Beleggen met een klein bedrag

Weet je dat je helemaal niet heel veel geld nodig hebt om te kunnen beleggen? Integendeel! Bij Knab beleg je met grote én kleine bedragen, namelijk vanaf elk bedrag. Fijn wanneer je rustig aan wil beginnen!

Beleggen met een kleine(re) portemonnee

Veel mensen denken dat je rijk moet zijn om te kunnen beleggen. Dat het geen zin heeft als je (nog) niet veel verdient. Niets is echter minder waar. Dankzij lage kosten en slimme technologie kan je tegenwoordig ook met een kleiner budget vermogen opbouwen voor later.

Slim een bedrag opzijzetten

Aan hoeveel moet je dan denken?

Beleggen kan in principe met elk bedrag, dus dat bepaal je zelf! Daarbij geldt wel: hoe meer je inlegt, hoe hoger je potentiële rendement. Begin daarom met een paar tientjes per maand en bouw het bedrag rustig op. Belangrijk is dat je het geld echt kunt missen. Zo kom je niet in de knel met onverwachte uitgaven - bijvoorbeeld als de wasmachine kapotgaat.

Veilig geld

Periodiek beleggen

Iedere maand een beetje

Houd je iedere maand een (klein) bedrag over dat je voor een langere periode kunt missen? Dan is periodiek beleggen misschien iets voor jou. Daarmee leg je iedere maand - of hoe vaak je dat zelf wil - een vast bedrag in. Het fijne daarvan is dat je dus niet in één keer een grote som geld kwijt bent, maar toch een mooi bedrag kan opbouwen.


REKENVOORBEELD

Stel: Het lukt je elke maand om - naast je spaargeld - € 100 apart te houden. Bijvoorbeeld omdat je de laatste tijd extra goed op je uitgaven let. Als je dit bedrag periodiek belegt, heb je na 10 jaar bij elkaar al € 12.000 ingelegd. Dit is wel los van het effect dat kosten, rendement en koersschommelingen kunnen hebben. Want je geld kan meer, maar ook minder waard worden.

Zo werkt periodiek beleggen

Wat levert het op?

Met kleine bedragen beleggen

Als je elke maand € 100 of € 200 inlegt, kan je niet verwachten dat je van de een op de andere dag miljonair bent. Toch kunnen al die bedragen naar verloop van tijd ook een mooi resultaat opleveren. Zolang je het maar lang genoeg volhoudt!

Bereken je rendement
Sparen voor later

Duidelijke kosten

Hoeveel betaal je?

We rekenen geen vaste kosten die bij een kleine inleg op je rendement drukken. Je betaalt voor het beheer van je beleggingen alleen een percentage van je saldo. Door slim te beleggen houden wij de kosten voor jou zo laag mogelijk. 

Bekijk de kosten van beleggen bij Knab

Laat je geld voor je werken

Beleg bij Knab vanaf elk bedrag

  1. Open de Knab App (zorg dat je Knab App up-to-date is)
  2. Klik rechtsboven op + en kies voor Beheerd Beleggen
  3. Beantwoord de vragen over je kennis en ervaring
Download de Knab App

Misschien vind je dit ook interessant

Knab Beheerd Beleggen

  • De kosten
  • Waarin beleggen we?