Zakelijk overstappen: snel geregeld, slim verdiend!

Voor € 5 per maand krijg je een volledig zakelijk bankpakket, inclusief zoveel betaal- en spaarrekeningen als je wilt en een handig overzicht van je inkomsten en uitgaven.

Klinkt goed? Met behulp van de Overstapservice - een gezamenlijke service van Nederlandse banken - komen je betalingen binnen no time binnen op je nieuwe rekening. Stap nu over en krijg € 50 cash op je nieuwe rekening!

Actievoorwaarden

In 4 stappen overstappenOpen een zakelijke rekening bij KnabLog in op jouw BankomgevingVerstuur het digitale overstapformulierOntvang € 50 op je nieuwe Knab-rekening

Start met Knab

Tijdelijk: 1e jaar 50% korting

Ik ben al klant en wil overstappen

Tijdelijk: € 50 cadeau!

Hoe gaat het verder?

Zodra je de overstap hebt aangevraagd, krijg je een bevestigingsmail met de startdatum van de Overstapservice. Wij nemen contact op met je oude bank en informeren iedereen die van jouw rekening incasseert over je nieuwe rekeningnummer.

Wat jij zelf nog moet doen:

  • de rekening bij je oude bank opzeggen, dit kan 2 weken na de ingangsdatum van de Overstapservice
  • de partijen en personen die geld op jouw rekening bijschrijven informeren
  • B2B-incassomachtigingen opnieuw registreren in je Persoonlijke Bankomgeving

Wij sturen 13 maanden lang alle bij- en afschrijvingen door naar je nieuwe rekening, zo weet je zeker dat er geen betaling gemist wordt. Een handige to do-lijst vind je in onze checklist overstappen (PDF).

Checklist Algemene voorwaarden

Meestgestelde vragen over zakelijk overstappen


Waarom zou ik overstappen naar Knab?

Knab Zakelijk is uitgeroepen tot de meest voordelige rekening voor zzp'ers. En dat is niet voor niets. Je krijgt voor slechts € 5 per maand namelijk zoveel betaal- en spaarrekeningen als je wilt, ieder jaar 1.000 gratis transacties en een automatische boekhoudkoppeling. Daarnaast bieden we je persoonlijke service - klanten geven ons gemiddeld een 8,9! - en geven we je handige tips over jouw financiën dankzij onze slimme tools.

Bereken jouw voordeel

Moet ik mijn oude rekening opzeggen?

Dat hoeft niet. Of jij je oude zakelijke rekening aanhoudt of niet, bepaal je helemaal zelf. Maar het is natuurlijk wel een stuk voordeliger om je oude rekening op te zeggen wanneer je overstapt naar Knab.

Is online overstappen wel veilig?

Zeker. Wij doen er alles aan om jouw Persoonlijke Bankomgeving en de bijbehorende gegevens veilig te houden. Een team van ervaren specialisten is voortdurend bezig met het aanbrengen van verbeteringen op het gebied van beveiliging en is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En natuurlijk testen we onze systemen zeer regelmatig op veiligheid.

Wat krijg ik bij mijn zakelijke rekening van Knab?

Kies je voor Knab Zakelijk, dan kun je zoveel zakelijke betaal- en spaarrekeningen openen als je wilt, mét pas, rente en zelfgekozen pincode. Daarnaast krijg je ieder jaar 1.000 gratis transacties, kun je gebruik maken van een boekhoudkoppeling die automatisch je mutaties bijwerkt en heb je de mogelijkheid om voordelig een creditcard aan te vragen.

Meer info over Knab Zakelijk

Welke documenten heb ik nodig om een rekening te openen?

Om een zakelijke of particuliere bankrekening te kunnen openen heb je een identiteitskaart of paspoort nodig. Daarnaast vragen we van jou in sommige gevallen een bankafschrift van je huidige rekening en een brief waarmee we je woonadres kunnen verifiëren. Deze documenten kun je gemakkelijk aanleveren door er een duidelijke foto van te maken en deze te uploaden in je Persoonlijke Bankomgeving.

Krijg ik ook rente op mijn zakelijke betaalrekening?

Ja, zowel particuliere als zakelijke klanten ontvangen rente op hun betaalrekening. Hoe hoog die rente is, zie je op onze tarievenpagina.

Andere vraag?

Staat je vraag er niet tussen? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen.

Je geld is veilig

Je geld is veilig

Knab is onderdeel van Aegon Bank N.V. Je geld is gedekt door het depositogarantiestelsel.

Van 8 tot 22 uur bereikbaar

Wij staan dagelijks voor je klaar. We zorgen altijd dat je direct contact hebt met één van onze mensen.