Compleet verzekeringspakket

 • Bespaar tot wel 50% op je premie
 • Al je verzekeringen in één pakket
 • Ontvang eenmalig € 50 op je Knab-rekening
Sluit direct afOpen een rekening

Via onze partner Deck

Bespaar op de premie van je verzekeringen

Claim jij nooit kleine schades, zoals een kapotte bril of verloren telefoon? Dan is het verzekeringspakket van Deck iets voor jou. Hiermee verzeker je namelijk alleen de pech die je niet 1,2,3 uit eigen zak kunt betalen. Zo dekt de opstalverzekering bijvoorbeeld de kosten van een lekkage in je koophuis. Omdat je alleen de grote schade verzekert, bespaar je tot wel 50% op je premie.

Bereken je premie
Deck | Knab

Compleet verzekeringspakket

Al je verzekeringen in één pakket

Inboedelverzekering

Inboedelverzekering

Zo zijn je spullen verzekerd als er iets vervelends mee gebeurt, zoals brand, diefstal of een lekkage.

Opstalverzekering

Opstalverzekering

Heb je een koopwoning? Dan vergoedt deze verzekering de schade aan je huis.

Aansprake­lijk­heids­ver­zekering

Aansprake­lijk­heids­ver­zekering

Deze verzekering dekt de schade als je iemand verwondt (letsel) of iemands spullen beschadigt.

Doorlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering

Ga zorgeloos op reis, want je bent doorlopend verzekerd bij diefstal of een ongeval.

Autoverzekering (optioneel)

Autoverzekering (optioneel)

Heb je een auto? Voeg deze verzekering toe en krijg nog meer korting.

Motor en/of brommerverzekering (optioneel)

Motor en/of brommerverzekering (optioneel)

Verzeker ook je motor, scooter of brommer bij Deck en ontvang extra korting.

Verzekering afsluiten

Zo sluit je het verzekeringspakket af

 1. Bezoek de website van de Deck
 2. Vul je gegevens in om je premie te berekenen
 3. Sluit de verzekering direct online af

Heb je nog een privéverzekering bij een andere partij? Geen probleem! Met de gratis Overstapservice van Deck is je overstap zo geregeld.

Sluit direct af

Speciaal voor Knab-klanten

Sluit af en ontvang eenmalig € 50

Sluit jij als klant van Knab de verzekeringen af bij Deck en blijf je minimaal drie maanden klant? Dan ontvang je eenmalig € 50. Dit bedrag stort Deck terug op de Knab-rekening die je opgeeft bij je aanvraag.

man met bankbiljetten

Scherpe premie

Waarom is de premie lager bij Deck?

 • Je brengt al je belangrijke verzekeringen onder bij één partij. Dat is niet alleen handig, maar levert ook een scherpe premie op.
 • Bij Deck verzeker je alleen de schade die je niet kunt dragen. De rest betaal je zelf. Hoe hoger jouw eigen risico, hoe lager de premie.
 • Alleen als herstellen niet lukt, krijg je tot tien jaar de nieuwwaarde van je spullen terug. Daarna de dagwaarde. Dat houdt de premie laag én is makkelijker voor jou.
Bereken je premie

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het verhoogde eigen risico en de afhandeling van schade?

Bij Deck kies je zelf een hoog eigen risico. Dat is € 500, € 750 of € 1.000. Dit eigen risico geldt per gebeurtenis. Maak je bijvoorbeeld schade die onder zowel je opstal- als inboedelverzekering valt? Dan betaal je dus maar een keer eigen risico.

Er geldt geen eigen risico voor het WA-gedeelte van je autoverzekering. Als de schade aan je auto je eigen schuld is en je wilt deze claimen bij de verzekeraar, val je terug in schadevrije jaren. Je premie wordt dan automatisch hoger. Voor het casco-gedeelte van de autoverzekering kun je wel een eigen risico nemen. Dit is € 600 of € 1.200.

Hoe werkt het schadebeleid?

Heb je schade? Dan probeert Deck dit altijd eerst te herstellen. Als dit niet lukt, krijg je de nieuwwaarde terug. Bij schade aan oudere spullen krijg je de dagwaarde uitgekeerd, oftewel: de nieuwwaarde na aftrek voor bijvoorbeeld slijtage. Bij je inboedel ligt deze grens op 10 jaar.

Je kunt je schade volledig online melden via Deck.nl.

Waarom werkt Knab samen met partners?

Knab wil jou de beste oplossing bieden voor jouw financiële vragen. Die oplossing bedenken we soms zelf, maar - als er ergens anders al een goed product bestaat - werken we samen met partners. Voor particuliere verzekeringen hebben we een partner gevonden in Deck. Deck biedt een royale alles-in-een verzekering voor een vaste premie per maand. Reken daarnaast op een goede service en afhandeling van schade. Zo sluit je in één keer je verzekeringen af voor thuis en op reis.

Ik heb een vraag, hoe kan ik Deck bereiken?

Heb jij een vraag over de verzekeringen of wil je schade melden? Neem dan contact op met Deck via 020 - 2621110 (maandag tot vrijdag, van 09.00 tot 17.00 uur), Service@deck.nl of het contactformulier op hun website. Je kunt ook een WhatsApp sturen naar 06 82659834.

Heb je nog meer vragen over de particuliere verzekeringen? Check ook de veelgestelde vragen die zijn opgesteld door Deck.

Waar kan ik de verzekeringskaarten en polisvoorwaarden van de verzekeringen vinden?

Op Deck.nl vind je de verzekeringskaarten van de verzekeringen die je kunt afsluiten. Zo weet je precies waar je voor verzekerd bent.

Wat is het verschil tussen een inboedel-, opstal- en aansprake­lijk­heids­ver­zekering

Een inboedel- en opstalverzekering vergoeden de schade in en aan je huis die ontstaat door brand, diefstal of storm. Het verschil is dat het bij een opstalverzekering gaat om de spullen die vastzitten aan je huis, zoals het dak en de raamkozijnen. Bij een inboedelverzekering verzeker je juist de losstaande spullen, zoals meubels, apparatuur en kleding.

Een aansprake­lijk­heids­ver­zekering is niet voor je eigen spullen. Deze verzekering vergoedt namelijk de schade die jij of bijvoorbeeld je kind per ongeluk veroorzaakt aan iets van iemand anders of aan iemand.

Wat kosten de verzekeringen bij Deck?

Voor je verzekeringen bij Deck betaal je een vaste, lage prijs per maand. Daar zit de premie, maar ook de assurantiebelasting, een servicebijdrage en vergoeding voor Deck bij inbegrepen. Wil jij weten of en hoeveel jij kunt besparen? Bereken je premie bij Deck.

Hoe werkt het als ik wil overstappen naar Deck?

Met de Overstapservice is overstappen naar Deck heel eenvoudig. Wanneer je het Overstapservice-formulier hebt ingevuld, zegt Deck je oude verzekeringen voor je op. Zo lopen je verzekeringen naadloos in elkaar over en heb je geen dubbele lasten.

Wil je overstappen? Bereken dan eerst je premie. Klik vervolgens op 'Stap over' en geef aan waar je nu verzekerd bent. Deck regelt de rest!

Wil je jouw verzekeringen liever zelf opzeggen? Dat kan! Laat dit dan wel even weten aan Deck.

Welke verzekeringen sluit ik af via Deck?

Via Deck sluit je - afhankelijk van jouw situatie en wat je nodig hebt - een inboedel-, opstal-, aansprakelijkheids- en doorlopende reisverzekering af. Je kunt je pakket uitbreiden met een auto-, motor- en brommerverzekering.

Als je al jouw verzekeringen regelt via Deck:

 • zijn jouw spullen en die van je gezin verzekerd. Denk aan je huis, apparatuur en meubels;
 • wordt de schade vergoed als je aansprakelijk wordt gesteld;
 • zijn jij en je gezinsleden verzekerd wanneer je een weekendje weg of op reis gaat;
 • kun je veilig de weg op met je auto, motor of brommer.
Hoe zorgt Deck dat verzekeren veilig blijft?

Deck is zelf geen verzekeraar, maar brengt de verzekeringen onder bij grote verzekeringsmaatschappijen Nationale-Nederlanden en Unigarant. Deze partijen hebben jarenlang ervaring en dragen het risico. Zij keren ook uit bij eventuele schade.

Bovendien hanteert Deck een hoog eigen risico en herstellen ze schade eerst. Alleen als dit niet lukt of kan, keren ze geld uit. Hierdoor is het voor veel-claimers en fraudeurs niet aantrekkelijk om misbruik te maken van het systeem.

Hoe werkt de € 50 kortingsactie?

Als je verzekeringen ingegaan zijn en je minimaal drie maanden klant blijft bij Deck, ontvang je na die periode eenmalig € 50. Dit bedrag wordt door Deck teruggestort op de Knab-rekening die je hebt aangegeven bij je aanvraag.

Goed om te weten

Bij Knab kiezen we heel zorgvuldig onze partners uit. Daarbij werken we samen met partijen die qua service en dienstverlening dezelfde hoge eisen stellen als dat wij doen. Desondanks zijn we niet verantwoordelijk voor de dienstverlening van onze partners of de content op hun pagina. Als je vragen of klachten hebt over Deck, kun je het best rechtstreeks contact met ze opnemen. Uiteraard kun je ons ook feedback geven via de 'feedback-knop' op deze pagina.

Verzekeringen