Via onze partner Finzie

Een hypotheek voor alle zzp'ers

Ben je zzp'er en wil je een hypotheek? Tegenwoordig gaat dat steeds makkelijker. Maar met een schommelend inkomen is het wel fijn om te weten welke mogelijkheden je hebt. Knab's partner Finzie denkt met je mee, beantwoordt al je vragen en helpt je met het regelen van een zzp hypotheek.

Goed geregeld

Waarom je hypotheek afsluiten via Finzie?

Finzie biedt meer dan enkel hypotheekadvies. Hun financieel coaches helpen je niet alleen met je hypotheek, maar bijvoorbeeld ook met de bijbehorende verzekeringen. De coaches zijn 100% onafhankelijk en vergelijken bijna alle aanbieders voor je. Zo heb je alles in één keer goed geregeld.

Knab werkt samen met Finzie voor hypotheekadvies

De tarieven van onze partner

Eerste woning kopen

Advies: € 999
Bemiddeling: € 500

€ 1.499

Maak een afspraak

Hypotheek oversluiten

Advies: € 1.399
Bemiddeling: € 600

€ 1.999

Maak een afspraak

Volgende woning kopen

Advies: € 1.399
Bemiddeling: € 600

€ 1.999

Maak een afspraak

Een stappenplan

Zo gaat het in z'n werk1. Maak een belafspraak. Finzie belt je binnen 24 uur terug om een oriëntatiegesprek in te plannen.2. Tijdens het gratis en vrijblijvende oriëntatiegesprek bespreek je jouw mogelijkheden en wensen.3. Finzie's coach helpt je met het afsluiten van de best mogelijke hypotheek.4. Gefeliciteerd, je hebt een hypotheek!

Bereken alvast zelfHoeveel kan ik lenen?

In 3 stappen bereken je hoeveel je maximaal kunt lenen op basis van je inkomen en financiële verplichtingen

Bereken nu


Kan ik mijn droomhuis kopen?

Heb jij jouw droomhuis op het oog? Bereken in een paar stappen of jij het huis kan betalen en welke financiële mogelijkheden je hebt.

Bereken nu


Tips en info in duidelijke taal

Bij het afsluiten van je hypotheek ga je niet over één nacht ijs. Daarom hebben we een bibliotheek vol artikelen, checklists, video's en andere handige info. In duidelijke taal, zodat je weet waar je aan toe bent.

Zzp hypotheek: deze documenten heb je nodig

Zzp hypotheek berekenen, hoe werkt dat?

Zzp-hypotheek zonder jaarcijfers: 4 tips

Hypotheek

Veelgestelde vragen

Waarom werkt Knab samen met Finzie?

Knab wil klanten op financieel gebied verder helpen. Daarom werken we samen met partners die interessante producten aanbieden. Deze partners worden zorgvuldig geselecteerd. Zo vinden we het vooral belangrijk dat een partner dezelfde hoge eisen stelt aan servicegerichtheid en dienstverlening als wij doen. 

We werken samen met Finzie, omdat ze een voordelige en onafhankelijke partij zijn. Daarnaast stelt Finzie - net als Knab - hoge eisen aan de service. De financieel coaches van Finzie zitten verspreid door heel Nederland, waardoor je er altijd eentje in de buurt treft. Het eerste oriëntatiegesprek is gratis en vrijblijvend en kan plaatsvinden waar jij wilt: bij je thuis, op kantoor, telefonisch of via de webcam.

Hoe kan ik contact opnemen met Finzie?

Heb je een vraag over je afspraak met Finzie of over jouw hypotheek? Neem dan contact op met Finzie via 088 - 766 38 38. Op werkdagen bereikbaar van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Hoe werkt het aanvragen van een hypotheek voor zzp'ers?

Het wordt voor zzp'ers steeds makkelijker om een hypotheek aan te vragen. In principe gaat het erom dat je aantoont dat je de eventuele hypotheek en bijkomende kosten kan betalen.

Als zzp'er lever je daarom verschillende documenten aan waaruit blijkt wat je inkomen is. Meestal gaat het over de jaarcijfers van jouw bedrijf over de afgelopen drie jaar plus de aangiftes van je inkomstenbelasting. Heb je deze cijfers nog niet, omdat je nog niet zo lang bezig bent? Dan kun je eventueel een inkomensverklaring aanleveren.

De verdere afhandeling van de aanvraag is gelijk aan die van iemand in loondienst. De hypotheekadviseur of financiel coach dient de aanvraag in, deze wordt beoordeeld en je krijgt een hypotheekofferte. Als je deze accepteert, kun je in principe door naar de notaris.

Moet ik Knab betalen als ik een hypotheek afsluit?

Nee, je hoeft Knab niets te betalen. Je sluit namelijk geen hypotheek af bij Knab zelf en je krijgt ook geen advies van ons. In plaats daarvan sluit je de hypotheek af bij onze partner Finzie. Daar krijg je deskundig, onafhankelijk advies op de plek die jou het best uitkomt. Je kan bijvoorbeeld op kantoor langsgaan bij Finzie, maar thuis afspreken is ook geen probleem. Het eerste oriëntatiegesprek is gratis en vrijblijvend. Als je daadwerkelijk met Finzie in zee gaat en de opdracht tot dienstverlening geeft, betaal je uiteraard wel advies- en afsluitkosten. De kosten vind je op deze pagina.

Wie zijn de financieel coaches van Finzie?

Financieel coaches van Finzie zijn financieel experts die je helpen bij je vragen over hypotheken en verzekeringen. Ze nemen de tijd voor je in een persoonlijk gesprek, waar en wanneer je maar wilt. Ook werken ze onafhankelijk en vergelijken ze bijna alle aanbieders op de Nederlandse markt. Ze helpen je grip te houden op je financiën en volgen en vergelijken de markt actief voor je. Zodat je er niet meer naar hoeft om te kijken, maar wel altijd een goed passende hypotheek hebt.

Goed om te weten

Bij Knab kiezen we heel zorgvuldig onze partners uit. Daarbij werken we alleen samen met partijen die qua service en dienstverlening dezelfde hoge eisen stellen als dat wij doen. Desondanks zijn we niet verantwoordelijk voor de dienstverlening van onze partners of de content op hun pagina. Als je vragen of klachten hebt over een van onze partners, kun je rechtstreeks contact met ze opnemen. Uiteraard kun je ons ook feedback geven via de 'feedback' button op deze pagina.