Zo werkt de boekhoudkoppeling

De boekhoudkoppeling verbindt zakelijke rekeningen van Knab met een online boekhoudpakket. Op die manier worden dagelijks alle mutaties automatisch bijgewerkt in je boekhoudpakket. Je bepaalt natuurlijk zelf welke rekeningen je wel en niet koppelt.

De boekhoudkoppeling is op dit moment beschikbaar voor de pakketten van Asperion, Cash, e-Boekhouden.nl, Informer, Moneybird, MoneyMonk, MUIS, Reeleezee, SnelStart, Twinfield en Yuki.

Je rekeningen koppelen

Met Knab Zakelijk maak je een boekhoudkoppeling in een handomdraai. Selecteer de rekening(en) die je wilt koppelen met je boekhoudpakket. Dit verzoek bevestig je bij Knab en bij de boekhouder. Vanaf dat moment is de boekhoudkoppeling een feit en worden dagelijks alle bij- en afschrijvingen automatisch bijgewerkt in je boekhoudpakket. Houd er rekening mee dat je Knab Zakelijk alleen kunt koppelen met boekhoudpakketten waar je al een account hebt.

Kosten

De boekhoudkoppeling kost € 1,50 per maand per pakket (incl. btw). Binnen je pakket kun je voor meerdere rekeningen een boekhoudkoppeling tot stand brengen zonder extra kosten.

Asperion
Cash
e-Boekhouden.nl
Informer
Moneybird
MoneyMonk
Muis
Reeleezee
SnelStart
Twinfield
Yuki

Dit vind je misschien ook interessant

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over Knab? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen.

Je geld is veilig

Je geld is veilig

Knab is onderdeel van Aegon Bank N.V. Je geld is gedekt door het depositogarantiestelsel.

Van 8 tot 22 uur bereikbaar

Wij staan dagelijks voor je klaar. We zorgen altijd dat je direct contact hebt met één van onze mensen.