Alles voor een vaste prijs

Dit krijg je als je een bankrekening opent

Tot 5 betaalrekeningen met betaalpas

Handig om een extra betaalrekening te hebben voor je dagelijkse boodschappen. Je krijgt bij elke betaalrekening een gratis betaalpas met zelfgekozen pincode.

Vraag een gratis creditcard aan

Koop het internet leeg of betaal veilig als je op vakantie bent in het buitenland. Je kunt de kaart gratis aanvragen bij je bankpakket.

Onbeperkt aantal spaarrekeningen

Open kosteloos meerdere spaarrekeningen. Handig om potjes te maken, bijvoorbeeld voor je vakantie of nieuwe woning.

Slimme mobiel bankieren app

Met de Knab App kun je zorgeloos bankieren en geniet je van handige features. Activeer Apple Pay of verstuur een betaalverzoek naar je vrienden.

Bankrekening openen

Alleen of samen met iemand anders

Bij Knab kun je alleen of samen bankieren. Wil je een privérekening openen? Kies in de Knab App voor een rekening 'alleen voor mij'. Wil je samen bankieren? Open dan een bankrekening 'voor mij en iemand anders'.

Open een rekening

Gezamenlijke rekening

Grip op je uitgaven

Bankrekening openen én slim indelen

Vind je het lastig om te zien wat je elke maand uitgeeft? Maak dan apartje potjes. Dat kan makkelijk met de verschillende betaal- en spaarrekeningen die standaard in je pakket zitten. Open bijvoorbeeld potjes voor abonnementen, belasting, vakanties of gewoon om te sparen. Zo heb je meer grip op je uitgaven.

Kom van je bank af

Stap over naar Knab en krijg € 50

Komen de veringen uit je bank? Dan is het tijd voor wat nieuws. Je stapt gemakkelijk over naar Knab via onze gratis Overstapservice. We helpen je met het overzetten van je bij- en afschrijvingen én je krijgt € 50 cadeau.

Open een rekening

Stap over en ontvang € 50

Veelgestelde vragen over een bankrekening openen

Misschien vind je dit ook interessant