Download in de App store Ontdek het op Google Play

Eenvoudig mobiel bankieren

Neem je bank mee in je broekzak; download nu de Knab App! Zo kun je altijd en overal mobiel bankieren en heb je je inkomsten en uitgaven in één overzicht.

Handige functies

Voordelen van de Knab App

Snel inloggen en betalen

Inloggen kan snel en veilig met Face ID, Touch ID of een persoonlijke toegangscode. Ook betalingen bevestig je eenvoudig op deze manier, ideaal!

Verstuur een betaalverzoek

Etentje gehad? Via de Knab App maak je gemakkelijk een betaalverzoek aan. Vul een bedrag in en deel ‘m met je vrienden. Betaald? Dan staat het geld direct op je rekening.

Betaal met een QR-code

Snel een iDEAL-betaling doen? Open de Knab App, scan de QR-code en rond je betaling af. Handig bij betalingen vanaf een ander scherm, zonder gedoe met een cardreader.

Vind elke geldautomaat in de buurt

Met de Knab App is de dichtstbijzijnde geldautomaat zo gevonden. Zet je locatievoorzieningen aan en bekijk op de kaart waar jij het beste kunt pinnen. Ook handig in het buitenland!

Download de Knab App

Maak het overzichtelijk

Personaliseer je rekeningen

Met de Knab App heb je je financiën altijd bij de hand. Om het extra overzichtelijk te maken, kun je je (spaar)rekeningen personaliseren.

 • Open tot wel 5 betaal- en zoveel spaarrekeningen als je wilt
 • Geef ze een naam, bijvoorbeeld vakantie- of boodschappenrekening
 • Voeg eventueel een foto toe ter verduidelijking
 • Bepaal zelf de volgorde. Zo weet je precies waar elke rekening voor bedoeld is, wel zo overzichtelijk!

Functies op een rij

Wat kan ik nog meer met de Knab App?

 • Verschillende spaardoelen aanmaken
 • De wisselkoers bekijken wanneer je in het buitenland bent
 • Eenvoudig je paslimiet wijzigen
 • Zelf je betaalpas blokkeren
 • Bedragen omrekenen via de valutacalculator
 • Chatten met de servicedesk van Knab
 • Je uitgaven bijhouden in het digitaal kasboek

Veelgestelde vragen over de Knab App

Hoe kan ik de Knab App gebruiken?

1. Ga naar de App Store of Google Play Store
2. Download de Knab Bankieren-App
3. Ben je al klant? Koppel je toestel dan aan de Knab App, met je betaalpas en cardreader of met een QR-code (als de app al op een ander toestel staat). Log vervolgens in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
4. Ben je nog geen klant? Open dan eerst een rekening, dit kan volledig online. Houd alvast een geldig identiteitsbewijs bij de hand.

Staan mijn creditcardgegevens in de Knab App?

Nee, voor je creditcard kun je een aparte app downloaden.

Knab Visa Card

Heb je een Knab Visa Card? Download dan de Mijn Qander App via de App Store of Google Play Store. Log vervolgens in met je e-mailadres en wachtwoord. Daarna kun je een 5-cijferige pincode, Touch ID of Face ID instellen, om in het vervolg mee in te loggen. Heb je je nog niet geregistreerd bij Qander? Dan kun je je onderin het inlogscherm van de Mijn Qander App registreren.

American Express

Download de American Express app via de App Store of Google Play Store. Log je vervolgens in met de gegevens die je ook op americanexpress.nl gebruikt. Heb je hier nog geen account? Maak deze dan aan via het beginscherm van de American Express app.

Hoe werkt de chat in de Knab App?

Klik onderin de Knab App op ‘Chat’. Aangezien je al bent ingelogd, kun je direct chatten met de Servicedesk. Dit geldt ook voor de chat in je Persoonlijke Bankomgeving.

Reageren we in de chat, dan ontvang je direct een melding. Je kunt de Knab App tussendoor dus gewoon afsluiten. Wij zorgen ervoor dat de berichtgeschiedenis bewaard blijft in de Knab en App en Persoonlijke Bankomgeving. Zo kun je de gesprekken altijd teruglezen.

Om te kunnen chatten in de app heb je de nieuwste versie van de Knab App nodig. Deze download je voor iPhone en iPad via de App Store of in Google Play.

Hoe update ik de Knab App?

Als er een update beschikbaar is, dan vragen we je de Knab App te updaten zodra je inlogt.
Uit veiligheidsoverwegingen is het niet mogelijk om eerst in te loggen voordat je de update hebt gedownload.