Betalen met QR-code

Zit je lekker online te winkelen, moet je weer op zoek naar je cardreader en bankpas om af te kunnen rekenen. Dat hoeft nu niet meer! Selecteer iDEAL als betalingsmethode, vink Knab aan als bank en klik op ‘Betalen via de Knab App’. Er verschijnt een QR-code op je beeldscherm die je kunt scannen met je Knab App. Druk op bevestigen en klaar ben je!


Zo kun je ook betalen bij Knab

Veilig en snel geld overboeken, ook met iDEAL

Geld overboeken met de Knab App is makkelijk en veilig. Handig: je vindt je adresboek van je Persoonlijke Bankomgeving terug in de app. Je hebt een compleet overzicht van al je betaal- en spaarrekeningen bij Knab. Maar ook het resultaat van je beleggingen zie je terug in de app. Op zoek naar de dichtstbijzijnde pinautomaat? Je vindt ‘m met de app, ook in het buitenland. En koop je iets online met je smartphone of iPad? Met de Knab App kun je zelfs mobiel betalen via iDEAL Mobiel.

Ook in winkels en horeca afrekenen met een QR-code

Je kunt met de Knab App QR-codes op kassabonnetjes scannen en direct betalen via iDEAL. Steeds meer winkels en horecazaken gaan die codes toevoegen op de kassabon. Betalen via iDEAL QR bespaart jezelf én de winkelier een hoop tijd.

Bevestigen met je vingerafdruk

Heb je Touch ID ingesteld op je toestel? Dan kun je deze vingerafdruk ook gebruiken om opdrachten te bevestigen in de Knab App, zoals een overboeking of iDEAL-betaling. Bankieren met je vingerafdruk dus!

Betaal je vrienden via sms

Je vrienden terugbetalen als ze bijvoorbeeld een etentje hebben voorgeschoten? Dat kan super snel via een sms. Handig, want je hoeft niet eerst om hun IBAN te vragen! De vriend die je de betaling stuurt, hoeft geen klant te zijn bij Knab.

Download de Knab App

  • De Knab App voor iPhone en iPad download je via de App Store.
  • De Knab App voor Android download je via Google Play.

Als je de Knab App voor de eerste keer opstart, registreer je je toestel eenmalig met je bankpas en cardreader. Daarna stel je zelf je App-toegangscode en eventueel je vingerafdruk in.

Download de Knab App
Download de Knab App
Download de Knab App
Download de Knab App

Dit vind jij misschien ook interessant

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over Knab? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen.

Je geld is veilig

Je geld is veilig

Knab is onderdeel van Aegon Bank N.V. Je geld is gedekt door het depositogarantiestelsel.

Wij staan dagelijks voor je klaar

Van 8 tot 22 uur bereikbaar

Wij staan dagelijks voor je klaar. We zorgen altijd dat je direct contact hebt met één van onze mensen.