Geld overmaken

  • Vliegensvlug geld overmaken met Instant Payments
  • Regel al je geldzaken eenvoudig via je Knab App
  • Gemakkelijk geld overmaken naar het buitenland
Open een rekening

Hoelang duurt geld overmaken bij Knab?

Knab werkt met Instant Payments*. Betalingen staan daardoor binnen vijf seconden op de andere rekening. Ook in het weekend en op feestdagen. Werkt de bank van de ontvanger niet met Instant Payments? Dan worden overboekingen op werkdagen tot 17.00 uur verwerkt.

* Uitzonderingen zijn: geplande, periodieke overboekingen en acceptgiro.

Munt

Geld overmaken naar het buitenland

Wil je geld overmaken naar een land binnen het SEPA-gebied? Dan kan gewoon via je Knab App of je Persoonlijke Bankomgeving. Wil je geld overmaken naar een land buiten het SEPA-gebied? Log in op je Persoonlijke Bankomgeving en ga naar 'Geld overboeken' en 'Internationale overboeking'.

Meer info

Hoeveel geld mag je overmaken?

Via je Knab App kun je € 50.000 per dag per persoon overmaken. Voor bedragen tot € 2.500 gebruik je ter bevestiging je toegangscode, vingerafdruk of Face ID. Boven de € 2.500 bevestig je een overboeking vanuit de Knab App door middel van een selfie. Via je Persoonlijke Bankomgeving kun je maximaal € 50.000 per dag overboeken. Daar komt geen selfie aan te pas. Wil je méér dan € 50.000 overmaken? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

Man met telefoon

Veilig geld overboeken

Bij Knab doen we er alles aan om het betaalverkeer zo veilig mogelijk te houden. Maar wees zelf ook scherp als je geld overmaakt. In de Knab App vragen we bij grote overboekingen altijd of je zeker weet dat de ontvanger te vertrouwen is.

Marcel geeft in deze video meer uitleg over veilig mobiel bankieren.

Misschien vind je dit ook interessant