Knab Ongevallenverzekering

Wat is een ongevallen-verzekering voor zzp'ers?

Niet leuk, wel waar: een (bedrijfs)ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom kun je via Knab een ongevallenverzekering afsluiten. Zo ben je zowel privé als zakelijk verzekerd en krijg jij - of je nabestaande(n) - eenmalig een bedrag uitgekeerd als je blijvend letsel oploopt of overlijdt. Geen onderwerp waar je te lang bij wil stilstaan, daarom sluit je de ongevallenverzekering in drie minuten af vanuit de Knab App.

De Knab Ongevallenverzekering is een samenwerking met onze partner Alicia.

Bereken je premie

Logo Alicia en Knab

Voor ondernemers

Heb ik een ongevallenverzekering nodig?

Iedereen kan een ongevallenverzekering afsluiten. Voor de een is het wel relevanter dan voor de ander. Denk aan iemand met een risicovol beroep. Met een ongevallenverzekering weet je in ieder geval dat je het financieel voor jezelf – of voor je nabestaanden – goed hebt geregeld. De eenmalige uitkering kun je vrij besteden. Bijvoorbeeld aan medische behandelingen of om je huis aan te laten passen.

Voorbeelden uit de praktijk

Wat dekt de ongevallen-verzekering wel en niet?

Hieronder vind je een paar voorbeelden uit de praktijk. Een volledig overzicht van wat wel en niet gedekt is, vind je op de verzekeringskaart en in de voorwaarden.

Wel:

check  Je gaat op familievakantie met de auto. Door slecht weer is de weg spekglad; je glijdt met de auto tegen de berg en raakt invalide. (ongeval)

check  Je werkt als schilder en een rare kwast loopt tegen je ladder, waardoor jij valt. Hierdoor loop je blijvend letsel op. (ongeval)

check  Je hoort de deurbel en rent iets te enthousiast de trap af. Je valt en loopt blijvend letsel op. (ongeval)

Niet:

cancel  Je bent onderweg naar huis van de vrijmibo. Doordat je niet zo scherp bent als normaal komt je fietsband in de tramrails terecht, waardoor je valt. (alcohol)

cancel  Je bent zzp'er, maar daarnaast ook professioneel motorcrosser. Tijdens een training gaat het helemaal mis. (gevaarlijke sporten)

cancel  Je doet na werk een drankje in de kroeg en maakt bewust misplaatste opmerkingen naar iemand. Diegene wordt boos en jullie vechten het - letterlijk - uit. (vechtpartij)

Ontvang 5% korting

Verzeker jezelf al vanaf € 4,69 per maand

Een ongevallenverzekering is vaak gewoon betaalbaar. Op de website of in de Knab App bereken je in een paar kliks je premie. Als Knab-klant krijg je ook nog eens 5% korting! Die korting verwerken we direct in de berekening

Bereken je premie

Hoe werkt het?

Sluit je ongevallen-verzekering af in 3 minuten

  1. Log in op je Knab App. Ben je nog geen klant? Open dan eerst een zakelijke rekening.

  2. Tik op het menu rechts onderin je scherm en ga naar 'Verzekeringen'

  3. Kies voor de Knab Ongevallenverzekering

  4. Vul je gegevens in en doorloop de stappen


Gelukt? Dan ontvang je van onze partner Alicia een e-mail met meer informatie over je nieuwe ongevallenverzekering.

Bereken je premie

Verzekering afsluiten via de app

Veelgestelde vragen over de ongevallenverzekering voor zzp'ers

Misschien vind je dit ook interessant