Met Knab krijg je moeiteloos grip op je geldzaken

"Zullen we anders gewoon een bank oprichten?" Geen alledaagse gedachte die in 2012 ten grondslag lag aan onze oprichting. Knab is een online bank en nog steeds niet alledaags. Dat merk je bijvoorbeeld aan onze naam, maar ook aan ons belangrijkste doel: een zo hoog mogelijke klanttevredenheid.

Jij wordt tevreden omdat je moeiteloos grip op je geldzaken krijgt. Met jouw data en onze service halen we samen het maximale uit je geld. Of het nou gaat om je bankrekening, je verzekeringen of je hypotheek; Knab is er voor jou.

Wat is Knab?

Knab samengevat

Bank voor particulieren

Waar het allemaal mee begon: een voordelige, online bankrekening zonder onaangename verrassingen. Met slimme tools waardoor je nooit meer onnodig geld laat liggen en een persoonlijke service die je zal verrassen.

Bank voor zzp'ers en ondernemers

In 2014 zag Knab Zakelijk het levenslicht. Een zakelijk bankpakket dat zich richt op de behoeften van de zzp’er en kleine ondernemer. Sinds de oprichting is Knab Zakelijk door MoneyView elk jaar uitgeroepen tot voordeligste zakelijke rekening voor zzp’ers.

Daarnaast werken we samen met bedrijven die voor jou relevante producten en diensten aanbieden. Regel via ons bij hun bijvoorbeeld je hypotheek of een creditcard bij je bankpakket. Uiteraard extra voordelig.

Bekijk

Maar ondernemen is meer dan een zakelijke rekening. Daarom vind je via Knab allerlei producten van geselecteerde partners. Een passende zakelijke verzekering bijvoorbeeld, of een boekhoudkoppeling.

Bekijk

Al meer dan 200.000 mensen kozen voor Knab

Onze klanten kozen Knab vooral vanwege de hoge rente, het gemak en de lage maandelijkse kosten. Klanten geven ons gemiddeld een 8,9 (bron: Consumentenbond) en prijzen vooral de persoonlijke en goede service.


"Mijn complimenten voor de app. @knab_nl loopt weer voorop!"

@MPHoogeveen
"Overstappen gaat super, service is top! Ik word spontaan vrolijk van bankieren ;)"

@AndreaZuiverC
"Gisteravond aangevraagd, vanochtend rekening al actief. Supersnelle service :)"

@colincouleDe mensen achter Knab

We omarmen alle slimheid uit de digitale wereld en voegen daar een flinke dosis menselijk begrip aan toe. We zijn transparant, praten in normale taal en blijven altijd bij de feiten. We begeleiden klanten in de financiële wereld, zonder ze te betuttelen.

Lijkt het jou leuk om ook bij Knab te werken? Bekijk dan onze vacatures.