Keuzehulp zzp-verzekeringen

  • Ontdek welke verzekeringen passen bij jouw situatie
  • Beantwoord enkele vragen en krijg direct de uitkomst
  • Ontvang de uitkomst per mail of check direct je premie

Om een zakelijke verzekering af te sluiten heb je Knab Zakelijk nodig. De verzekeringen zijn een samenwerking met onze partner Alicia.

Goed om te weten

  • Er zijn meerdere aanbieders van zzp-verzekeringen. Maak altijd een goede vergelijking.
  • Deze tool is enkel een hulpmiddel en geen vervanging voor professioneel advies.
  • Voor specifieke wensen raden we je aan om advies te vragen bij een onafhankelijke adviseur.
Laptop met bel

Veelgestelde vragen over de zakelijke verzekeringen

Welke zakelijke verzekeringen kan ik afsluiten?

Je kunt bij Knab een aansprake­lijk­heids­ver­zekering afsluiten. Namelijk de bedrijfs­aansprakelijk­heids­ver­zekering en/of de beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Ook sluit je eenvoudig een zakelijke rechts­bijstand­verzekering af via je Knab App. Zo ontvang je juridische hulp bij een conflict of als je advies nodig hebt. Daarnaast kun je ook een Arbeids­ongeschikt­heids­verzekering afsluiten bij Knab, je ontvangt dan een inkomen als je arbeidsongeschikt raakt. 

Ga je voor je werk vaak op reis? Dan kan een workation­verzekering of ongevallen­verzekering een goed idee zijn.

Kan ik een zakelijke verzekering afsluiten vanaf mijn computer?

Ja, je kunt een zakelijke verzekering ook afsluiten vanaf je computer, dit doe je door in te loggen op je Persoonlijke Bankomgeving. Liever afsluiten via de Knab App? Tik dan op de winkelmand (producten) en ga naar ‘Zakelijke verzekeringen’ op je smartphone. Heb je de app nog niet? Dan kun je deze eenvoudig en veilig downloaden via de App Store of Google Play.

Voor wie is de zakelijke verzekering van Knab?

Je hebt in ieder geval een zakelijke rekening bij Knab nodig om een zakelijke verzekering te kunnen afsluiten. Verder kun je per verzekering de voorwaarden checken.

Waarom werkt Knab samen met een partner, zoals Alicia?

Bij Knab heb je alleen toegang tot verzekeringen die passen bij de behoeftes van (kleine) ondernemers en zzp'ers. We bieden deze verzekeringen aan via de Knab App en werken daarvoor samen met een gespecialiseerde partner: Alicia. Al onze partners selecteren we zorgvuldig. Zo vinden we het belangrijk dat onze partners een goed aanbod hebben en net zo hoge eisen stellen aan service en dienstverlening als wij doen.