Zzp verzekeringen

 • Persoonlijk en onafhankelijk advies
 • Voor Knab-klanten: 5% extra korting op de premie
 • Keuze uit vrijwel alle bedrijfsverzekeringen

Je ontvangt 'm uiterlijk de volgende werkdag

 


Je zzp verzekeringen regelen zonder gedoe

Als zzp'er val je niet onder de bescherming van een werkgever. Je moet daarom zelf de benodigde verzekeringen afsluiten. Via onze partner Verzekeringen24 bereken je jouw premie en regel je eenvoudig de zakelijke verzekeringen die je nodig hebt. Met een aantrekkelijke korting via Knab!

(Zelf)verzekerd ondernemen

Zakelijke verzekeringen die jou beschermen

Verzekeringen24 is een betrouwbare partner, waarbij je vrijwel alle bedrijfsverzekeringen kunt afsluiten. Bovendien staat klantgerichtheid - net als bij Knab - voorop en streven ze ernaar om eventuele schade op een zo goed mogelijke manier af te handelen.

Bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Voor schade die jij veroorzaakt aan personen of spullen van anderen.

Lees meer

Rechtsbijstandverzekering

Voor juridische hulp en advies bij zakelijke conflicten.

Lees meer

Zakelijke autoverzekering

Voor schade door of aan je zakelijke auto of bestelbus.

Lees meer

Inventaris- of
inboedelverzekering

Voor schade aan je inrichting, voorraad, goederen of andere bedrijfsmiddelen.

Lees meer

Zakelijke reisverzekering

Voor schade die ontstaat tijdens een zakenreis en hulp tijdens noodsituaties in het buitenland.

Lees meer

En nog meer...

Voor elk risico is bijna wel een verzekering te vinden waar Verzekeringen24 je bij kan helpen.

Speciaal voor Knab-klanten

Profiteer van extra voordeel

Als klant van Knab krijg je 5% korting op de premie. Heb je meerdere verzekeringen nodig? Sluit ze dan allemaal af via Verzekeringen24 en ontvang daarnaast een korting op je premie die kan oplopen tot maximaal 10%.

Jouw verzekeringen geregeld in 4 stappen

 1. Bereken je premie op Verzekeringen24
 2. Kies de verzekeringen die je nodig hebt
 3. Je ontvangt de vergelijking en offerte uiterlijk de volgende werkdag
 4. Je accepteert de offerte en voilà: je bent verzekerd
Nog geen klant bij Knab? Open eerst een zakelijke rekening.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) afsluiten?

Jazeker. Je kunt ook een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) afsluiten via Knab. Hiervoor werken we samen met twee partijen: Yezzer en Aegon. Via onze partner Yezzer vergelijk je vrijblijvend vrijwel alle aanbieders van de AOV. Sluit je de verzekering bij een van deze verzekeraars af? Dan ontvang je korting op de afsluitkosten. Als je besluit om je AOV bij Aegon af te sluiten, krijg je tot € 300 korting op de advieskosten.

Bekijk AOV
Kan iedereen een zzp verzekering afsluiten?

Op dit moment kan iedereen met een zakelijke betaalrekening van Knab een zzp verzekering afsluiten. Uiteraard de zzp'ers, maar dus ook als je bijvoorbeeld een B.V. hebt.

Hoe kan ik contact opnemen met Verzekeringen24?

Heb je vragen over de zzp verzekeringen of wil je een afspraak maken met de adviseur? Neem dan contact met Verzekeringen24 op via 035-5488069, info@verzekeringen24.com of het contactformulier op hun website.

Waarom werkt Knab samen met Verzekeringen24?

Als ondernemer wil je de beste zakelijke verzekering, tegen een scherp tarief. Daarom werken wij samen met Verzekeringen24. Verzekeringen24 biedt vrijwel alle zakelijke verzekeringen aan die er zijn. Zo heb je altijd een verzekering die past bij jouw bedrijf en de risico's die daarbij horen. Bovendien staat klantgerichtheid - net als Knab - voorop en bieden ze een persoonlijke service. Een logische partner dus!

Waarom zou je zakelijke verzekeringen afsluiten als zzp'er?

Je bent je eigen baas en valt daardoor niet meer onder de bescherming van een werkgever. Je kunt dus ook geen gebruik maken van de regelingen die een werkgever heeft getroffen voor z'n werknemers. Hieronder vallen ook de verzekeringen voor bijvoorbeeld schade of ziekte.

Als zzp'er is het belangrijk dat jij zelf de benodigde verzekeringen afsluit. Zo ben je gegarandeerd van een vergoeding wanneer je letselschade veroorzaakt of bij het wegvallen van je inkomen of spullen. Welke verzekeringen jij nodig hebt, hangt af van je werkzaamheden.

Via onze partner Verzekeringen24 krijg je onafhankelijk en persoonlijk advies. Zo sluit je de verzekeringen af die bij jou passen, met een aantrekkelijke korting via Knab.

Hoe werkt de korting als ik meerdere verzekeringen afsluit?

De korting op de premie loopt trapsgewijs op naarmate je meer verzekeringen afsluit.

 • 3 verzekeringen = 5%
 • 4 verzekeringen = 7,5%
 • 5 verzekeringen = 10%
 • Hierbij geldt dat een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid één polis is. Alleen een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en rechtsbijstand geeft dus geen recht op korting. Als klant van Knab krijg je bij Verzekeringen24 daarnaast 5% extra korting op de premie. Deze wordt automatisch verrekend.

  Goed om te weten

  Bij Knab kiezen we heel zorgvuldig onze partners uit. Daarbij werken we alleen samen met partijen die qua service en dienstverlening dezelfde hoge eisen stellen als dat wij doen. Desondanks zijn we niet verantwoordelijk voor de dienstverlening van onze partners of de content op hun pagina. Als je vragen of klachten hebt over Verzekeringen24, kun je rechtstreeks contact met ze opnemen. Uiteraard kun je ons ook feedback geven via de 'feedback' button op deze pagina.