Bereken of jij het huis van je dromen kan betalen

Heb jij een huis op het oog en wil je weten of je dit huis kan betalen? Of wil je weten hoeveel eigen geld je moet inbrengen om het huis te kunnen financieren? Het antwoord vind je met deze eenvoudige en snelle rekentool.  

Je kan het huis betalen! Wat nu?

Heb je de rekentool ingevuld? Dan weet je grofweg of jij jouw droomwoning kan kopen en hoeveel hypotheek je kan krijgen. Ben je van plan er serieus werk van te maken? Bekijk dan ons stappenplan 'Huis kopen en hypotheek afsluiten', vol met tips voor de bezichtiging en onderhandeling over de vraagprijs. 

Maak een afspraak met een hypotheekadviseur

Uiteraard geeft de rekentool je een indicatie. Wil je precies weten waar je aan toe bent en of je jouw droomhuis kan betalen? Ga dan in gesprek met een hypotheekadviseur.

Via Knab plan je een gratis en vrijblijvend eerste gesprek in bij onze partner Finzie. De afspraak met de hypotheekadviseur kan bij jou thuis plaatsvinden, op kantoor, telefonisch en via de webcam.


Veelgestelde vragen

Tips en info in duidelijke taal

Bij het afsluiten van je hypotheek ga je niet over één nacht ijs. Daarom hebben we een bibliotheek vol artikelen, checklists, video's en andere handige info. In duidelijke taal, zodat je weet waar je aan toe bent.

Stappenplan huis kopen en hypotheek afsluiten

Huis kopen en hypotheek afsluiten

Zzp-hypotheek zonder jaarcijfers: 4 tips

Hypotheek

Je huis verkocht, wat moet je regelen?

Hypotheek

Ontdek jouw voordeligste hypotheek

Plan een gratis afspraak in met één van de hypotheekadviseurs van Finzie en bespreek direct welke mogelijkheden jij hebt en wat jouw maximale hypotheek is.