Zo voeg je een bestuurder toe

Een bestuurder toevoegen doe je zelf - of via een gevolmachtigde - met je smartphone. Let op: dit kan alleen als je bij de KVK als bestuurder van het bedrijf ingeschreven staat.

Zo voeg je een bestuurder toe aan een bestaande zakelijke rekening:

  1. Open deze link op je mobiele telefoon en installeer de Knab App

  2. Selecteer je bedrijf en vul je persoonsgegevens in

  3. Scan je identiteitskaart of paspoort en maak ter identificatie € 0,01 over via iDEAL


Als je aanvraag is goedgekeurd ontvang je een bevestiging. Daarna ontvang je jouw persoonlijke betaalpas binnen 3 tot 5 werkdagen.

Bestuurder verwijderen

Wanneer je een bestuurder wilt verwijderen bij Knab, is het belangrijk dat deze wijziging eerst bij de KVK is doorgevoerd. Wanneer je een nieuwe bestuurder toevoegt of vervangt via de stappen hierboven, voeren wij deze verwijdering automatisch door. Verdwijnt er een bestuurder maar is er geen vervanging? Dan moet je dit aan ons doorgeven. Start een chat in de Knab App of Persoonlijke Bankomgeving en geef de wijziging aan ons door.

Voorwaarden

Bij het accepteren van een bedrijf hanteert Knab een aantal voorwaarden en zakelijke acceptatiecriteria. Door het toevoegen van een bestuurder kan het zo zijn dat de zakelijke rekening niet meer aan deze voorwaarden voldoet. Lees daarom altijd onze zakelijke acceptatiecriteria.