De beste hypotheek voor jouw situatie

Via Knab kun je rekenen op onafhankelijk hypotheekadvies. De ervaren adviseurs van onze partner Finzie vergelijken met behulp van allerlei slimme tools een breed aanbod hypotheekaanbieders op rente en voorwaarden. Op deze manier krijg je eersteklas hulp in je zoektocht naar de beste hypotheek voor jouw situatie. Finzie biedt jou: 

  • Hypotheek sowieso zorgeloos geregeld
  • Adviesgesprek bij je thuis, op locatie, telefonisch of via de webcam
  • De eerste afspraak is altijd gratis en vrijblijvend

Bereken alvast zelf

Maximale hypotheek berekenen

Hoeveel kan ik lenen?

In 3 stappen bereken je hoeveel je maximaal kunt lenen op basis van je inkomen en financiële verplichtingen

Bereken nu


Maandlasten berekenen

Wat worden mijn maandlasten?

Bereken wat je straks maandelijks betaalt aan rente, aflossing, energiekosten, belastingen en heffingen

Bereken nu


De tarieven van onze partner

Eerste woning kopen

Advies: € 899
Bemiddeling: € 500

€ 1.399

Maak een afspraak

Volgende woning kopen

Advies: € 1.299
Bemiddeling: € 600

€ 1.899

Maak een afspraak

Hypotheek oversluiten

Advies: € 1.299
Bemiddeling: € 600

€ 1.899

Maak een afspraak

Wij helpen je graag op weg

Ik wil mijn eerste woning kopen

Bij de koop van je eerste huis komen er allerlei nieuwe dingen op je af. Bezichtigen, een bod uitbrengen… Maak daarom een belafspraak met een van de onafhankelijke hypotheekadviseurs van onze partner Finzie en ontdek wat je op basis van je inkomen kunt besteden aan je droomhuis.

Maak een afspraak

Ik wil mijn volgende woning kopen

Jij weet al wat er komt kijken bij het kopen van een huis en die hypotheek heb je ook al eens geregeld. Maar een hypotheek voor je volgende woning is toch wel andere koek. Want hoe zit het met overwaarde of restschuld? En hoe kun je optimaal gebruik maken van hypotheekrenteaftrek? Bespreek jouw financiële situatie met een van de onafhankelijke hypotheekadviseurs van Finzie. Dat kan gratis en geheel vrijblijvend in een oriëntatiegesprek van een half uur.

Maak een afspraak

Ik wil mijn hypotheek oversluiten

Heb jij een paar jaar geleden een hypotheek afgesloten? Grote kans dat jouw rente een stuk hoger is dan de huidige marktrente. Maar niet getreurd! Je kunt namelijk jouw hypotheek oversluiten en zo ook profiteren van de lage rente. Dat kost alleen wel geld en als jouw rentevaste periode nog niet is afgelopen, riskeer je ook nog een boete. Wil jij weten of jij geld kunt besparen?

Doe de Oversluitcheck

Ik ben zzp'er en wil een huis kopen

Als zzp'er is het tegenwoordig goed mogelijk om een hypotheek af te sluiten. In de regel wordt je gevraagd om jouw jaarcijfers van de afgelopen 3 jaar aan te leveren en heb je vaak ook een positieve prognose nodig.

Ben je nog geen 3 jaar zelfstandige? Ook dan kun je in aanmerking komen voor een hypotheek. De mogelijkheden zijn alleen wel afhankelijk van jouw specifieke situatie. Wil je weten wat jij kunt lenen? Bespreek je situatie met een ervaren hypotheekadviseur van onze partner Finzie.

Maak een afspraak

Ik wil een nieuwbouwwoning kopen

Heb jij de keuze gemaakt voor nieuwbouw? Dan verloopt de aankoop net even anders dan 'normaal'. Je bekijkt bouwtekeningen in plaats van dat je woningen bezichtigt, vaak laat de oplevering lang op zich wachten en ook de hypotheek zit voor een nieuwbouwwoning anders in elkaar. Wil jij weten wat jij kunt lenen om een nieuwbouwwoning te kopen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een hypotheekadviseur van Finzie. 

Maak een afspraak

Mijn rentevaste periode loopt af

Loopt jouw rentevaste periode binnenkort af en heb je een nieuw aanbod van de bank ontvangen? Goed dat je hier bent! Voordat je erop ingaat, is het slim om even te checken of dit wel de beste deal is die jij momenteel kunt krijgen. De kans bestaat dat jij ergens anders veel voordeliger uit bent. Wij berekenen dit online voor je binnen 10 minuten.

Doe de Oversluitcheck

Tips en info in duidelijke taal

Bij het afsluiten van je hypotheek ga je niet over één nacht ijs. Daarom hebben we een bibliotheek vol artikelen, checklists, video's en andere handige info. In duidelijke taal, zodat je weet waar je aan toe bent.

Stappenplan huis kopen en hypotheek afsluiten

Huis kopen en hypotheek afsluiten

Zzp-hypotheek zonder jaarcijfers: 4 tips

Hypotheek

Je huis verkocht, wat moet je regelen?

Hypotheek

Ontdek jouw voordeligste hypotheek

Plan een gratis afspraak in met één van de hypotheekadviseurs van Finzie en bespreek direct welke mogelijkheden jij hebt en wat jouw maximale hypotheek is.