Gevolmachtigde toevoegen

Ben je een gevolmachtigde van een bestaand bedrijf? Dan kun je jezelf toevoegen aan de bestaande zakelijke rekening. Dit regel je met je smartphone of tablet via de link op deze pagina.

Klik op de knop en vul je telefoonnummer in om de Knab App te installeren. Installeer de app niet direct via de App Store!

Een gevolmachtigde toevoegen

Je kunt jezelf als gevolmachtigde toevoegen aan een zakelijke rekening, als je zo geregistreerd staat bij de KVK. Dat doe je via je smartphone.

Zo werkt het

  1. Klik op ‘start met toevoegen’. Doe je dit vanaf een desktop? Vul dan je telefoonnummer in.
  2. Installeer de Knab App op je smartphone. Heb je - zoals aangegeven in stap 1 - je telefoonnummer ingevuld? Dan ontvang je van ons een sms. Zorg dat je de link in de sms gebruikt om de Knab App te downloaden.
  3. Open de Knab App, selecteer je bedrijf en vul je persoonsgegevens in.
  4. Scan je identiteitskaart of paspoort en maak ter identificatie € 0,01 over via iDEAL.

Als je aanvraag is goedgekeurd ontvang je een bevestiging. Daarna ontvang je jouw persoonlijke betaalpas binnen 3 tot 5 werkdagen.

Ben je al klant bij Knab?

Ben je al klant bij Knab, maar wil je jezelf als gevolmachtigde aan een andere rekening toevoegen? Dan moet een bestuurder - die al toegang heeft tot de rekening - contact opnemen met onze Servicedesk. Hij of zij heeft daarvoor wel een kopie van de voor- en achterkant van jouw identiteitsbewijs nodig. De bestuurder kan eenvoudig een chat starten in de Knab App.

Gevolmachtigde verwijderen

Wanneer je een gevolmachtigde wilt verwijderen bij Knab, kan een van de bestuurders contact opnemen met de Servicedesk. Start een chat in de Knab App en geef de wijziging aan ons door.

Voorwaarden

Bij het accepteren van een bedrijf hanteert Knab een aantal voorwaarden en zakelijke acceptatiecriteria. Door het toevoegen van een gevolmachtigde kan het zo zijn dat de zakelijke rekening niet meer aan deze voorwaarden voldoet. Lees daarom altijd onze zakelijke acceptatiecriteria.