Online bank. Menselijke service.

Welkom bij Knab. De online bank die met je meedenkt. Bankieren bij Knab is simpel, veilig en altijd met de fijnste persoonlijke service.

Slimme app en Apple Pay

Bij Knab regel je écht alles via de app

Rekening openen, alerts ontvangen als iemand je betaald heeft of even snel iets vragen aan een Service Expert? Je regelt het allemaal via de Knab App. Met je telefoon in je hand reken je bovendien on- en offline veilig en snel af met Apple Pay en Google Pay. Download de Knab App en vraag binnen een paar minuten je rekening aan.

Download in de App store Ontdek het op Google Play

Ervaar het gemak

Laat je geld beleggen bij Knab

Beleggen bij Knab is supermakkelijk. We nemen je namelijk al het werk uit handen. Leun lekker achterover terwijl je je geld de kans geeft om te groeien. Je volgt de voortgang van je beleggingen in je Knab App.

Ontdek beleggen bij Knab

Knab rekening

Hét zakelijk bankpakket voor zzp'ers

Voor slechts € 7 per maand

Knab Zakelijk is het voordelige bankpakket voor zzp'ers. Voor € 7 per maand heb je alles wat je nodig hebt om je geldzaken te regelen. Dat betekent onder andere 500 gratis transacties, gratis extra betaal- en spaarrekeningen en de handige Knab App waarmee je eenvoudig een zakelijk betaalverzoek verstuurt.

Ontdek Knab Zakelijk

Knab Bieb

Jouw gids in de financiële wereld

De financiële wereld kan complex zijn. Hoe zit het met hypotheken voor zzp’ers? Welke mogelijkheden heb ik om m’n pensioen goed te regelen? Waar moet ik op letten bij m’n belastingaangifte? Knab heeft een online bibliotheek met honderden artikelen die je duidelijk vertellen hoe het zit.

 
Btw-aangifte 2022 doen: dit jaar net even anders.
Lees meer
Inflatie en je uurtarief 
Inflatie en je uurtarief: hoe ga je daarmee om?
Lees meer
misverstanden beleggen onder zzp'ers 
Onderzoek onder zzp’ers bevestigt misverstanden over beleggen.
Lees meer

icon citaat

Hulp nodig bij je bankzaken? De Servicedesk van Knab staat voor je klaar! We zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00, via chat of telefoon. Handig: je kunt ook met ons chatten in de Knab App.

icon citaat

Imro, Servicedesk

Onze acceptatiecriteria

Ga naar de acceptatiecriteria

Van 8 tot 20 uur bereikbaar

Neem contact op

Heb je een vraag?

Ik heb een vraag