Slim en verantwoord beleggen bij Knab

Onze experts beleggen je geld op een slimme en verantwoorde manier, waardoor je niet te veel risico loopt. Ontdek waarin ze voor je beleggen en waarom.

We wedden niet op één paard

Een uitgebalanceerd beleggingsmandje

Met Knab Beheerd Beleggen beleg je in beleggingsfondsen. Dit kun je zien als een 'beleggingsmandje' - zorgvuldig samengesteld door onze experts - met daarin een mix van verschillende beleggingen. Bijvoorbeeld aandelen en obligaties, maar ook vastgoed en grondstoffen. Van alles wat dus. In de tabel zie je een voorbeeld van de spreiding binnen ons neutraal risicoprofiel.

Lees meer over onze beleggingsfondsen

hierin beleggen we bij Knab

Een paar voorbeelden

Waarin beleggen we?

Aandelen

We beleggen voor jou in aandelen van bedrijven over de hele wereld, waaronder bekende namen als Apple, Amazon, Facebook en Tesla*.

Obligaties

We beleggen veel in Europese en Amerikaanse obligaties, waaronder de betrouwbare Duitse en Franse staatsobligaties en leningen aan bedrijven zoals Coca-Cola en Netflix*.

Vastgoed

We beleggen niet in fysieke stenen, maar in beursgenoteerde vastgoedbedrijven. Zo beleg je indirect in bijvoorbeeld kantoren, winkels en woningen.

Grondstoffen

Grondstoffen maken je beleggingsportefeuille compleet. Ze zijn een goede investering omdat ze schaars zijn en altijd gevraagd. Denk aan landbouw, energiewinning en (edel)metalen.

*De samenstelling van de fondsen waarin we voor je beleggen kan wijzigen.

Waarom zoveel spreiding?

Meer spreiding = minder risico

Spreiden is belangrijk. Met een goed gespreide beleggingsportefeuille ben je beter beschermd tegen het schommelen van de beurskoersen - en blijft je vermogen stabieler. Bij Knab Beheerd Beleggen spreiden we meer dan gemiddeld.

Hoe we je inleg precies spreiden over de verschillende beleggingen, hangt af van je risicoprofiel. Deze stellen we samen vast als je bij Knab gaat beleggen.

Tijdelijke actie

Start nu en krijg € 25 cadeau

Ervaar het gemak en start nu met beleggen. Je krijgt € 25 cadeau als je minimaal € 500 inlegt op je nieuwe beleggingsrekening en een maandelijkse inleg instelt. Mooi meegenomen!

Check de actie


tot 25 euro cadeau als je begint met beleggen

online bank met impact

Online bank met idealen

Knab staat voor verantwoord beleggen

We zoeken niet alleen goede financiële rendementen voor onze klanten; we beleggen ook op een manier die een positieve invloed heeft op het milieu en op sociale en maatschappelijke omstandigheden. We investeren bijvoorbeeld uit principe niet in de tabaksindustrie en in palmolie. En we stimuleren onze werknemers om keuzes te maken waarin de belangen van onze klanten, het milieu en de maatschappij samenkomen.

Lees meer over ons Verantwoord beleggen beleid 

Veelgestelde vragen

Laat je geld voor je werken

Begin nu met beleggen

  1. Open de Knab App (zorg dat je Knab App up-to-date is)

  2. Klik rechtsboven op + en kies voor Beheerd Beleggen

  3. Beantwoord de vragen over je kennis en ervaring


Privé beleggen als zzp’er

Dat doe je bij Knab heel gemakkelijk binnen je zakelijk pakket. Zo profiteer je ook als zzp’er van de voordelen van beleggen, zonder dat je een particuliere rekening hoeft te openen.

Ontdek het gemak

Dit vind je misschien ook interessant