Upload 1: Je gegevens van de Belastingdienst

Als je je Vooraf Ingevulde Aangifte van de Belastingdienst importeert, staan de gegevens van je aangifte direct in je Financieel Plan. Dit zijn gegevens over je gezinssamenstelling, inkomen, woning en vermogen. Deze gegevens hoef je alleen nog maar te controleren en waar nodig aan te passen.

Wil je automatisch invullen? Houd dan je DigiD bij de hand. Je Financieel Plan is daarna in no-time grotendeels ingevuld!

Upload 2: Je pensioenoverzicht

Om inzicht te krijgen in je pensioen download je je Uniform Pensioenoverzicht (UPO) via mijnpensioenoverzicht.nl.

Dit bestand upload je vervolgens heel makkelijk in je Financieel Plan. Zo weet je precies hoe je ervoor staat!

Upload 3: Je inkomsten en uitgaven

Hoeveel geef jij maandelijks uit, en hoeveel geld komt er binnen? Dat hoef je niet te schatten, want met één druk op de knop importeer je alle gegevens van je Digitaal Kasboek bij Knab in je Financieel Plan.

Extra handig: ook je transacties bij andere banken dan Knab kun je inladen in je Digitaal Kasboek. Zo heb je een compleet overzicht van ál je inkomsten en uitgaven, en kan je Financieel Plan op basis daarvan doorrekenen hoe je er in de toekomst financieel voor komt te staan.

Upload 4: Je leaseauto

Heb je een leaseauto? Dan hoef je alleen maar het kenteken van de auto in te vullen. Het Financieel Plan haalt dan direct de cataloguswaarde van je auto op. Je hoeft dan alleen nog het bijtellingspercentage zelf in te vullen.