Beleggen kan al vanaf € 100 per maand

Om te kunnen beleggen hoef je niet rijk te zijn. Online beleggen kan bij Knab al vanaf € 100 per maand. We vragen je dan wel om dat minimaal 12 maanden te doen. Zo kun je sneller een mooi vermogen opbouwen.

Knab Beleggen krijgt 5 sterren van Beleggingsmatch

Eenmalig of periodiek inleggen

Als je wilt, kun je eenmalig een bedrag inleggen. Dat kan bij Knab vanaf € 10.000. Je kunt er ook voor kiezen om iedere maand een vast bedrag te beleggen, bijvoorbeeld € 250 per maand. Allebei kan natuurlijk ook.

Lees meer over periodiek beleggen.

Het slimme van Knab Beleggen

Weinig beleggingservaring nodig

Je hoeft niet zelf te beleggen, dus uitgebreide kennis en ervaring is niet nodig. Wij houden de beurs voor je in de gaten en we zorgen voor een portefeuille die bij jou past.

We spreiden je beleggingen

Op basis van jouw beleggingsprofiel stellen we zorgvuldig jouw portefeuille samen. Je geld wordt wereldwijd gespreid in aandelen, obligaties, grondstoffen en vastgoed.

Lage beheerkosten

We rekenen een beheervergoeding van 0,50% van het belegd vermogen + 0,19-0,31% van de beleggingsproducten (dit is inclusief BTW). Erg voordelig vergeleken met andere aanbieders.

Risicoafbouw

Je kunt ervoor kiezen om het risico van je portefeuille op een bepaald moment af te laten bouwen. Zo verklein je de kans op tegenvallers wanneer je doel of einddatum in zicht komt.

Risico's van beleggen

Beleggen doe je voor de lange termijn en het is niet zonder risico. Je beleggingen kunnen meer, maar ook minder waard worden. Je kunt ook (een deel van) je geld kwijtraken. Beleg daarom alleen met geld dat je kunt missen.

Wat kost Knab Beleggen?

Voor het Knab Plus-pakket betaal je € 5 per maand. Verder betaal je voor Knab Beleggen vaste servicekosten van € 1 per maand. Voor het beheer rekenen we een percentage van 0,50% van je belegd vermogen. Je betaalt bij Knab Beleggen geen transactiekosten.

Beginnen met beleggen? Open Knab Plus

Om bij Knab te beleggen heb je een Knab Plus-pakket nodig. Dit kost € 5 per maand (dit is exclusief de kosten voor Knab Beleggen). Zodra je Knab Plus hebt geopend, kun je Knab Beleggen aanvragen.

  • Onze klanten geven onze service gemiddeld een 8,9
  • Een compleet pakket voor je bankzaken
  • In 5 minuten een bankrekening geopend
Start met Knab

Handige info in duidelijke taal

Beginnen met beleggen kan best spannend zijn. Waar moet je allemaal op letten? Hoe voorkom je beginnersfouten? En hoe zorg je dat je niet teveel risico loopt? Lees hierover in onze bibliotheek vol handige artikelen, checklists, video's en nog veel meer.

Checklist voor beleggen

Wil jij beginnen met beleggen? Lees hier hoe je een goede start maakt.

10 onmisbare beleggingstermen

Altijd al willen weten wat bulls & bears zijn? En wat het betekent om short te gaan?

Beleggingsrisico's beperken

Maak jij je zorgen om de risico's van beleggen? Lees hier hoe je ze kunt verkleinen.