Supersnel mobiel betalen

Meteen geld overboeken met de Knab App, waar je ook bent. Voor mobiel betalen heb je geen cardreader nodig, want je bevestigt je overboekingen met je mobiel. Bijvoorbeeld met een toegangscode, vingerafdruk of Face ID. Dat maakt mobiel betalen bij Knab veilig en gemakkelijk!

Download in de App store Ontdek het op Google Play

Apple Pay

NIEUW

Betaal supersnel met Apple Pay

Heb je een Apple-toestel? Dan kun je vanaf nu je aankopen betalen met Apple Pay. Dit activeer je heel gemakkelijk via je Knab App.

Activeer direct

Veilig en simpel

Mobiel betalen zonder cardreader

Betaalverzoeken versturen, overboekingen doen of iDEAL-betalingen bevestigen doe je meteen met de Knab App. Dat doe je met je toegangscode, vingerafdruk of met gezichtsherkenning. Zo heb je dus nooit meer een cardreader nodig om te betalen!

iDEAL makkelijk bevestigen

Betalen met QR-code

Wil je op je laptop of desktop een iDEAL-betaling doen? Scan de QR-code op je scherm met de app en bevestig je betaling.

Je betalingen goed geregeld op je telefoon

Betaalverzoek

Een etentje afrekenen met je vrienden? Stuur ze een Knab Betaalverzoek via de app. Zo heb jij het geld meteen weer op je rekening staan.

Supersnel overboeken

Overboekingen via Knab staan binnen vijf seconden op de andere rekening. Met Instant Payments doe je altijd en overal snel overboekingen. Ook op feestdagen en in het weekend!

Betaalalerts

Een seintje als je salaris is gestort? Of wanneer er een betaling in het buitenland is gedaan? Stel handige betaalalerts in en je bent meteen op de hoogte van wat er op je rekening gebeurt.

Veelgestelde vragen over mobiel betalen

Hoeveel kan ik per dag maximaal overboeken via mijn Knab App?

Je kunt dagelijks maximaal € 50.000 overboeken via je Persoonlijke Bankomgeving.

Wil je een groter bedrag overboeken? Neem dan contact op met de Servicedesk via de chat in je Knab App of de Persoonlijke Bankomgeving. Of bel 020-303 1600. Wij zetten dan de opdracht voor de overboeking voor je klaar. De opdracht wordt uitgevoerd nadat je deze hebt bevestigd.

Wat is Instant Payments?

Flitsbetalingen of Instant Payments zijn betalingen die door een nieuw betalingsysteem realtime worden verwerkt, zodat de ontvanger het geld altijd binnen 5 seconden op de rekening heeft staan.

Overboekingen via Knab worden instant verwerkt. Je herkent deze aan de omschrijving 'Instant payment' of 'Flitsbetaling' in je bij- en afschrijvingen. Je kunt gebruikmaken van Instant Payments voor betalingen van Knab naar ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS, ASN Bank en RegioBank.

Hoe veilig is overboeken via de Knab App?

Mobiel bankieren kan alleen nadat je je smartphone hebt geregistreerd bij Knab. Wij koppelen het unieke identificatienummer van je mobiele toestel aan je klantgegevens. Daarna stel je zelf een toegangscode in. Ook kun je vingerafdruk- en gezichtsherkenning toevoegen. Zo is je Knab App altijd beveiligd.

Telefoon verloren of gestolen? Ontkoppel dan je toestel via de Persoonlijke Bankomgeving via Overzicht > Instellingen > Knab App.

Wat zijn de limieten van een betaalverzoek?
  • Je kunt maximaal € 500 terugvragen via een Knab Betaalverzoek
  • Je kunt maximaal tien openstaande betaalverzoeken hebben
  • Een betaalverzoek kan maximaal vijftig keer betaald worden
  • Het bedrag van je openstaande verzoeken kan in totaal niet hoger zijn dan € 5.000
  • Een betaalverzoek is maximaal 1 week geldig