Hoelang duurt geld overmaken bij Knab?

Knab werkt met Instant Payments. Wanneer je geld overboekt, staat het binnen vijf seconden op de tegenrekening, mits de andere bank ook met Instant Payments werkt. Gelukkig is dat tegenwoordig voor de meeste Nederlandse banken het geval. Zo staat je geld meteen op je rekening. Ook in het weekend en op feestdagen is je geld meteen overgemaakt! Werkt de bank van de tegenrekening niet met Instant Payments? Dan worden overboekingen op werkdagen tot 17.00 uur verwerkt.

Meer over Instant Payments

Geld overmaken naar het buitenland

Geld overboeken naar landen binnen het SEPA-gebied doe je gemakkelijk op de normale manier in de Knab App of de Persoonlijke Bankomgeving. Wil je overboeken naar een land buiten het SEPA-gebied? Doe dit dan via je Persoonlijke Bankomgeving en kies voor ‘internationale overboeking’.

Meer info

Vrouw die Knab App gebruikt

Hoeveel geld mag je overmaken?

Wanneer je geld overboekt via Knab, krijg je te maken met een dagelijkse betaallimiet. In de Knab App kun je met je toegangscode maximaal € 2.500 per persoon, per dag overmaken. Voor bedragen tot € 50.000 vragen we je om een ‘selfie’ te maken. Met het gezichtsherkenningprogramma iProov controleren we of jij het bent die de overboeking doet. Zo houden we betaalverkeer in de app veilig. Via de Persoonlijke Bankomgeving mag je maximaal € 50.000 per dag overboeken.

Veilig geld overboeken

Bij Knab doen we er alles aan om het betaalverkeer zo veilig mogelijk te houden. Ook is het belangrijk dat je zelf altijd oplet of de ontvanger van je overboeking te vertrouwen is. Daarom vragen we je in de Knab App voor de overboeking altijd nog even: weet je zeker dat dit nummer veilig is? Zo blijven wij en jij altijd alert en houden we het betaalverkeer veilig.

Meer over veilig mobiel bankieren