Online bank. Menselijke service.

Welkom bij Knab. De online bank die met je meedenkt. Bankieren bij Knab is simpel, veilig en altijd met de fijnste persoonlijke service.

Slimme app en Apple Pay

Bij Knab regel je écht alles via de app

Rekening openen, alerts ontvangen als iemand je betaald heeft of even snel iets vragen aan een Service Expert? Je regelt het allemaal via de Knab App. Met je iPhone in je hand reken je bovendien on- en offline veilig en snel af met Apple Pay. Download de Knab App en vraag binnen een paar minuten je rekening aan.

Download in de App store Ontdek het op Google Play

Knab rekening

De voordeligste rekening voor zzp'ers

Bij Knab regel je écht alles via de app

Knab Zakelijk is de voordeligste zakelijke rekening voor zzp'ers. Voor € 6 per maand heb je een compleet bankpakket, met onder andere meerdere betaal- en spaarrekeningen. Een zakelijke rekening open je bij Knab volledig via de app.

Meer over Knab Zakelijk

Knab Bieb

Jouw gids in de financiële wereld

De financiële wereld kan complex zijn. Hoe zit het met hypotheken voor zzp’ers? Welke mogelijkheden heb ik om m’n pensioen goed te regelen? Waar moet ik op letten bij m’n belastingaangifte? Knab heeft een online bibliotheek met honderden artikelen die je duidelijk vertellen hoe het zit.

 
Zo kun je phishing herkennen en melden.
Lees meer
Veilig mobiel bankieren 
Veilig mobiel bankieren: hoe werkt het?
Lees meer
 
Schommelde je inkomen de afgelopen jaren? Misschien krijg je geld terug!
Lees meer

Tip van de Servicedesk

icon citaat

Hulp nodig bij je bankzaken? De Servicedesk van Knab staat voor je klaar! We zijn 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00, via chat of telefoon. Handig: je kunt ook met ons chatten in de Knab App.

icon citaat

Imro, Servicedesk

Onze acceptatiecriteria

Ga naar de acceptatiecriteria

Van 8 tot 20 uur bereikbaar


Neem contact op

Heb je een vraag?

Ik heb een vraag