Hoe werkt verzekeren via Knab?

Via Knab kun je jouw schadeverzekeringen regelen, helemaal in jouw voordeel. Vergelijk, selecteer en sluit af. Super makkelijk! Op dit moment kun je een inboedelverzekering en opstalverzekering afsluiten via ons. Ben je al zakelijk klant bij Knab? Dan kun je ook bij ons terecht voor een zorgverzekering, mét collectiviteitskorting.

De zorgverzekering sluit je af bij één van onze drie partners. Hoe dit werk lees je in onze FAQ over het aanvraagproces.

 De woonverzekeringen kun je zowel los als in een combinatiepakket afsluiten. Hiervoor maken we een vergelijking voor je, om de voordeligste opties te vinden die Knab biedt. Om tot een goede vergelijking te komen vragen wij eerst aan je of je ons wat informatie over jezelf kunt geven. Dit doen we bijvoorbeeld door je ‘ja’ of ‘nee’ in te laten vullen of door te vragen naar concrete gegevens. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het woonoppervlakte van je woning voor de vergelijking van woonverzekeringen.

Vervolgens gaat onze slimme technologie voor je aan de slag. We vergelijken een breed aanbod verzekeraars. Aan de hand van de door jou opgegeven gegevens tonen we je een overzicht van verzekeringen waarvan wij denken dat die de beste optie zijn als je via ons een verzekering afsluit.

Je kunt zelf hierbij nog tweaken aan de resultaten, bijvoorbeeld door aanvullende dekkingen te kiezen. Hierdoor vergelijken wij opnieuw en krijg je ook weer een nieuw overzicht. Het is aan jou om een keuze te maken uit de verzekeringen. Daarna is het een kwestie van de laatste gegevens invullen en je verzekering wordt door ons aangevraagd!

 

Veelgestelde vragen

Knab Verzekeren is een handelsnaam van Knab Advies en Bemiddeling N.V., een onderdeel van Aegon. Knab Verzekeren is geregistreerd bij de AFM en ingeschreven bij de KvK. Meer informatie vind je in de Knab Verzekeren Dienstenwijzer (PDF).