Nieuwe bestuurder toevoegen

Ben je een nieuwe bestuurder of gevolmachtigde van een bestaand bedrijf of vervang je een bestuurder? Dan moet je dit doorgeven aan Knab en jezelf toevoegen aan de bestaande zakelijke rekening. Dit regel je met je smartphone of tablet via de link op deze pagina.

Klik op de knop en vul je telefoonnummer in om de Knab App te installeren. Installeer de app niet direct via de app store!

Zo voeg je een bestuurder toe

Een bestuurder toevoegen doe je zelf met je smartphone. Dit kan alleen als je bij de KVK als bestuurder van het bedrijf ingeschreven staat. Zo voeg je een bestuurder toe aan een bestaande zakelijke rekening:

  1. Klik op ‘start met toevoegen’. Doe je dit vanaf een desktop? Vul dan je telefoonnummer in.
  2. Installeer de Knab App op je smartphone. Heb je - zoals aangegeven in stap 1 - je telefoonnummer ingevuld? Dan ontvang je van ons een sms. Zorg dat je de link in de sms gebruikt om de Knab App te downloaden.
  3. Open de Knab App, selecteer je bedrijf en vul je persoonsgegevens in.
  4. Scan je identiteitskaart of paspoort en maak ter identificatie € 0,01 over via iDEAL.
  5. Ben je een gevolmachtigde van een bedrijf (dus geen bestuurder of vennoot)? Dan hebben we akkoord nodig van de huidige rekeninghouder om jou toe te voegen. We zetten hiervoor een opdracht klaar in de Persoonlijke Bankomgeving van de huidige rekeninghouder. Diegene ontvangt ook een e-mail hierover. De opdracht verloopt na vijf dagen, zorg dus dat de huidige rekeninghouder het verzoek op tijd accepteert.
  6. Als je aanvraag is goedgekeurd ontvang je een bevestiging. Daarna ontvang je jouw persoonlijke betaalpas binnen 3 tot 5 werkdagen.

Ben je al klant bij Knab?

Ben je al klant bij Knab, maar wil je jezelf als bestuurder aan een andere rekening toevoegen? Laat de huidige bestuurder van die rekening dan contact opnemen met onze Servicedesk. Het handigste is om een chat te starten via de Knab App. De huidige bestuurder heeft wel alvast een kopie van jouw paspoort of ID-kaart nodig.

Bestuurder verwijderen

Wanneer je een bestuurder wilt verwijderen bij Knab, is het belangrijk dat deze wijziging eerst bij de KVK is doorgevoerd. Wanneer je een nieuwe bestuurder toevoegt of vervangt via de stappen hierboven, voeren wij deze verwijdering automatisch door. Verdwijnt er een bestuurder maar is er geen vervanging? Dan moet je dit aan ons doorgeven. Start een chat in de Knab App en geef de wijziging aan ons door.

Voorwaarden

Bij het accepteren van een bedrijf hanteert Knab een aantal voorwaarden en zakelijke acceptatiecriteria. Door het toevoegen van een bestuurder kan het zo zijn dat de zakelijke rekening niet meer aan deze voorwaarden voldoet. Lees daarom altijd onze zakelijke acceptatiecriteria.