Ook beleggen bij Knab?

Meld je aan via dit formulier

Wil jij straks als één van de eersten door de gloednieuwe aanvraagstraat om Knab Beheerd Beleggen te openen? Laat je gegevens achter in dit formulier en ontvang een seintje zodra het weer kan!


Bekijk de veelgestelde vragen

Waarom kan ik Knab Beheerd Beleggen niet openen?

We vernieuwen op dit moment ons online aanvraagproces. Ons doel is vooral dat het voor potentiële klanten straks makkelijker is om - met de juiste kennis - een beleggingsrekening te openen. Zo verkorten we bijvoorbeeld de vragenlijst die je moet doorlopen en krijg je uitleg bij de antwoorden, zodat je ervan leert wanneer je iets niet weet.

Daarnaast gebruik je Knab Beheerd Beleggen straks volledig via de Knab App. Dat is veilig, maar vooral heel handig. Je kunt namelijk waar en wanneer je maar wilt je beleggingen checken.

Ik beleg al bij Knab. Wat betekent dit voor mij?
Vanaf maandag 12 juli kun je Knab Beheerd Beleggen alleen nog gebruiken via de Knab App. Daarnaast voeren we een aantal kleine wijzigingen door. Hierover ontvang je uiteraard een e-mail.
Wanneer kan ik Knab Beheerd Beleggen weer openen?

Dat kunnen we helaas niet zeggen. We weten namelijk nog niet hoelang het duurt om de verbeteringen door te voeren. Wil je precies weten wanneer je Knab Beheerd Beleggen kan openen? Schrijf je in via het formulier op deze pagina. Je ontvangt dan een bericht als het zover is!

Kan ik als klant van Knab wel een beleggingsrekening openen?

Nee, ook als klant van Knab is het tijdelijk niet mogelijk om Knab Beheerd Beleggen te openen.