Vergelijk zelf de actuele hypotheekrentes

Ben je op zoek naar een (nieuwe) hypotheek? Met de gratis vergelijkingstool vergelijk jij eenvoudig bijna alle hypotheekaanbieders op basis van onder andere hypotheekvorm, looptijd en - uiteraard - actuele hypotheekrente.

Een overzicht van alle hypotheekaanbieders

Wil je weten wat de verschillende hypotheekaanbieders naast hun rentes nog meer te bieden hebben? Op deze pagina vind je verdiepende informatie per aanbieder.


Rentes vergeleken, hoe verder? 

Na het hypotheekrentes vergelijken, heb je al een goed idee van de beschikbare hypotheken en bijbehorende rentes. Maar het kopen van een huis brengt natuurlijk meer met zich mee. In dit stappenplan stappenplan 'Huis kopen en hypotheek afsluiten' vind je allerlei tips en informatie voor het kopen van een huis.

Veelgestelde vragen

Tips en info in duidelijke taal

Bij het afsluiten van je hypotheek ga je niet over één nacht ijs. Daarom hebben we een bibliotheek vol artikelen, checklists, video's en andere handige info. In duidelijke taal, zodat je weet waar je aan toe bent.

6 dingen over de hypotheekrenteaftrek

Hypotheekrenteaftrek

Voorlopige teruggave hypotheekrente stopzetten

Voorlopige teruggave hypotheekrente

Hypotheekrenteaftrek 2020: dit zijn de plannen

Hypotheekrenteaftrek 2020

Ontdek jouw voordeligste hypotheek

Plan een gratis afspraak in met één van de hypotheekadviseurs van Finzie en bespreek direct welke mogelijkheden jij hebt en wat jouw maximale hypotheek is.