Via onze partner Finzie

Een hypotheek voor alle zzp'ers

Ben je zzp'er en wil je een hypotheek? Tegenwoordig gaat dat steeds makkelijker. Maar met een schommelend inkomen is het wel fijn om te weten welke mogelijkheden je hebt. Knab's partner Finzie denkt met je mee, beantwoordt al je vragen en helpt je met het regelen van een zzp hypotheek.

Goed geregeld

Waarom je hypotheek afsluiten via Finzie?

Finzie biedt meer dan enkel hypotheekadvies. Hun financieel coaches helpen je niet alleen met je hypotheek, maar bijvoorbeeld ook met de bijbehorende verzekeringen. De coaches zijn 100% onafhankelijk en vergelijken bijna alle aanbieders voor je. Zo heb je alles in één keer goed geregeld.

Knab werkt samen met Finzie voor hypotheekadvies

De tarieven van onze partner

Eerste woning kopen

Advies: € 999
Bemiddeling: € 500

€ 1.499

Maak een afspraak

Hypotheek oversluiten

Advies: € 1.399
Bemiddeling: € 600

€ 1.999

Maak een afspraak

Volgende woning kopen

Advies: € 1.399
Bemiddeling: € 600

€ 1.999

Maak een afspraak

Een stappenplan

Zo gaat het in z'n werk1. Maak een belafspraak. Finzie belt je binnen 24 uur terug om een oriëntatiegesprek in te plannen.2. Tijdens het gratis en vrijblijvende oriëntatiegesprek bespreek je jouw mogelijkheden en wensen.3. Finzie's coach helpt je met het afsluiten van de best mogelijke hypotheek.4. Gefeliciteerd, je hebt een hypotheek!

Bereken alvast zelfHoeveel kan ik lenen?

In 3 stappen bereken je hoeveel je maximaal kunt lenen op basis van je inkomen en financiële verplichtingen

Bereken nu


Kan ik mijn droomhuis kopen?

Heb jij jouw droomhuis op het oog? Bereken in een paar stappen of jij het huis kan betalen en welke financiële mogelijkheden je hebt.

Bereken nu


Tips en info in duidelijke taal

Bij het afsluiten van je hypotheek ga je niet over één nacht ijs. Daarom hebben we een bibliotheek vol artikelen, checklists, video's en andere handige info. In duidelijke taal, zodat je weet waar je aan toe bent.

Zzp hypotheek: deze documenten heb je nodig

Zzp hypotheek berekenen, hoe werkt dat?

Zzp-hypotheek zonder jaarcijfers: 4 tips

Hypotheek

Veelgestelde vragen

Goed om te weten

Bij Knab kiezen we heel zorgvuldig onze partners uit. Daarbij werken we alleen samen met partijen die qua service en dienstverlening dezelfde hoge eisen stellen als dat wij doen. Desondanks zijn we niet verantwoordelijk voor de dienstverlening van onze partners of de content op hun pagina. Als je vragen of klachten hebt over een van onze partners, kun je rechtstreeks contact met ze opnemen. Uiteraard kun je ons ook feedback geven via de 'feedback' button op deze pagina.