Het slimme van Knab Beleggen

 • Bijna geen omkijken naar je beleggingen

  Beleggen zou niet spannend moeten zijn. Wij houden de beurs voor je in de gaten en nemen beleggingsbeslissingen. Jij kunt natuurlijk wel zelf via de Knab App je vermogensontwikkeling volgen.

 • Wereldwijd gespreid

  Je hebt bijna geen omkijken naar jouw beleggingen, want wij zorgen ervoor dat je geld wordt belegd in beleggingsinstrumenten die wereldwijd beleggen in verschillende soorten beleggingen, zoals aandelen en obligaties.

 • Aantrekkelijke prijs

  In heel 2018 betaal je geen servicekosten. We rekenen dan alleen 0,50% beheervergoeding. Dit is erg voordelig vergeleken met andere aanbieders.

 • Mogelijkheid tot risicoafbouw, wanneer je doel dichterbij komt

  Als je belegt voor een specifiek doel, dan kun je er voor kiezen om het risico in je portefeuille af te laten bouwen naarmate dit moment dichterbij komt. Zo kom je niet voor grote verrassingen te staan als het niet goed gaat op de financiële markten terwijl je je geld bijna nodig hebt. In sommige situaties, bijvoorbeeld als je belegt voor een (gedeeltelijke) aflossing van je hypotheek, bouwen we altijd het risico automatisch voor je af.

Beleggen kan al vanaf € 100 per maand

Je kunt bij Knab al vanaf € 100 per maand beleggen, mits je dit voor minimaal 12 maanden doet. Zo'n periodieke inleg is handig omdat niemand de beurs kan voorspellen. Met deze maandelijkse inleg hoef je ‘het goede moment’ nooit af te wachten.

Je kunt natuurlijk ook eenmalig een bedrag inleggen. Dat kan vanaf € 10.000.

Knab Beleggen krijgt 5 sterren van Beleggingsmatch

Beleggen? Open Knab Plus

Om te beleggen bij Knab open je eerst Knab Plus. Dat is hét pakket om volledig te bankieren voor € 5 per maand.

Zodra je Knab Plus hebt geopend, kun je aan de slag met Knab Beleggen.