Voor onze zakelijke klanten hebben we een voordelige deal kunnen sluiten met iZettle en PinMobile. Afhankelijk van jouw onderneming, het aantal betalingen en de hoogte van de betalingen, zal één van beide mobiele pinapparaten voor jou voordeliger zijn.

iZettle

iZettle is wereldwijd één van de marktleiders. Bij iZettle heb je geen vast contract en betaal je een flexibel tarief van 1% tot 2,75% per transactie. Hierbij geldt: hoe meer je verkoopt, des te lager het tarief per transactie.

Daarnaast beschikt de gratis app over handige analyse- en boekhoudtools. Klanten van Knab betalen slechts € 15 in plaats van € 19 (excl. btw) voor het mobiele pinapparaat van iZettle.

PinMobile

Bij PinMobile betaal je geen percentage, maar altijd een vast bedrag van € 0,30 per pintransactie. Daarnaast betaal je wel maandelijks € 9,95 (excl. btw) aan abonnementskosten. Voor betalingen via een creditcard betaal je 2% per transactie.

Klanten van Knab krijgen korting op de aanschaf van het mobiele pinapparaat van PinMobile. Tot en met 31 augustus 2018 betaal je slechts € 19 (excl. btw) in plaats van € 49 voor het pinapparaat. Buiten de actieperiode betalen klanten van Knab niet de normale prijs van € 99, maar € 74 (excl. btw).

Rekenvoorbeeld

  iZettle* PinMobile*
20 transacties van € 100 per maand € 55 € 15,95
400 transacties van € 5 per maand € 55 € 129,95

* Exclusief eenmalige kosten voor aanschaf betaalautomaat en btw over de abonnementskosten van PinMobile, gebaseerd op transacties met betaalkaart.

Andere mogelijkheden

Wij zijn op zoek gegaan naar verschillende passende oplossingen voor de kleine ondernemer. Via deze twee partijen hebben we een mooie korting voor je kunnen regelen. Er zijn natuurlijk ook andere partijen die een mobiel pinapparaat aanbieden. Bekijk daarom goed alle mogelijkheden en bereken voor jezelf welke aanbieder in jouw situatie het voordeligst is. Wil je meer weten over beide aanbieders? Kijk dan op de websites van iZettle en PinMobile.

Direct aanvragen

Direct aanvragen

Dit vind je misschien ook interessant

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over Knab? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen.

Je geld is veilig

Je geld is veilig

Knab is onderdeel van Aegon Bank N.V. Je geld is gedekt door het depositogarantiestelsel.

Wij staan dagelijks voor je klaar

Van 8 tot 22 uur bereikbaar

Wij staan dagelijks voor je klaar. We zorgen altijd dat je direct contact hebt met één van onze mensen.