Wat is PayPro?

PayPro is een Payment Service Provider (PSP) waarmee jouw klanten eenvoudig en veilig online kunnen betalen. Je betalingen lopen volledig automatisch, dus je hebt er geen omkijken naar. Daarnaast biedt PayPro waardevolle producten aan, die jou helpen bij het verkoopproces.

Welke betaalmethoden biedt PayPro?

PayPro biedt de meeste populaire betaalmethoden waaronder iDEAL, PayPal, Visa, MasterCard, Bancontact, AfterPay, Klarna en SEPA Incasso. Bovendien ondersteunt PayPro ook de betaalmethoden AliPay en WeChat Pay. Met deze betaalmethoden kunnen jouw klanten eenvoudig en gegarandeerd veilig online betalen.

Koppeling met e-commercesystemen

PayPro biedt ook meerdere koppelingen met online verkoopsystemen, zodat de betaalmethoden hierin simpel te integreren zijn. De meest gebruikte e-commercesystemen - zoals WooCommerce en Magento - zijn beschikbaar als koppeling. Heb je een andere koppeling nodig? Met de veilige PayPro API zijn bijna alle constructies mogelijk.

Voordelig geregeld via Knab

Als Knab-klant profiteer je van diverse kortingen op de dienstverlening van PayPro. Zo kun je zonder maandelijkse kosten gebruikmaken van de module ‘Abonnementen en Gespreid betalen’. Dit kan in combinatie met de modules ‘Facturatie’ of ‘Betaalpagina’. Op deze manier kun je maandelijks gratis je klanten incasseren en je product verkopen met een webshopkoppeling of gebruikmaken van de betaalpagina’s.

Betalen per transactie

Afhankelijk van de betaalmethode betaal je alleen een vast bedrag per transactie, of een vast bedrag én een percentage over het totaalbedrag van de transactie.

Betaalmethode Tarieven*
iDEAL € 0,29
iDEAL QR € 0,49
PayPal € 0,35 + 3%
Visa
Op aanvraag
€ 0,25 + 2,5%
Mastercard
Op aanvraag
€ 0,25 + 2,5%
SEPA-incasso
Voor SEPA-incasso is de extra module 'Abonnementen & Gespreid betalen' vereist. Voor klanten van Knab is deze module gratis! (normale prijs: € 25 per maand)
€ 0,25
SEPA-bankoverschrijving
Voor SEPA-bankoverschrijving is de extra module 'Bankoverschrijven accepteren' vereist. Deze module kost € 7,50 per maand.
€ 0,25
AfterPay
Voor AfterPay rekent PayPro eenmalige opstartkosten van € 25.
€ 1,75 + 5%
Sofort € 0,35 + 1%
Bancontact € 0,17 + 1,75%
WeChat Pay € 0,00 + 2,6%
Alipay € 0,00 + 2,6%

* Tarieven per 1 juni 2020, excl. btw

Direct aanvragen

Vraag PayPro aan

Meer weten over PayPro?

Op de website van PayPro vind je informatie over alle tarieven, betaalmethoden en extra features. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact op via support@paypro.nl of bel naar 085-3031765.

Dit vind je misschien ook interessant

Veelgestelde vragen over Payment Service Providers en PayPro

Wat is een Payment Service Provider?

Een Payment Service Provider biedt betaalmogelijkheden voor ondernemers. Hierbij kun je denken aan iDEAL-betalingen, creditcardbetalingen of SEPA-incasso’s.

Knab heeft met 3 Payment Service Providers een overeenkomst. Bij Zettle en PinMobile kun je terecht voor een mobiel pinapparaat, bij PayPro kun je terecht voor het aanbieden van iDEAL- en creditcard-betalingen en SEPA-incasso's.

Hoe snel verwerken Zettle en PinMobile de pintransacties?

Zettle
Zettle stort je geld binnen 2 tot 3 werkdagen vanaf de transactiedatum. Omdat zij een partnerschap hebben met een Duitse bank, kunnen Duitse vakantiedagen invloed hebben op de verwerkingstijd.

PinMobile
Je ontvangt je geld dagelijks op werkdagen met een vertraging van 2 tot 3 werkdagen. Zij werken samen met Wordline uit België, hierdoor kunnen Belgische vakantiedagen invloed hebben op de verwerkingstijd.

Wat is het voordeel voor mij om Zettle of PinMobile via Knab aan te schaffen?

Bij zowel Zettle als PinMobile krijg je als klant van Knab korting op de aanschaf van het mobiele pinapparaat.

  • Bij Zettle betaal je € 15 (excl. btw) in plaats van € 79 (excl. btw) voor de Zettle Reader.
  • Bij PinMobile betaal je € 19 (excl. btw) in plaats van € 99 (excl. btw) voor de Pinpaslezer.
Meer informatie over de pintarieven Zettle en PinMobile vind je op onze website.

Wat is het voordeel voor mij om PayPro via Knab aan te vragen?
Knab is een samenwerking met PayPro aangegaan om jou als klant een passende oplossing te bieden. Knab-klanten krijgen 50% korting op de aansluitvergoeding van € 50. Als klant van Knab betaal je voor het aansluiten dus slechts € 25!
Waarom heeft Knab gekozen voor een samenwerking met PayPro?

Met PayPro kunnen jouw klanten snel en eenvoudig jouw producten of diensten afrekenen. Er zijn geen hoge opstartkosten en PayPro hanteert geen minimum aantal transacties, waardoor het ook voor kleine ondernemers geschikt is.

Knab is deze samenwerking aangegaan om jou als klant een passende oplossing te bieden. Knab-klanten krijgen 50% korting op de afsluitprovisie van € 50, en betalen hiervoor dus slechts € 25!

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over Knab? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen.

Je geld is veilig

Je geld is veilig

Knab is onderdeel van Aegon Bank N.V. Je geld is gedekt door de Nederlandse Depositogarantie.

Van 8 tot 20 uur bereikbaar

Wij staan dagelijks voor je klaar. We zorgen altijd dat je direct contact hebt met één van onze mensen.