Slim je rekening indelen met spaarpotjes

  • Open zoveel spaarrekeningen als je wilt
  • Maak spaarpotjes en geef ze een eigen naam
  • Regel alles vanuit je Knab App
Open een rekening

Om spaarpotjes te maken heb je een Knab-rekening nodig

Slim sparen met spaarpotjes

Heb je een Knab-rekening? Dan kun je zoveel spaarrekeningen openen als je wil, zonder dat je daar extra voor betaalt. Ideaal dus om je geld te verdelen in spaarpotjes. Bijvoorbeeld voor je droomvakantie op Bali, je nieuwe huis of je financiële buffer.

Meer over sparen


Inspiratie nodig?

4 voorbeelden van spaarpotjes

Financiële buffer

Financiële buffer

Je wasmachine gaat stuk, je apk-keuring viel tegen of je zorgrekening viel hoger uit dan verwacht. Onverwachte financiële tegenvallers zijn nooit leuk, zeker als je er geen rekening mee hebt gehouden. Door maandelijks een bedrag op een aparte spaarrekening te zetten, doet zo'n onverwachte uitgave net wat minder pijn.

Vakantie

Vakantie

Aan het sparen voor je droomreis, een weekendje Zeeland of je jaarlijkse skivakantie? Wat je bestemming ook is, sparen voor je vakantie is altijd een goed idee. Zet je maandelijks een bedrag op een aparte spaarrekening voor je reis, dan weet je zeker dat je voldoende saldo hebt op het moment dat je op reis gaat.

Woning

Woning

Wil je een huis kopen, verbouwen of verduurzamen? Dat is tegenwoordig niet goedkoop. Niet gek dus veel Nederlanders hier een aparte spaarrekening voor aanmaken. En heb je eenmaal een huis, dan is het niet onverstandig om maandelijks wat apart te zetten. Een huis heeft zo nu en dan onderhoud nodig. Bijvoorbeeld nieuwe kozijnen.

Spaardoelen

Spaardoelen

Voor alle zaken waar je specifiek voor wilt sparen, kan het instellen van een spaardoel handig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe auto, inrichting of gewoon dat ene paar schoenen waar je al zo lang naar kijkt. Met een spaardoel stel je een bedrag in en een datum waarop je streeft jouw doel te behalen. Dat is pas echt dik verdiend!

Zo maak je een spaarpotje

  1.  Log in via je Knab App of open eerst een Knab-rekening
  2.  Tik op de winkelmand en daarna op ‘spaarrekening’
  3.  Kies – als je wil je - een doelbedrag, datum en een foto voor je spaardoel
  4.  Tik op 'aanmaken' en begin met sparen!
Spaardoelen

Misschien vind je dit ook interessant

Sparen