De beste hypotheek voor jouw situatie

Dat is waar Knab samen met jou naar op zoek gaat. Daarom startten wij in 2014 als eerste hypotheekadviseur met online hypotheekadvies. Met vallen en opstaan hebben wij onze tools en digitale adviseur steeds verder verbeterd. En nu? Krijgen we gemiddeld een 8,5 van onze klanten!

  • Altijd de laagste rente en beste voorwaarden dankzij ons complete aanbod
  • Een vaste lage prijs voor hypotheekadvies en afsluiten, inclusief verzekeringen
  • Advies van een ervaren adviseur, ongeacht je situatie

Bereken alvast zelf

Maximale hypotheek berekenen

Hoeveel kan ik lenen?

In 3 stappen bereken je hoeveel je maximaal kunt lenen op basis van je inkomen en financiële verplichtingen

Bereken nu


Maandlasten berekenen

Wat worden mijn maandlasten?

Bereken wat je straks maandelijks betaalt aan rente, aflossing, energiekosten, belastingen en heffingen

Bereken nu


Eerste woning kopen

Advies: € 899
Bemiddeling: € 500

€ 1.399

Bereken je hypotheek

Volgende woning kopen

Advies: € 1.099
Bemiddeling: € 600

€ 1.699

Dit geldt ook voor een tweede hypotheek.

Bereken je hypotheek

Hypotheek oversluiten

Advies: € 1.099
Bemiddeling: € 600

€ 1.699

Bereken je hypotheek

Tips en info in duidelijke taal

Bij het afsluiten van je hypotheek ga je niet over één nacht ijs. Daarom hebben we een bibliotheek vol artikelen, checklists, video's en andere handige info. In duidelijke taal, zodat je weet waar je aan toe bent.

Stappenplan huis kopen en hypotheek afsluiten

Huis kopen en hypotheek afsluiten

Zzp-hypotheek zonder jaarcijfers: 4 tips

Hypotheek

Je huis verkocht, wat moet je regelen?

Hypotheek

Wij helpen je graag op weg

Ik wil mijn eerste woning kopen

Bij de koop van je eerste huis komen er allerlei nieuwe dingen op je af. Bezichtigen, een bod uitbrengen… Bij Knab creëren we gemoedsrust rondom je hypotheek. Bereken bijvoorbeeld je maximale hypotheek en ontdek wat je op basis van je inkomen kunt besteden aan je droomhuis. Handig!

Bereken je hypotheek

Ik wil mijn volgende woning kopen

Jij weet al wat er komt kijken bij het kopen van een huis en die hypotheek heb je ook al eens geregeld. Maar een hypotheek voor je volgende woning is toch wel andere koek. Want hoe zit het met overwaarde of restschuld? En hoe kun je optimaal gebruik maken van hypotheekrenteaftrek? Bij Knab rekenen we af met die knagende stemmetjes! Bespreek jouw financiële situatie met een van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs. Dat kan bij ons vrijblijvend in een oriëntatiegesprek van een half uur.

Bel met een adviseur

Ik wil mijn hypotheek oversluiten

Heb jij een paar jaar geleden een hypotheek afgesloten? Grote kans dat jouw rente een stuk hoger is dan de huidige marktrente. Maar niet getreurd! Je kunt namelijk jouw hypotheek oversluiten en zo ook profiteren van de lage rente. Dat kost alleen wel geld en als jouw rentevaste periode nog niet is afgelopen, riskeer je ook nog een boete. Wil jij weten of jij geld kunt besparen?

Doe de Oversluitcheck

Mijn rentevaste periode loopt af

Loopt jouw rentevaste periode binnenkort af en heb je een nieuw aanbod van de bank ontvangen? Goed dat je hier bent! Voordat je erop ingaat, is het slim om even te checken of dit wel de beste deal is die jij momenteel kunt krijgen. De kans bestaat dat jij ergens anders veel voordeliger uit bent. Wij berekenen dit online voor je binnen 10 minuten.

Doe de Oversluitcheck

Ik wil mijn hypotheek regelen met een adviseur

Knab biedt onafhankelijk hypotheekadvies en heeft een breed aanbod aan partijen waar de hypotheek kan worden afgesloten. Zo weet je zeker dat je hypotheek in jouw voordeel wordt geregeld.

Bij ons kun je direct online beginnen met het proces. In een beveiligde omgeving vul jij je gegevens in en maken wij een online berekening van je hypotheek. Ook het contact met je hypotheekadviseur verloopt telefonisch en via e-mail.

Aan de slag

Ik wil zelf mijn hypotheek afsluiten

Heb jij veel financiële kennis en denk je dat jij gemakkelijk je hypotheek zonder adviseur kunt afsluiten? Bij Knab kun je execution only de hypotheek afsluiten. Dat doe je volledig online en telefonisch. Lekker efficiënt.

Registreer je online en je kunt direct aan de slag. Kom je er later achter dat je toch hypotheekadvies nodig hebt? Dan kun je daar altijd nog voor kiezen.

Aan de slag

Ik ben zzp'er en wil een huis kopen

Als zzp'er is het tegenwoordig goed mogelijk om een hypotheek af te sluiten. In de regel wordt je gevraagd om jouw jaarcijfers van de afgelopen 3 jaar aan te leveren en heb je vaak ook een positieve prognose nodig.

Ben je nog geen 3 jaar zelfstandige? Ook dan kun je in aanmerking komen voor een hypotheek. De mogelijkheden zijn alleen wel afhankelijk van jouw specifieke situatie. Wil je weten wat jij kunt lenen? Registreer je gerust voor onze online berekening van jouw hypotheek.

Registreer gratis

Ik wil een nieuwbouwwoning kopen

Heb jij de keuze gemaakt voor nieuwbouw? Dan verloopt de aankoop net even anders dan 'normaal'. Je bekijkt bouwtekeningen in plaats van dat je woningen bezichtigt, vaak laat de oplevering lang op zich wachten en ook de hypotheek zit voor een nieuwbouwwoning anders in elkaar. Wil jij weten wat jij kunt lenen om een nieuwbouwwoning te kopen? Registreer je gerust voor onze online berekening van jouw hypotheek.

Registreer gratis

Klanten over ons

"Dankzij de hypotheekvergelijker zagen we in één oogopslag waar de rente het laagst en de voorwaarden het best waren. Zo besparen we niet alleen op advies, maar ook op onze maandelijkse lasten."

Nienke & Robert - kochten een huis in augustus 2017


Ontdek jouw voordeligste hypotheek

Plan een gratis afspraak in met één van onze hypotheekadviseurs en bespreek direct welke mogelijkheden jij hebt en wat jouw maximale hypotheek is.