Zzp verzekeringen

  • Alle verzekeringen die je als zzp'er nodig hebt
  • Persoonlijk en onafhankelijk advies
  • Exclusieve korting voor Knab-klanten
    Bereken je premie
Via onze partner Verzekeringen24
 


 

Via onze partners

Je zzp verzekeringen goed geregeld

Als zzp'er ben je zelf verantwoordelijk voor je verzekeringen. Om jou hierbij te helpen, bieden we jou via onze gespecialiseerde partners toegang tot alle zakelijke verzekeringen die je nodig hebt. Sluit ze eenvoudig online af en ontvang als Knab-klant een aantrekkelijke korting.

Aansprakelijkheidsverzekering

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd wanneer je schade veroorzaakt tijdens je werk. Voor sommige beroepen is het verplicht om een schadeverzekering af te sluiten.

Lees meer      Bereken je premie

Zakelijke autoverzekering

Veel zzp'ers maken dagelijks gebruik van hun zakelijke auto. Het is daarom fijn om verzekerd te zijn bij schade aan je auto. Het is zelfs verplicht om je te verzekeren tegen schade aan anderen..

Lees meer      Bereken je premie

Verzekeringen voor jezelf en je gezin

Ook voor jezelf heb je verzekeringen nodig. Voor je inboedel en opstal bijvoorbeeld, maar ook voor als je op reis gaat.

Lees meer       Bereken je premie

Rechtsbijstandverzekering

Met een rechtsbijstandverzekering ben je gedekt voor de kosten van juridische hulp en advies. Heel fijn wanneer je bijvoorbeeld een conflict hebt met een leverancier, waar jullie samen niet uitkomen.

Lees meer        Bereken je premie

Zakelijke reisverzekering

Met een zakelijke reisverzekering ga je goed verzekerd op reis. Je bent gedekt voor schade aan je bagage en je krijgt professionele hulp in noodsituaties.

Lees meer        Bereken je premie

Knab werkt samen met partners

Als Knab-klant krijg je korting

Knab biedt zelf geen verzekeringen aan. Hiervoor werken wij samen met specialisten op het gebied van verzekeren. Dit zijn partijen die aan hun producten en klantenservice net zulke hoge eisen stellen als wij. Bovendien profiteer je als Knab-klant van aantrekkelijke korting.

Meer weten?

Check onze artikelen over verzekeringen voor zzp'ers

Wil je van alles en nog wat weten over zakelijke verzekeringen? In onze Knab Bieb vind je handige artikelen vol met tips en trucs speciaal voor zzp'ers.


Welke verzekeringen heeft een zzp'er nodig?

Verzekeringen voor zzp'ers

Er zijn veel verschillende verzekeringen voor zzp'ers, die je lang niet allemaal nodig hebt. Wij zetten de belangrijkste voor je op een rij.

Lees meer

Zijn zzp verzekeringen fiscaal aftrekbaar?

Hoeveel kosten zzp verzekeringen eigenlijk? En welke van deze kosten zijn aftrekbaar? Lees hier hoe het zit.

Lees meer

Welke risico's loop je als zzp'er?

Welke verzekeringen je nodig hebt, hangt helemaal af van de risico's die bij jouw werk horen. Goed verzekerd zijn begint met weten welke risico's jij loopt en welke verzekeringen daarbij passen. Lees er alles over in onze gids 'verzekeringen voor zzp'ers'.

Lees alles over de risico's

Veelgestelde vragen

Waarom zou je als zzp'er een zakelijke verzekering afsluiten?

Je bent je eigen baas en valt daardoor niet meer onder de bescherming van een werkgever. Je kunt dus ook geen gebruik maken van de regelingen die een werkgever heeft getroffen voor z'n werknemers. Hieronder vallen ook de verzekeringen voor bijvoorbeeld schade of ziekte.

Als zzp'er is het belangrijk dat jij zelf de benodigde verzekeringen afsluit. Zo ben je gegarandeerd van een vergoeding wanneer je letselschade veroorzaakt of bij het wegvallen van je inkomen of spullen. Welke verzekeringen jij nodig hebt, hangt af van je werkzaamheden.

Kan iedereen een zzp verzekering afsluiten?

Op dit moment kan iedereen met een zakelijke betaalrekening van Knab een zzp verzekering afsluiten. Uiteraard de zzp'ers, maar dus ook als je bijvoorbeeld een B.V. hebt.

Wat kosten zzp verzekeringen?

De premie van een zakelijke verzekering wordt onder andere bepaald door je werkzaamheden, de omzet en hoeveel je verdient.

Je premie voor de bedrijfsverzekeringen kun je hier berekenen. 

Je premie voor de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen kun je hier berekenen.

Waarom werkt Knab samen met partners?

Als zzp'er wil je de beste zakelijke verzekering, tegen een scherp tarief. Daarom hebben wij een aantal goede partijen voor je geselecteerd, zodat je dat niet zelf hoeft uit te zoeken. Je hebt zo altijd een verzekering die past bij jouw beroep en de risico's die daarbij horen. Bovendien krijg je als Knab-klant korting op je premie.

Weten op basis van welke factoren onze partners worden gekozen en hoe het kopen via partners precies werkt? Op deze pagina vind je alle informatie.

Goed om te weten

Bij Knab kiezen we heel zorgvuldig onze partners uit. Daarbij werken we alleen samen met partijen die qua service en dienstverlening dezelfde hoge eisen stellen als dat wij doen. Desondanks zijn we niet verantwoordelijk voor de dienstverlening van onze partners of de content op hun pagina. Als je vragen of klachten hebt over Verzekeringen24, kun je rechtstreeks contact met ze opnemen. Uiteraard kun je ons ook feedback geven via de 'feedback' button op deze pagina.