Maak een gratis en vrijblijvende belafspraak

Keuze uit een breed aanbod hypotheekaanbieders

Hypotheekaanbieders

Partner van Knab

Persoonlijk advies bij Finzie

Wij bieden zelf geen hypotheekadvies, maar verwijzen je graag door naar de deskundige Financieel Coaches van Finzie. Zij vergelijken vrijwel alle aanbieders om de beste hypotheek te vinden voor jouw situatie. Liever eerst weten hoeveel je kan lenen? Vul je gegevens in, want ook daar helpen ze je graag bij!


Finzie is een partner van Knab

Veelgestelde vragen over hypotheekadvies bij Finzie

Waarom zou ik mijn hypotheek regelen via Finzie?
Bij Finzie krijg je volledig onafhankelijk hypotheekadvies, al vanaf € 1.499. Dat betekent dat de financieel coaches van Finzie ruim 40 aanbieders vergelijken en op basis daarvan bepalen welke hypotheek het beste bij jou past. Toch fijn, want zo weet je zeker dat je een hypotheek afsluit met de beste voorwaarden en gunstigste hypotheekrente in jouw situatie.
De financieel coaches staan door heel Nederland voor je klaar. Voor, tijdens én nadat je een woning koopt. Merken ze bijvoorbeeld dat je voordeliger uit bent wanneer je je hypotheek oversluit? Dan ontvang je automatisch een seintje. Daar houden we van bij Knab!
Wat kost een afspraak voor hypotheekadvies via Finzie?
Wanneer je een afspraak maakt, word je gebeld door een van de financieel coaches van Finzie. Dat eerste gesprek is vrijblijvend en kost je helemaal niets. Er worden pas kosten in rekening gebracht wanneer je een hypotheek wil afsluiten. Bij Finzie betaal je een scherpe prijs. Je ontvangt namelijk al hypotheekadvies vanaf € 1.499. Op deze pagina vind je alle tarieven op een rij. Uiteraard vertelt jouw financieel coach ook met welke kosten je te maken krijgt!
Wat gebeurt er als ik een afspraak maak via deze pagina?
Wanneer je op deze pagina je gegevens invult, plannen wij voor jou een vrijblijvend gesprek in met één van de financieel coaches van Finzie. Je bepaalt zelf wanneer en hoe dat gesprek plaatsvindt. Finzie neemt van tevoren contact met je op, zodat je de datum en tijd kan doorgeven die jou het beste uitkomt.

Tijdens het gesprek bespreek je jouw wensen en ontvang je een indicatie van wat je kan lenen. Zo kun je goed voorbereid op huizenjacht. Heb je een woning gevonden? Dan kan je contact opnemen met je financieel coach. Hij of zij helpt je graag bij het afsluiten van je hypotheek en bijbehorende verzekeringen.

Ik ben zzp’er. Kan ik een hypotheek afsluiten via Finzie?
Ja, je kunt als zzp’er een hypotheek afsluiten via Finzie, maar net als voor iedereen zijn de mogelijkheden wel afhankelijk van je financiële situatie. Een financieel coach van Finzie bekijkt graag wat jouw mogelijkheden zijn. Maak via deze pagina een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.
Wanneer kan ik mijn hypotheek niet regelen via Finzie?
Finzie biedt alleen hypotheekadvies voor woningen in Nederland. Wil jij een huis in het buitenland financieren? Dan kan dat helaas niet via Finzie.