Eind dit jaar beschikbaar:
Zzp verzekeringen

  • Snel en online geregeld
  • Toegang tot een persoonlijke adviseur
  • Korting als je meerdere verzekeringen afsluit
 
 


Je zzp verzekeringen goed geregeld

Als zzp'er ben je zelf verantwoordelijk voor je verzekeringen. Om jou hierbij te helpen, bieden we jou via onze gespecialiseerde partners toegang tot alle zakelijke verzekeringen die je nodig hebt. Sluit ze eenvoudig online af en ontvang als Knab-klant een aantrekkelijke korting.

Deze verzekeringen zijn eind dit jaar beschikbaar

Je hoeft je als zzp’er echt niet overal voor te verzekeren. Dat is vrijwel onbetaalbaar en als je een eigen bedrijf hebt hoort een risico bij het vak.

Sommige verzekeringen zijn echter onmisbaar en belangrijk om je bedrijf draaiende te houden. Ook omdat je privé-verzekeringen geen dekking bieden voor je werk als zzp’er. Vanaf het einde van dit jaar kun je daarom via Knab de populairste verzekeringen onder zzp'ers afsluiten:

En wat als je een andere zzp verzekering zoekt?

Misschien zijn andere verzekeringen wel heel belangrijk in jouw situatie. Daarom kun je vanaf het einde van dit jaar ook de volgende verzekeringen via ons afsluiten.

In 4 stappen jouw verzekeringen geregeld

  1. Je beantwoordt enkele vragen.
  2. De adviseur belt je om je aanvraag te bespreken.
  3. Je ontvangt een offerte n.a.v. het gesprek.
  4. Je accepteert de offerte en voilà: je bent verzekerd.

Let op: je kunt tijdelijk geen offerte aanvragen


Meer weten?

Check onze artikelen over verzekeringen voor zzp'ers

Wil je van alles en nog wat weten over zakelijke verzekeringen? In onze Knab Bieb vind je handige artikelen vol met tips en trucs speciaal voor zzp'ers.


Veelgestelde vragen

Hoe regelt Knab de zzp verzekeringen?

Knab wil jou de best mogelijke verzekeringen aan kunnen bieden. Daarom werken wij samen met Surebusiness. Surebusiness heeft van een groot aanbod verzekeraars de volmacht gekregen om zzp verzekeringen aan te bieden. Sluit je een verzekering af via Knab? Dan loopt deze via Surebusiness. Ook is Surebusiness de partij die de schademeldingen afhandelt en je premie int.

Kan iedereen een zzp verzekering afsluiten bij Knab?

Op dit moment kan iedereen met een zakelijke betaalrekening van Knab een zzp verzekering afsluiten. Uiteraard de zzp'ers, maar dus ook als je bijvoorbeeld een B.V. hebt.

Hoe kan ik contact opnemen met Knab over de zzp verzekeringen?

Heb je vragen over de zzp verzekeringen of wil je een afspraak maken met de adviseur? Neem dan contact met ons op via 020-303 1610. Je kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag, tussen 9 uur 's ochtends en 17.00 uur 's middags.

Hoe verdient Knab geld met verzekeren?

Als je via Knab verzekeringen vergelijkt, kost dat je niets en je zit ook nergens aan vast. Knab verdient er alleen wat aan als jij een verzekering via ons afsluit. We verdienen ons geld via de premie die jij betaalt voor je verzekering, door de provisie.

Provisie is een soort vergoeding die wij ontvangen voor het afsluiten van de verzekering. De provisie is een standaard onderdeel van je premie. Elke verzekeraar of tussenpersoon rekent dit. Hierdoor hoef je er ook verder geen los bedrag voor te betalen. We verrekenen het automatisch.

Waarom zou je zakelijke verzekeringen afsluiten als zzp'er?

Je bent je eigen baas en valt daardoor niet meer onder de bescherming van een werkgever. Je kunt dus ook geen gebruik maken van de regelingen die een werkgever heeft getroffen voor z'n werknemers. Hieronder vallen ook de verzekeringen voor bijvoorbeeld schade of ziekte.

Als zzp'er is het belangrijk dat jij zelf de benodigde verzekeringen afsluit. Zo ben je gegarandeerd van een vergoeding wanneer je letselschade veroorzaakt of bij het wegvallen van je inkomen of spullen. Welke verzekeringen jij nodig hebt, hangt af van je werkzaamheden. Knab probeert jou hierbij zo goed mogelijk te adviseren, om jou de beste verzekeringen voor jouw situatie te garanderen.

Waarom helpt Knab zzp'ers met hun verzekeringen?

Als zzp'er wil je je natuurlijk focussen op je bedrijf. Je hebt daarbij hoogstwaarschijnlijk niet veel tijd voor het regelen voor allerlei administratieve zaken, zoals de verzekeringen. Die zijn echter wel heel belangrijk, omdat je geen werkgever hebt die je beschermt bij schade of ziekte. Knab wil je daarom helpen om de benodigde verzekeringen zo snel en eenvoudig mogelijk af te sluiten.

Een onafhankelijke adviseur vergelijkt het aanbod verzekeringen en stuurt jou de beste optie(s). Vervolgens is het aan jou om te beslissen of je die verzekering ook wilt. Als dat zo is, sluit de adviseur de verzekering voor je af. Zo ben jij gegarandeerd van een goed passende verzekering, maar heb je zelf bijna geen omkijken naar het afsluiten ervan.

Knab Verzekeren is een handelsnaam van Knab Advies en Bemiddeling N.V., een onderdeel van Aegon. Knab Verzekeren is geregistreerd bij de AFM en ingeschreven bij de KvK. Meer informatie vind je in de Knab Dienstenwijzer ZZP.