Moeiteloos grip op je geldzaken

"Zullen we anders gewoon een bank oprichten?" Geen alledaagse gedachte die in 2012 ten grondslag lag aan de oprichting van Knab. Alledaags zijn we nog steeds niet. Dat merk je bijvoorbeeld aan onze naam, maar ook aan ons belangrijkste doel: een zo hoog mogelijke klanttevredenheid.

Jij wordt tevreden omdat je moeiteloos grip op je geldzaken krijgt. Met jouw data en onze service halen we samen het maximale uit je geld. Of het nou gaat om je bankrekening, je verzekeringen of je hypotheek; wij zijn er voor jou.

Knab samengevat

Particuliere bank

Waar het allemaal mee begon. Een voordelige online bankrekening zonder onaangename verrassingen. Met slimme tools waardoor je nooit meer onnodig geld laat liggen en een persoonlijke service die je zal verrassen.

Bekijk

Zakelijke bank

In 2014 zag Knab Zakelijk het levenslicht. Een zakelijk bankpakket dat zich richt op de behoeften van de zzp’er en kleine ondernemer. Sinds de oprichting is Knab Zakelijk door MoneyView elk jaar uitgeroepen tot voordeligste zakelijke rekening voor zzp’ers.

Bekijk

Hypotheken

In 2014 gaven we als eerste hypotheekadviseur volledig online hypotheekadvies. Hier gaan slimme algoritmes en de beste mensen voor jou aan het werk om de best passende hypotheek te vinden. Klanten geven ons hypotheekadvies gemiddeld een 8,6 op Independer!

Bekijk

Verzekeren

Sinds 2017 kun je bij Knab ook terecht voor je verzekeringen. Vergelijk inboedel- en opstalverzekeringen en sluit direct degene af die het beste bij jou past. Ben je zzp'er? Dan krijg je via Knab collectiviteitskorting op een aantal geselecteerde zorgverzekeringen. 

Bekijk

Al meer dan 200.000 mensen kozen voor Knab

Onze klanten kozen Knab vooral vanwege de hoge rente, het gemak en de lage maandelijkse kosten. Klanten geven ons gemiddeld een 8,9 (bron: Consumentenbond) en prijzen vooral de persoonlijke en goede service.


"Mijn complimenten voor de app. @knab_nl loopt weer voorop!"

@MPHoogeveen
"Overstappen gaat super, service is top! Ik word spontaan vrolijk van bankieren ;)"

@AndreaZuiverC
"Gisteravond aangevraagd, vanochtend rekening al actief. Supersnelle service :)"

@colincouleDe mensen achter Knab

We omarmen alle slimheid uit de digitale wereld en voegen daar een flinke dosis menselijk begrip aan toe. We zijn transparant, praten in normale taal en blijven altijd bij de feiten. We begeleiden klanten in de financiële wereld, zonder ze te betuttelen.

Lijkt het jou leuk om ook bij Knab te werken? Bekijk dan onze vacatures.

Bij alles wat we doen blijft een hoge klanttevredenheid de allerbelangrijkste doelstelling. Op dat gebied moeten we de lat heel hoog blijven leggen. 

- Robbert Bakker van Knab