Doe zelf je aangifte inkomstenbelasting

  • Enige boekhoudpakket in Nederland met deze module
  • Alle aftrekposten en voordelen verwerkt
  • Rechtstreekse koppeling met de Belastingdienst
Inloggen boekhoudpakket

Voor dit boekhoudpakket heb je een zakelijke rekening bij Knab nodig.

Snel en foutloos je aangifte inkomstenbelasting doen

Met het Knab Boekhoudpakket kun je als ondernemer zelf je aangifte inkomstenbelasting doen. Zo ben je niet afhankelijk van je boekhouder en kun je je aangifte versturen wanneer het jou uitkomt. Bovendien is het ook een stuk voordeliger!

Knab Boekhoudpakket is een samenwerking met online boekhoudprogramma DigiBTW.

Knab en DigiBTW logo

Heb je het Knab Boekhoudpakket nog niet?

Als je nu een account aanmaakt, heb je nog genoeg tijd om je gegevens in het boekhoudpakket te zetten. Je kunt vanaf maart de inkomstenbelasting-module aanvragen. Dien je vervolgens vóór april je aangifte over 2023 in? Dan weet je zeker dat je je belastinggeld in juli terugkrijgt.

Waarom de inkomstenbelastingmodule afsluiten?

Niet afhankelijk van een boekhouder

Niet afhankelijk van een boekhouder

Je bent niet afhankelijk van een boekhouder - die juist extra druk is in deze periode - maar hebt je eigen aangifte in de hand. Zo weet je bijvoorbeeld zeker dat je je aangifte vóór maart kun indienen en dus ook eventueel eerder geld terugkrijgt.

Het systeem kent alle voordelen

Het systeem kent alle voordelen

Je hoeft niet bang te zijn dat je aftrekposten of voordelen misloopt. Het systeem kent ze namelijk allemaal! Zo weet je dus altijd zeker dat je het maximale uit je aangifte inkomstenbelasting haalt.

Regel alles vanuit je boekhoudaccount

Regel alles vanuit je boekhoudaccount

Met deze module regel je de aangifte inkomstenbelasting van A tot Z vanuit het Knab Boekhoudpakket. Dankzij de koppeling met de Belastingdienst kun je je aangifte rechtstreeks vanuit je boekhoudaccount versturen. Ideaal!

Zo werkt het

In 4 stappen zelf je aangifte doen

  1. Log in op je boekhoudaccount. Ga via het menu naar ‘Inkomstenbelasting’ en ‘Nieuwe aangifte maken’.  
  2. Importeer de Vooraf Ingevulde Aangifte (VIA) in je account. Deze download je via ‘Mijn Belastingdienst’. Met één klik combineer je vervolgens de gegevens van de Belastingdienst met je boekhouding.
  3. Beantwoord een aantal vragen over je persoonlijke situatie. Het boekhoudpakket verwerkt daarna automatisch alle aftrekposten en voordelen.
  4. Je aangifte staat klaar. Controleer je gegevens en verstuur je aangifte vanuit het boekhoudpakket naar de Belastingdienst!

Bespaar op een boekhouder

Dit betaal je voor de extra module

Je betaalt één keer per jaar voor deze extra module in het Knab Boekhoudpakket. Een schijntje in vergelijking met de kosten van een boekhouder. Vind je het toch fijn dat er iemand meekijkt? Dan kun je via DigiBTW een boekhouder inschakelen die je aangifte controleert en verstuurt.

  • Aangifte inkomstenbelasting: € 119 per jaar (excl. btw) 
  • Aangifte met een fiscaal partner: € 188 per jaar (excl. btw) 
  • Aangifte met een extra controle van een boekhouder via DigiBTW: € 399 per jaar (excl. btw)

DigiBTW helpt je graag 

Heb je nog vragen over het Knab Boekhoudpakket of de inkomstenbelasting-module? Het supportteam van DigiBTW helpt je graag. Bel 085 - 888 7886 of stuur een e-mail naar support@digibtw.nl. Je kunt ze op werkdagen bereiken van 9.00 tot 17.00.

Misschien vind je dit ook interessant