Voorwaarden

Onze voorwaarden wijzigen

Per 4 oktober 2023 wijzigen de Productvoorwaarden Betalen en de Productvoorwaarden Zakelijk Betalen. Op een andere pagina vind je alle wijzigingen op een rij.

Dit wijzigde er recent

  • In artikel 2 van de Productvoorwaarden staan de voorwaarden voor de nieuwe betaalpas. Je kunt straks per betaalrekening kiezen voor een betaalpas van gerecycled plastic, een digitale betaalpas of geen betaalpas. De pincode die hoort bij de plastic betaalpas kun je wijzigen via je Knab App. Daar kun je ook je betaalpas (de)blokkeren.
  • In artikel 3.2 van de Productvoorwaarden is een online betaling in een webshop toegevoegd aan opdrachten die je kunt goedkeuren. Je kunt straks online betalen met je betaalpas, net zoals dat nu ook kan met iDEAL, Apple Pay en Google Pay.
  • In artikel 3.7 van de Productvoorwaarden staat dat we in bepaalde situaties een deel van de bestedingsruimte op je betaalrekening reserveren voor betalingen. Bijvoorbeeld als je een auto huurt of een hotelkamer reserveert.
  • In de Algemene Voorwaarden zijn wijzigingen doorgevoerd in artikel 9.1 en 10.1. Daarin is de CVC-code - die je gebruikt voor online betalingen met de nieuwe betaalpas - toegevoegd als veiligheidscode.
  • In de Algemene Voorwaarden en de Productvoorwaarden staat nu ook dat je kunt betalen met Google Pay en in het OV kunt in- en uitchecken met je betaalpas. Daarnaast is artikel 19 - van de Productvoorwaarden Zakelijk Betalen - over de Knab Boekhoudkoppeling geüpdatet.

Algemene voorwaarden

Misschien vind je dit ook interessant

Rente en tarieven