Simpel & voordelig pinnen in het buitenland

Vliegtickets, hotels, souvenirs; vakanties zijn al duur genoeg. Daarom houden wij pinnen in het buitenland graag simpel en voordelig. Met slimme tools en lage kosten. Zorgeloos betalen op reis!

Start met Knab

Tijdelijk: 1e jaar 50% korting

Lage kosten

Betaal niet te veel bij de geldautomaat of wanneer je pint in een winkel

Handige alerts

Zo ben je altijd op de hoogte van de situatie op je bankrekening

Optioneel: gratis creditcard

Altijd handig om bij je te hebben tijdens een vakantie in het buitenland

Slimme tools

Direct je pas blokkeren, altijd een valutacalculator bij de hand en meer

De voordeligste bank in het buitenland

Wist je dat je extra betaalt als je pint bij een pinautomaat in het buitenland? Bij de meeste banken betaal je standaard € 2,25 en een koersopslag van 1 à 1,5%. Bij Knab betaal je dit bedrag niet en is de koersopslag slechts 0,5%. Scheelt weer!

Kosten pinnen in het buitenland
Vind de dichtstbijzijnde geldautomaat

Slimme tools in de Knab App

Heeft iemand anders gepind met jouw pas, of is 'ie gestolen? Dan blokkeer je hem direct via de Knab App. Ook handig: in de Knab App zit een valutacalculator en kun je overal ter wereld checken waar de dichtstbijzijnde pinautomaat is.

Ontvang handige alerts

Als klant van Knab hoef je je heel weinig bezig te houden met je geldzaken. Dat doen wij namelijk voor je! Als er iets gebeurt wat je moet weten, dan krijg je een alert van ons. Bijvoorbeeld:

  • Als er gepind wordt in het buitenland
  • Als er een groot bedrag afgeschreven wordt
  • Als je salaris is gestort
Alert pinnen in het buitenland

Profiteer van een compleet betaalpakket

Bij Knab geloven we in een totaalpakket. Geen extra kosten voor een extra betaalpas, internetbankieren of een huishoudboekje. Voor € 5 per maand krijg je een compleet betaalpakket, met onder andere:

  • Kosteloos zoveel betaal- en spaarrekeningen als je wilt
  • Profiteer van slimme tools en handige financiële tips
  • Klanten geven Knab gemiddeld een 8,9

Start met Knab

Tijdelijk: 1e jaar 50% korting

Handige info in duidelijke taal

Het is niet niks, je financiën op orde krijgen. Waar moet je allemaal op letten? Wat betekenen die ingewikkelde termen in de algemene voorwaarden? En - niet onbelangrijk - hoe haal je het meeste uit je geld? Wij helpen je daar graag bij met een bibliotheek vol handige artikelen, checklists, video's en nog veel meer. Zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Pinnen in het buitenland

Heb jij een leuke vakantie op de planning? Het is goed om vast vooruit te blikken op een aantal belangrijke zaken die je voor je vakantie moet regelen.

Geld besparen op vakantie

Heerlijk, zo’n vakantie. Maar als je thuis komt, kom je tot de conclusie dat je flink meer geld hebt uitgegeven dan je van tevoren had gebudgetteerd.

Alles over vakantiegeld

In dit artikel lees je wanneer je dat geld krijgt, hoeveel belasting je daarover betaalt en hoe je het uiteindelijke bedrag kunt berekenen.