Supersnel mobiel betalen

Meteen geld overboeken met de Knab App, waar je ook bent. Voor mobiel betalen heb je geen cardreader nodig, want je bevestigt je overboekingen met je mobiel. Bijvoorbeeld met een toegangscode, vingerafdruk of Face ID. Dat maakt mobiel betalen bij Knab veilig en gemakkelijk!

Download in de App store Ontdek het op Google Play

Apple Pay

NIEUW

Betaal supersnel met Apple Pay

Heb je een Apple-toestel? Dan kun je vanaf nu je aankopen betalen met Apple Pay. Dit activeer je heel gemakkelijk via je Knab App.

Activeer direct

Veilig en simpel

Mobiel betalen zonder cardreader

Betaalverzoeken versturen, overboekingen doen of iDEAL-betalingen bevestigen doe je meteen met de Knab App. Dat doe je met je toegangscode, vingerafdruk of met gezichtsherkenning. Zo heb je dus nooit meer een cardreader nodig om te betalen!

iDEAL makkelijk bevestigen

Betalen met QR-code

Wil je op je laptop of desktop een iDEAL-betaling doen? Scan de QR-code op je scherm met de app en bevestig je betaling.

Je betalingen goed geregeld op je telefoon

Betaalverzoek

Een etentje afrekenen met je vrienden? Stuur ze een Knab Betaalverzoek via de app. Zo heb jij het geld meteen weer op je rekening staan.

Supersnel overboeken

Overboekingen via Knab staan binnen vijf seconden op de andere rekening. Met Instant Payments doe je altijd en overal snel overboekingen. Ook op feestdagen en in het weekend!

Betaalalerts

Een seintje als je salaris is gestort? Of wanneer er een betaling in het buitenland is gedaan? Stel handige betaalalerts in en je bent meteen op de hoogte van wat er op je rekening gebeurt.

Veelgestelde vragen over mobiel betalen