Goed geregeld

Vind een hypotheek die bij je past

Je eerste woning kopen, een nieuwe woning kopen of je hypotheek oversluiten. Het is altijd fijn als er iemand met je meedenkt. Want wat kun je maximaal lenen en met welke extra kosten moet je rekening houden? Knab's partner Finzie beantwoordt al je vragen en helpt je met het regelen van je hypotheek.

Partner van Knab

Waarom je hypotheek afsluiten via Finzie?

Finzie biedt meer dan enkel hypotheekadvies en werkt daarom met financiële coaches. Zij helpen je niet alleen met je hypotheek, maar ook met bijvoorbeeld de bijbehorende verzekeringen. De coaches zijn 100% onafhankelijk en vergelijken bijna alle aanbieders om de beste optie te vinden voor je. Zo heb je alles in één keer goed geregeld.

Knab werkt samen met Finzie voor hypotheekadvies

De tarieven van onze partner

Eerste woning kopen

Advies: € 999
Bemiddeling: € 500

€ 1.499

Maak een afspraak

Hypotheek oversluiten

Advies: € 1.399
Bemiddeling: € 600

€ 1.999

Maak een afspraak

Volgende woning kopen

Advies: € 1.399
Bemiddeling: € 600

€ 1.999

Maak een afspraak

Een stappenplan

Zo gaat het in z'n werk1. Maak een belafspraak. Finzie belt je binnen 24 uur terug om een oriëntatiegesprek in te plannen.2. Tijdens het gratis en vrijblijvende oriëntatiegesprek bespreek je jouw mogelijkheden en wensen.3. Jouw financieel coach helpt je met het afsluiten van de best mogelijke hypotheek.4. Gefeliciteerd, je hebt een hypotheek!

Bereken alvast zelfHoeveel kan ik lenen?

In 3 stappen bereken je hoeveel je maximaal kunt lenen op basis van je inkomen en financiële verplichtingen

Bereken nu


Kan ik mijn droomhuis kopen?

Heb jij jouw droomhuis op het oog? Bereken in een paar stappen of jij het huis kan betalen en welke financiële mogelijkheden je hebt.

Bereken nu


Tips en info in duidelijke taal

Bij het afsluiten van je hypotheek ga je niet over één nacht ijs. Daarom hebben we een bibliotheek vol artikelen, checklists, video's en andere handige info. In duidelijke taal, zodat je weet waar je aan toe bent.

Stappenplan huis kopen en hypotheek afsluiten

Huis kopen en hypotheek afsluiten

Hypotheek oversluiten: zo gaat het in z'n werk

Je huis verkocht, wat moet je regelen?

Hypotheek

Veelgestelde vragen

Waarom werkt Knab samen met Finzie?

Knab wil klanten op financieel gebied verder helpen. Daarom werken we samen met partners die interessante producten aanbieden. Deze partners worden zorgvuldig geselecteerd. Zo vinden we het vooral belangrijk dat een partner dezelfde hoge eisen stelt aan servicegerichtheid en dienstverlening als wij doen.

We werken samen met Finzie, omdat ze een voordelige en onafhankelijke partij zijn. Daarnaast stelt Finzie - net als Knab - hoge eisen aan de service. De financiele coaches van Finzie zitten verspreid door heel Nederland, waardoor je er altijd eentje in de buurt treft. De eerste vrijblijvende, gratis oriëntatieafspraak kan plaatsvinden waar jij wilt: bij je thuis, op kantoor, telefonisch of via de webcam. Zo komt het jou altijd het beste uit.

Weten waarom Knab samenwerkt met partners en wat het voordeel ervan is voor jou? Alle informatie vind je op onze partnerpagina.

Hoe kan ik contact opnemen met Finzie?

Heb je een vraag over je afspraak met Finzie of over jouw hypotheek? Neem dan contact op met Finzie via 088 - 766 38 38. Op werkdagen bereikbaar van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Kan ik een hypotheek afsluiten bij Knab zelf?

Nee, Knab biedt zelf geen hypotheek aan. Om jou te helpen en ervoor te zorgen dat je de juiste hypotheek afsluit, werken we samen met onze gespecialiseerde partner Finzie. Bij Finzie regel je eenvoudig en snel je hypotheek. Ook kun je er terecht voor de bijbehorende verzekeringen.

Waarom we samenwerken met partners en wat het voordeel ervan is voor jou, lees je op onze partnerpagina.

Moet ik Knab betalen als ik een hypotheek afsluit?

Nee, je hoeft Knab niets te betalen. Je sluit namelijk geen hypotheek af bij Knab zelf en je krijgt ook geen advies van ons. In plaats daarvan sluit je de hypotheek af bij onze partner Finzie. Daar krijg je deskundig, onafhankelijk advies op de plek die jou het best uitkomt. Je kan bijvoorbeeld op kantoor langsgaan bij Finzie, maar thuis afspreken is ook geen probleem. Het eerste oriëntatiegesprek is gratis en vrijblijvend. Als je daadwerkelijk met Finzie in zee gaat en de opdracht tot dienstverlening geeft, betaal je uiteraard wel advies- en afsluitkosten. De kosten vind je op deze pagina.

Wat zijn de financiële coaches van Finzie?

Financieel coaches van Finzie zijn financieel experts die je verder helpen bij je vragen over hypotheken en verzekeringen. Ze nemen de tijd voor je in een persoonlijk gesprek, waar en wanneer je maar wilt. Ook werken ze onafhankelijk en vergelijken ze bijna alle aanbieders op de Nederlandse markt voor je. Ze helpen je grip te houden op je financiën en volgen en vergelijken de markt actief voor je. Zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

Goed om te weten

Bij Knab kiezen we heel zorgvuldig onze partners uit. Daarbij werken we alleen samen met partijen die qua service en dienstverlening dezelfde hoge eisen stellen als dat wij doen. Desondanks zijn we niet verantwoordelijk voor de dienstverlening van onze partners of de content op hun pagina. Als je vragen of klachten hebt over een van onze partners, kun je rechtstreeks contact met ze opnemen. Uiteraard kun je ons ook feedback geven via de 'feedback' button op deze pagina.