Contactloos betalen met je Knab Betaalpas

  • Bedragen tot en met € 50 afrekenen zonder pincode
  • Raak voor kleine bedragen het betaalapparaat niet meer aan
  • Werkt meteen na de eerste keer 'gewoon' pinnen

Wat is contactloos betalen?

Met contactloos betalen kun je met je betaalpas bedragen tot € 50 zonder pincode afrekenen. Je houdt je betaalpas (bijna) tegen het betaalapparaat en klaar. Een handige manier om snel kleine bedragen af te rekenen. Lees meer >

Kleine bedragen achter elkaar contactloos betalen

Je kunt meerdere kleine bedragen achter elkaar contactloos betalen. Als al die bedragen bij elkaar opgeteld de limiet van € 150 bereiken, moet je je pincode weer een keer intoetsen. Zo hoef je voor kleine bedragen veel minder vaak het pinapparaat aan te raken.

Hoe werkt het?

Je houdt je Knab Betaalpas tegen het scherm of de zijkant van het pinapparaat en het is al klaar. Wanneer je meer dan € 150 op deze manier hebt afgerekend moet je eenmalig je pincode intoetsen.

Is contactloos betalen veilig?

Per ongeluk contactloos betalen zal niet snel gebeuren. Je moet je pas bijna helemaal tegen het apparaat houden om de betaling te kunnen voldoen.

Is je pas gestolen? De dief is zonder pincode niet in staat om meer dan € 50 van je bankrekening te stelen, zodat de schade beperkt blijft. Zorg er natuurlijk wel voor dat je de betaalpas zo snel mogelijk laat blokkeren in je Persoonlijke Bankomgeving.

Misschien vind je dit ook interessant

Betalen