Laat je geld beleggen door een expert

Bij Knab laat je je beleggingen beheren door onze experts. Ideaal wanneer je net begint met beleggen en nog niet zoveel ervaring hebt. Zo krijgt je geld de kans om te groeien, terwijl je er zelf niks voor hoeft te doen.

Lees meer over beheerd beleggen.

Het slimme van Knab Beheerd Beleggen

Weinig beleggingservaring nodig

Je hoeft niet zelf te beleggen, dus uitgebreide kennis en ervaring is niet nodig. Wij houden de beurs voor je in de gaten en we zorgen voor een portefeuille die bij jou past.

We spreiden je beleggingen

Op basis van jouw risicoprofiel stellen we zorgvuldig jouw portefeuille samen. Je geld wordt wereldwijd gespreid in aandelen, obligaties, grondstoffen en vastgoed.

Lage kosten

We rekenen € 1 p/m servicekosten en jaarlijks maximaal 0,69% van je belegd vermogen voor het beheer. Erg voordelig vergeleken met andere aanbieders.

Risicoafbouw

Je kunt ervoor kiezen om het risico van je portefeuille op een bepaald moment af te laten bouwen. Zo verklein je de kans op tegenvallers wanneer je doel of einddatum in zicht komt.

Beleggen kan al vanaf € 100

Beleggen is niet alleen voor de rijken, integendeel! Je kunt bij Knab al beleggen vanaf € 100. Zo kun je laagdrempelig kennismaken met beleggen zonder dat je gelijk veel geld inlegt.

Beleg elke maand een beetje

Als je je geld snel wilt laten groeien, kan het slim zijn om iedere maand een vast bedrag in te leggen. Zo bouw je niet alleen sneller een vermogen op, je bent ook bezig met risicospreiding.

Lees meer over periodiek beleggen.

Beleggen doe je met Knab Plus

Je kunt bij Knab beleggen met een Knab Plus-pakket. Voor € 5 per maand krijg je:

  • tot wel 5 betaalrekeningen met betaalpas
  • rente op je betaalrekening
  • als je wilt: een gratis creditcard

        Om bij Knab te beleggen heb je Knab Plus nodig.

Start met beleggen Open Knab Plus

Leer alles over beginnen met beleggen

Beginnen met beleggen kan best spannend zijn. Waar moet je allemaal op letten? Hoe voorkom je beginnersfouten? En hoe zorg je dat je niet teveel risico loopt? Lees hierover in onze bibliotheek vol handige artikelen, checklists, video's en nog veel meer.

Checklist voor beleggen

Wil jij beginnen met beleggen? Lees hier hoe je een goede start maakt.

10 onmisbare beleggingstermen

Altijd al willen weten wat bulls & bears zijn? En wat het betekent om short te gaan?

De basics van beleggen

Even opfrissen: hoe zat het ook alweer met beleggen en wat zijn aandelen precies?

Veelgestelde vragen

Kan ik bij Knab ook zelf beleggen?

Nee, met Knab Beheerd Beleggen wordt je vermogen door Knab belegd volgens een risicoprofiel dat past bij jouw persoonlijke situatie. Het is niet mogelijk om zelf in losse aandelen of andere effecten te handelen.

Lees meer over het verschil tussen zelf beleggen en laten beleggen in de Knab Bieb.

Wat zijn de kosten van beleggen?
Voor het Knab Plus-pakket betaal je € 5 per maand. Verder betaal je voor Knab Beheerd Beleggen vaste servicekosten van € 1 per maand. Voor het beheer rekenen we een jaarlijks percentage van maximaal 0,69% van je belegd vermogen. Je betaalt bij Knab Beheerd Beleggen geen transactiekosten.
Waarin belegt Knab mijn geld?
We zorgen voor spreiding over verschillende beleggingscategorieën, namelijk aandelen, obligaties, grondstoffen en vastgoed. Deze zijn ook weer verspreid over verschillende regio’s. De verdeling van de categorieën en regio’s is afhankelijk van je risicoprofiel.
Hoe kan ik de risico's van beleggen beperken?
Als je belegt, neem je risico. De waarde van je beleggingenkan stijgen, maar ook dalen. Wees je daarvan bewust als je belegt. Wel zijn er manieren om de risico's van beleggen te beperken, in de Knab Bieb vind je 8 tips die je hiermee kunnen helpen.

Goed om te weten

Aan beleggen zitten kosten en risico's verbonden. Je betaalt beheerkosten en je kunt je inleg gedeeltelijk of helemaal kwijtraken. Of beleggen iets voor jou is, hangt onder meer af van jouw kennis en ervaring, je financiële situatie, je risicobereidheid, je beleggingsdoelen en je beleggingshorizon.