Contactloos betalen met je Knab Bankpas

  • Bedragen tot en met € 25 afrekenen zonder pincode
  • Contactloos pinnen tot en met € 50
  • Werkt meteen na de eerste keer 'gewoon' pinnnen

Dit wil ik

Wat is contactloos betalen?

Met contactloos betalen kun je met je bankpas bedragen tot € 25 zonder pincode afrekenen. Je houdt je pas tegen het betaalapparaat en klaar. Een handige manier om snel kleine bedragen te kunnen afrekenen. Wanneer alle contactloze betalingen bij elkaar opgeteld een limiet van € 50 bereiken moet je eenmalig weer een pincode intoetsen. meer info

Hoe werkt het?

Je houdt je Knab Bankpas tegen het scherm of de zijkant van het pinapparaat en het is al klaar. Wanneer je meer dan € 50 op deze manier hebt afgerekend moet je eenmalig weer de bankpas in het apparaat steken en de pincode intoetsen.

Is contactloos betalen veilig?

Per ongeluk contactloos betalen zal niet snel gebeuren. Je moet je pas bijna helemaal tegen het apparaat houden om de betaling te kunnen voldoen.

Is je pas gestolen? De dief is zonder pincode niet in staat om meer dan € 50 van je bankrekening te stelen, zodat de schade beperkt blijft. Zorg er natuurlijk wel voor dat je de bankpas zo snel mogelijk laat blokkeren in je Persoonlijke Bankomgeving.

Contactloos betalen uitzetten?

Standaard staat de optie om met je bankpas contactloos te betalen altijd aan. Als je hier geen gebruik van wilt maken kun je de optie uitzetten via je Persoonlijke Bankomgeving of via de Knab App.

Dit vind jij misschien ook interessant

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over Knab? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen.

Je geld is veilig

Je geld is veilig

Knab is onderdeel van Aegon Bank N.V. Je geld is gedekt door het depositogarantiestelsel.

Van 8 tot 22 uur bereikbaar

Wij staan dagelijks voor je klaar. We zorgen altijd dat je direct contact hebt met één van onze mensen.