Geen stress als je arbeidsongeschikt raakt

Niets zo vervelend voor een ondernemer als niet kunnen werken. Daarom krijg je bij Crowdsurance niet alleen een inkomen, maar ook professionele begeleiding tijdens je ziekte. Zo kun je hopelijk snel weer aan de bak!

Logo SharePeople en Knab

Ziekmelden via de app

Onafhankelijke arbodienstverlener

Langere tijd ziek? Zo meld je dat

Iedereen heeft weleens een griepje. Maar verwacht je langer dan een maand niet te kunnen werken? Dan vragen we je dit te melden bij SharePeople. Zij doen een snelle check en koppelen je vervolgens aan de arbodienstverlener: Capability. Er volgt dan een intake, waarbij zij beoordelen voor hoeveel procent je arbeidsongeschikt bent.

Tot wel twee jaar

Start van je donaties

Ben je na twee maanden nog steeds minimaal 50% arbeidsongeschikt? Dan ontvang je vanaf de derde maand de donaties. Deze zijn in principe anoniem, maar iemand kan ook een leuk bericht toevoegen. Je ontvangt de donaties maximaal twee jaar nadat je je ziek hebt gemeld.

Inkomen

Je gewenste inkomen

Hoeveel ontvang ik?

Je ontvangt het gewenste inkomen dat je bij je aanmelding opgaf. Natuurlijk checken we wel of dit overeenkomt met je eigen inkomen de afgelopen periode. Ben je minder dan 100% arbeidsongeschikt? Dan krijg je naar rato uitgekeerd. Je ontvangt de donaties - maximaal twee jaar - tot je weer weer minimaal 75% arbeidsgeschikt bent.

Bereken je inkomen

Duurzaam herstel

Ook begeleiding tijdens je ziekte

Naast een inkomen, krijg je ook professionele begeleiding van een casemanager. Diegene is een luisterend oor, maar geeft je ook tips en handvatten om mee aan de slag te gaan. Zo gaan we samen voor een snel, maar duurzaam herstel!

Veelgestelde vragen over je ziekmelden met Crowdsurance

Misschien vind je dit ook interessant