eenvoudig uitbreiden met onze zakelijke verzekeringen, een creditcard en/of een boekhoudkoppeling.

Bijna een kwartmiljoen ondernemers regelen hun bankzaken bij Knab. Dat zijn ondernemers met een eenmanszaak of een bv met maximaal één bestuurder.

Meer over Knab Zakelijk


section image

Ook voor iedereen die niet onderneemt

Bank voor particulieren

Uiteraard zijn we er ook voor iedereen in Nederland die niet onderneemt. Bij Knab heb je een voordelige, online betaalrekening zonder onaangename verrassingen. Met slimme tools waardoor je nooit meer onnodig geld laat liggen en de fijnste, menselijke service. Ook kun je beleggen en sparen. Bijvoorbeeld voor aanvullend pensioen.

Alles over particulier bankieren
section image

De mensen achter Knab

We omarmen alle slimheid uit de digitale wereld en voegen daar een flinke dosis menselijk begrip aan toe. We zijn transparant, praten in normale taal en blijven altijd bij de feiten. We begeleiden klanten in de financiële wereld, zonder ze te betuttelen.

Lijkt het jou leuk om ook bij Knab te werken? Bekijk dan onze vacatures.