Inzicht in je boekhouding en administratie

Met het Knab Boekhoudpakket heb je altijd inzicht in je administratie. Zo is er een handig dashboard waarmee je in een oogopslag ziet hoe je bedrijf ervoor staat. Maar er zijn ook andere financiële overzichten, zoals de winst- en verliesrekening, balans en kolommenbalans. Al deze overzichten exporteer je makkelijk naar een Excel-bestand.

Knab Boekhoudpakket is een samenwerking met online boekhoudprogramma DigiBTW.

Inzicht boekhouding

Altijd en overal toegang

Log in via web of app

Behalve via de online omgeving, heb je ook toegang tot je administratie via de Knab Boekhouden App. Handig als je even snel wil checken of die ene factuur al is betaald, maar ook om bonnetjes direct te scannen.

Stuur herinneringen naar je klanten

Misschien kom je er via het dashboard achter dat je nog geld krijgt van een klant. Vanuit het Knab Boekhoudpakket kun je direct een e-mail met betalingsherinnering of aanmaning sturen. Je kan daar een standaard template voor gebruiken of je eigen teksten schrijven.

Overige boekingen

Creëer nog meer inzicht met handige tools

Verken het Knab Boekhoudpakket en ontdek nog meer handige functies. Zo vind je onder het kopje 'Overige boekingen' meer handige tools voor je online boekhouding. Bijvoorbeeld voor je beginbalans, bijtelling, jaarafsluiting en financial lease.

Inzicht boekhouding

Misschien vind je dit ook interessant