Goed geregeld

Vind een hypotheek die bij je past

Je eerste woning kopen, een nieuwe woning kopen of je hypotheek oversluiten. Het is altijd fijn als er iemand met je meedenkt. Want wat kun je maximaal lenen en met welke extra kosten moet je rekening houden? Knab's partner Finzie beantwoordt al je vragen en helpt je met het regelen van je hypotheek.

Partner van Knab

Waarom je hypotheek afsluiten via Finzie?

Finzie biedt meer dan enkel hypotheekadvies en werkt daarom met financiële coaches. Zij helpen je niet alleen met je hypotheek, maar ook met bijvoorbeeld de bijbehorende verzekeringen. De coaches zijn 100% onafhankelijk en vergelijken bijna alle aanbieders om de beste optie te vinden voor je. Zo heb je alles in één keer goed geregeld.

Knab werkt samen met Finzie voor hypotheekadvies

De tarieven van onze partner

Eerste woning kopen

Advies: € 999
Bemiddeling: € 500

€ 1.499

Maak een afspraak

Hypotheek oversluiten

Advies: € 1.399
Bemiddeling: € 600

€ 1.999

Maak een afspraak

Volgende woning kopen

Advies: € 1.399
Bemiddeling: € 600

€ 1.999

Maak een afspraak

Een stappenplan

Zo gaat het in z'n werk1. Maak een belafspraak. Finzie belt je binnen 24 uur terug om een oriëntatiegesprek in te plannen.2. Tijdens het gratis en vrijblijvende oriëntatiegesprek bespreek je jouw mogelijkheden en wensen.3. Jouw financieel coach helpt je met het afsluiten van de best mogelijke hypotheek.4. Gefeliciteerd, je hebt een hypotheek!

Bereken alvast zelfHoeveel kan ik lenen?

In 3 stappen bereken je hoeveel je maximaal kunt lenen op basis van je inkomen en financiële verplichtingen

Bereken nu


Kan ik mijn droomhuis kopen?

Heb jij jouw droomhuis op het oog? Bereken in een paar stappen of jij het huis kan betalen en welke financiële mogelijkheden je hebt.

Bereken nu


Tips en info in duidelijke taal

Bij het afsluiten van je hypotheek ga je niet over één nacht ijs. Daarom hebben we een bibliotheek vol artikelen, checklists, video's en andere handige info. In duidelijke taal, zodat je weet waar je aan toe bent.

Stappenplan huis kopen en hypotheek afsluiten

Huis kopen en hypotheek afsluiten

Hypotheek oversluiten: zo gaat het in z'n werk

Je huis verkocht, wat moet je regelen?

Hypotheek

Veelgestelde vragen

Goed om te weten

Bij Knab kiezen we heel zorgvuldig onze partners uit. Daarbij werken we alleen samen met partijen die qua service en dienstverlening dezelfde hoge eisen stellen als dat wij doen. Desondanks zijn we niet verantwoordelijk voor de dienstverlening van onze partners of de content op hun pagina. Als je vragen of klachten hebt over een van onze partners, kun je rechtstreeks contact met ze opnemen. Uiteraard kun je ons ook feedback geven via de 'feedback' button op deze pagina.