Knab werkt samen met partners

 • Altijd een oplossing voor je financiële vragen
 • Keuze uit producten van zorgvuldig geselecteerde partners
 • Veel extra's voor klanten van Knab

Jouw financiën goed geregeld

Bij Knab helpen we je graag jouw financiën goed te regelen. Zowel zakelijk als privé. Daarom krijg je bij ons een goedwerkende betaal- en spaarrekening en de allerfijnste service. Voor andere financiële zaken vind je exclusieve deals bij onze partners. Zo haal je écht alles uit je geld.

Keuze uit zorgvuldig geselecteerde partners

Op dit moment kun je via Knab producten en diensten afnemen van meer dan 50 verschillende partners. Van creditcardmaatschappijen tot aanbieders van boekhoudpakketten. Allemaal zorgvuldig geselecteerd. Zo vinden we het bijvoorbeeld belangrijk dat zij dezelfde hoge eisen stellen aan service en dienstverlening als wij.

Partner van Knab

In het kort

Bij een partner van Knab...

Kun je dezelfde service en dienstverlening verwachten als bij ons

Kun je dezelfde service en dienstverlening verwachten als bij ons

Ook bij onze partners word je goed geholpen als je een vraag hebt.


Vind je een product of dienst waar je écht wat aan hebt

Vind je een product of dienst waar je écht wat aan hebt

Of je nu jouw hypotheek perfect geregeld wilt hebben, een boekhoudkoppeling zoekt of een verzekering wilt afsluiten.

Krijg je als Knab-klant altijd een mooie aanbieding

Krijg je als Knab-klant altijd een mooie aanbieding

Vaak een korting, soms een ander leuk extraatje.

Onze partners

Knab Verzekeren

Knab Verzekeren

Fiks voordelig de verzekeringen voor je bedrijf, zoals een AOV of een aansprakelijkheidsverzekering. Via je Knab App geregeld met onze partner Alicia.

Lees meer > 

Knab Boekhoudpakket

Knab Boekhoudpakket

Het Knab Boekhoudpakket heeft alles wat je als zzp'er nodig hebt om je boekhouding te regelen. Ontwikkeld in samenwerking met DigiBTW.

Lees meer > 

Knab Creditcard

Knab Creditcard

Je vraagt de Knab Creditcard (Mastercard) eenvoudig aan bij je bankpakket. Voor de uitgifte van de kaart werken we samen met ICS.

Lees meer > 

Ook deze voordelen mag je niet missen

Er ligt nog meer voordeel op je te wachten! Schaf bijvoorbeeld voordelig een mobiel pinapparaat aan. Of regel je zakelijke verzekeringen met korting.

Bekijk alle klantvoordelen

Hoe werkt het?

Zo sluit je een product af bij partners van Knab

 1. Zoek het product dat aansluit bij je wensen
  Op onze website vind je verschillende producten of diensten die aangeboden worden door onze partners. Kijk maar eens rond!
 2. Ga naar de speciale Knab-pagina bij onze partner
  Keuze gemaakt? Via de button op de betreffende pagina kom je terecht op een speciale Knab-pagina van de partner. Daar wijst alles zich vanzelf.
 3. Koop het product bij de partner
  Maak een berekening, vraag een offerte aan of sluit het product meteen af. Dit doe je rechtstreeks bij de partner.

Veelgestelde vragen over partners van Knab

Waarom biedt Knab deze producten niet zelf aan?

Onze missie is om mensen financieel slimmer te maken. Dat lukt ons zelf al goed, met slimme bankproducten, de Knab Bieb vol informatie en het Financieel Plan. Om je echt een compleet bankpakket te kunnen bieden, werken we samen met partners. Door niet alles zelf te ontwikkelen, houden we focus op waar we goed in zijn en blijven we tegelijkertijd winstgevend als bedrijf. Een strategische keuze dus.

Waar kan ik terecht als ik een vraag of klacht heb?

Voor vragen over de producten en diensten van onze partners kun je terecht bij de betreffende partner. De contactgegevens vind je altijd op onze productpagina's bij de veelgestelde vragen.

Heb je een vraag over de dienstverlening van Knab of de content op onze website? Of merk je dat jouw ervaring bij een van onze partners niet aansluit bij wat je zou verwachten bij een Knab-partner? Dan willen we dat natuurlijk graag weten! De snelste manier om feedback achter te laten is via de feedback-knop op de pagina.

Wat is het voordeel voor Knab?

Ons grootste belang is dat jij als klant toegang hebt tot de beste financiële producten. Daarnaast krijgen we een vergoeding als jij een product of dienst afneemt bij een van onze partners. Dat geld kunnen we goed gebruiken voor marketingactiviteiten en het verbeteren van onze betaal-, spaar- en beleggingsproducten.

Hoe waarborgen jullie de kwaliteit van de producten via partners?

Wij houden de feedback die we binnenkrijgen over onze partners nauwlettend in de gaten. Daarnaast hebben we elke maand contact met de partners, waarbij we een aantal belangrijke onderwerpen checken. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van het product, de service en hoe het aanvraagproces verloopt.

Waarom bieden deze partners korting aan?

Partners vinden het fijn om zich aan Knab te binden. Ze bereiken op deze manier namelijk veel meer mensen die baat hebben bij hun product of dienst. Dat is ook gunstig voor de partner. Een win-win situatie voor iedereen dus!

Goed om te weten

Bij Knab kiezen we heel zorgvuldig onze partners uit. We werken alleen samen met partijen die qua service en dienstverlening dezelfde hoge eisen stellen als dat wij doen. Desondanks zijn we niet verantwoordelijk voor de dienstverlening van onze partners. Als je vragen of klachten hebt over partners kun je rechtstreeks contact met ze opnemen. Uiteraard kun je ons ook feedback geven via de feedbackbutton op deze pagina.