Verzekeren via Knab

  • Regel alles eenvoudig online
  • Sluit je verzekeringen af met korting
  • Profiteer van de service die je van ons gewend bentWil je zeker weten dat je een verzekering afsluit die bij jou past? Via Knab sluit je eenvoudig je verzekeringen af met aantrekkelijke korting. Je kunt bij ons terecht voor je zorgverzekering en diverse andere verzekeringen voor zzp'ers.

Zzp verzekeringen

Ben je zzp'er en heb je een zakelijke rekening bij Knab? Sluit dan al je schadeverzekeringen voordelig via ons af.

Zzp zorgverzekering

Sluit als zzp'er eenvoudig je zorgverzekering af via Knab. Met collectiviteitskorting en compleet vrije zorgkeuze.

Veelgestelde vragen

Waarin is Knab anders dan andere vergelijkers?
Je kunt bij ons terecht voor ZZP verzekeringen en voor een zorgverzekering voor zelfstandigen.

In principe kun je via ons de verschillende aanbieders vergelijken en aan de hand daarvan de beste optie voor jou kiezen. Wij proberen hierbij echter wel rekening te houden met wie jij bent en wat je nodig hebt. Je vult je gegevens in, waardoor wij bijvoorbeeld kunnen bepalen welke schadeverzekering(en) je nodig hebt voor je werk.

Bovendien krijg je voor de zzp verzekeringen advies van een adviseur. En krijg je collectiviteitskorting op je zorgverzekering via Knab.
Welke verzekeringen kan ik afsluiten via Knab?
Via Knab kun je de volgende verzekeringen afsluiten:

- Zorgverzekering (alleen voor zakelijke klanten)
- Zzp schadeverzekeringen (alleen voor zakelijke klanten)
Gaat Knab ook zelf verzekeringen aanbieden?
Nee, Knab biedt zelf geen verzekeringen aan. Via ons vergelijk je een breed aanbod aan verzekeraars. En vind je een voordelige verzekering? Dan sluit je hem snel en eenvoudig via ons af. Je kunt nu een particuliere opstal- en/of inboedelverzekering afsluiten. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een zorgverzekering voor zzp'ers en ondernemers en andere zzp verzekeringen.
Moet ik betalen voor verzekeringsadvies?
Nee hoor. Het gebruik van de website en het vergelijken van verzekeringen is voor jou gratis. Alleen de verzekeraar betaalt ons een commissie voor het afsluiten van een verzekering. 

Meer informatie over onze beloning vind je in de Knab Verzekeren Dienstenwijzer (PDF), Knab Dienstenwijzer ZZP Zorg (PDF) en Knab Dienstenwijzer ZZP (PDF).

N.B. We geven alleen advies bij ZZP verzekeringen.