Andere spaarvormen van Knab

Kun jij jouw spaargeld wel even missen? Zet je geld dan wat langer vast en kies voor Deposito Sparen. Deze spaarvorm is minder flexibel, maar je ontvangt wel meer rente!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt mijn spaarrente bepaald?

De hoogte van jouw spaarrente hangt af van de spaarvorm die je kiest. Kies je voor flexibel sparen, dan krijg je een variabele rente. Hoewel wij proberen de rente zo stabiel mogelijk te houden, kan deze altijd wijzigen. De hoogte van deze spaarrente is onder meer afhankelijk van de actuele marktrente en onze concurrenten.

Wat is een variabele rente?

Een variabele rente kan altijd veranderen, zowel in jouw voor- als nadeel. De rente staat in dit geval dus niet voor een bepaalde periode vast, waardoor je geen zekerheid hebt over de hoeveelheid rente die je ontvangt. Wil je dit wel? Dan kun je beter kiezen voor deposito sparen.

Hoeveel kan ik sparen per maand?

Dat bepaal je helemaal zelf! Hoe meer geld je op je spaarrekening zet, hoe meer rente je natuurlijk ontvangt. Maar je bent niet verplicht om een bepaald bedrag te storten op jouw Knab-rekening.

Hoe word ik op de hoogte gehouden van rentewijzigingen?

Als de rente wijzigt, ontvang je van ons direct een e-mail met de wijziging. Dit geldt voor iedere spaarvorm. De actuele rentestanden vind je overigens ook altijd op onze tarievenpagina.

Kan ik meerdere spaarvormen kiezen?

Ja hoor, dat kan! Bij Knab betaal je voor een compleet pakket, inclusief zoveel betaal- en spaarrekeningen als je wilt. Je kunt dus best met de ene spaarrekening flexibel sparen, op de ander kiezen voor kwartaal sparen en een deposito openen.

Andere vraag?

Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen.

Je geld is veilig

Je geld is veilig

Knab is onderdeel van Aegon Bank N.V. Je geld is gedekt door het depositogarantiestelsel.

Van 8 tot 20 uur bereikbaar

Wij staan dagelijks voor je klaar. We zorgen altijd dat je direct contact hebt met één van onze mensen.