Betaal wereldwijd veilig met een creditcard

Of je nu vaak op reis gaat, veel online koopt of de zekerheid wilt van een aankoopverzekering als je die dure tv aanschaft. Met een creditcard betaal je makkelijk en veilig. Goed nieuws: bij een Knab betaalpakket krijg je die helemaal gratis. Jij hoeft alleen nog maar te kiezen tussen de Knab Creditcard of American Express.

Knab Creditcard

  • Wereldwijd de meest geaccepteerde creditcard
  • Vrijwel al je aankopen zijn 180 dagen verzekerd
  • Online of via de ICS App al je betalingen inzien

Meer info


American Express Green Card

American Express

  • Wereldwijd veilig betalen, ook online
  • Overal veilig betalen zonder financieel risico
  • Automatisch sparen voor reizen, giftcards of cadeaus

Meer info


Waarom Knab Plus?

Altijd en overal grip op je financiën via de Knab App of onze website. Hulp nodig? Ontvang elke dag de beste service van 8.00 tot 20.00 uur!

  • Onze klanten geven onze service gemiddeld een 8,9
  • Een compleet bankpakket voor € 5 per maand
  • Makkelijk en veilig aanvragen via de Knab App
Open een rekening

Handige info in duidelijke taal

Het is niet niks, je financiën op orde krijgen. Waar moet je allemaal op letten? Wat betekenen die ingewikkelde termen in de algemene voorwaarden? En - niet onbelangrijk - hoe haal je het meeste uit je geld? Wij helpen je daar graag bij met een bibliotheek vol handige artikelen, checklists, video's en nog veel meer. Zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Betalen met creditcard

Hoeveel rente betaal je? Wanneer betaal je de rekening? En hoe zit dat met die aankoopverzekering? We leggen het je allemaal haarfijn uit.


Lees meer

Creditcard kiezen

Dat je een creditcard wilt, weet je. Maar welke? In dit artikel vertellen we je meer over de verschillende opties. Welke past het beste bij jouw situatie?


Lees meer

Maximale hypotheek

Een BKR-registratie heeft invloed op jouw maximale hypotheek, hoe zit dat dan met jouw creditcard? Check hier of en hoeveel effect die kaart heeft.


Lees meer

Veelgestelde vragen

Blijft mijn creditcard bij Knab Plus altijd gratis?
De Knab Creditcard blijft altijd gratis, zolang je ook een betaalpakket houdt bij Knab uiteraard. De American Express Green Card is het eerste jaar gratis. Daarna blijft hij alleen gratis als je minimaal € 1.500 per jaar uitgeeft.
Hoe veilig is betalen met een creditcard?
Creditcards zijn net zo veilig als een gewone betaalpas, maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je alsnog slachtoffer wordt van creditcardfraude. Geen zorgen, de schade wordt vrijwel altijd volledig vergoed.
Wanneer worden de kosten afgeschreven?
Als je de rekening van jouw creditcard maandelijks betaalt, worden deze kosten rond het einde van de maand van jouw rekening afgeschreven. Dit gebeurt door middel van een automatische incasso. De precieze datum verschilt per creditcardmaatschappij.
Zorgt een creditcard voor een BKR-registratie?
Alleen een creditcard met een kredietfaciliteit zorgt voor een BKR-registratie. Check dit dus goed als je de kaart aanvraagt. Een BKR-registratie kan namelijk invloed hebben op je maximale hypotheek.
Hoe kan ik een Knab Creditcard of American Express via Knab aanvragen?
Ben je al Knab-klant? Dan kun je gemakkelijk een creditcard aanvragen via jouw Persoonlijke Bankomgeving. Ben je nog geen klant, dan kun je dat worden via deze link. Je krijgt dan toegang tot een eigen beveiligde bankomgeving waar je de kaart kunt aanvragen.
Kan ik beide creditcards aanvragen?

Je kunt er voor kiezen om bij jouw Knab Plus-pakket twee creditcards aan te vragen.