Afspraak op kantoor, thuis of zelfs online

Je kunt een expert thuis spreken, op het kantoor van de expert of online in onze Digitale Spreekkamer. Handig voor als je de deur niet uit wilt! Dat is zo geregeld: je ontvangt een toegangscode en hebt via de webcam contact met de expert. Die kan vervolgens documenten en presentaties op het scherm tonen en met jou bespreken.

Geen verborgen kosten

Gratis financieel advies bestaat niet. Schakel je via Knab een financieel expert in? Dan betaal je de expert zelf. Het is misschien even wennen. Maar als je de expert zelf betaalt, weet je precies wat de expert aan het adviesgesprek verdient. En dat het advies onafhankelijk is van Knab. Want Knab betaalt de expert niets en we ontvangen geen geld van de experts.

Bespaar op adviseurskosten

Bespaar jezelf hoge adviseurskosten door alvast zélf online een Financieel Plan in te vullen. Zo heb je direct overzicht en kan je financieel adviseur direct gaan doen waarvoor je hem betaalt: jou adviseren. Want alle gegevens heeft hij in één oogopslag handig bij elkaar. Dat scheelt een hoop tijd en nog fijner: de rekening die je ontvangt is algauw honderden euro’s lager.

Via je Persoonlijke Bankomgeving krijg je meer informatie over elke expert en zijn of haar specialisme en tarieven.

Dit vind jij misschien ook interessant

Andere vraag?

Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen.

Je geld is veilig

Je geld is veilig

Knab is onderdeel van Aegon Bank N.V. Je geld is gedekt door het depositogarantiestelsel.

Van 8 tot 22 uur bereikbaar

Wij staan dagelijks voor je klaar. We zorgen altijd dat je direct contact hebt met één van onze mensen.