Gebruik de Knab Vriendendienst

  • Tip je vriend(en) over Knab
  • Meld ze aan via de Knab Vriendendienst
  • Ontvang allebei € 25 op je rekening

Vertel je vriend over Knab

47% van al onze klanten, werd klant op aanraden van vrienden of familie. Zoveel ambassadeurs, daar willen we iets voor terugdoen! Opent iemand via de Knab Vriendendienst door jou een rekening bij Knab? Dan krijgen jullie allebei € 25 cadeau.

Zo simpel werkt de Knab Vriendendienst

  1. Meld je hieronder aan met je naam en e-mailadres.
  2. Deel de link en de persoonlijke code die je per e-mail ontvangt met je vriend.
  3. Opent je vriend een rekening bij Knab met jouw persoonlijke code? Dan ontvangen jullie beiden € 25 op je bankrekening
Krijg allebei € 25

Meld je aan voor de Knab Vriendendienst

Veelgestelde vragen over de Knab Vriendendienst

Voor wie is de vriendendienst?

De vriendendienst is voor Knab-klanten die Knab willen aanbevelen bij vrienden, familie of kennissen (die nog geen klant zijn bij Knab).

Hoe kan ik de vriendendienst gebruiken?

Meld je aan voor de vriendendienst door je gegevens in te vullen via het formulier op deze pagina. Je ontvangt een e-mail met een link en een unieke code. Stuur deze door naar je vriend en dan is diegene aan zet om een rekening te openen.

Hoe weten jullie dat ik klant ben bij Knab?

Via je e-mailadres herkennen we dat je klant bent bij Knab. Als je vriend jouw unieke code gebruikt dan weten we dat jij en je vriend recht hebben op de beloning van € 25. Dit gaat helemaal automatisch en je hoeft hier niets voor te doen.

Zit er een maximum aan het aantal vrienden dat ik kan aandragen?

Je kan maximaal tien vrienden aanmelden via de vriendendienst. Elke code is uniek en kan je steeds maar één keer gebruiken. Vraag daarom via het formulier op deze pagina voor elke vriend een nieuwe code aan.

Wanneer ontvang ik de € 25?

Wanneer we je vriend accepteren als klant (je vriend voldoet aan onze acceptatievoorwaarden), dan ontvangen jij en je vriend binnen 60 dagen € 25 op jullie rekening.

Wat als mijn vriend niet wordt geaccepteerd als klant bij Knab?

Als je vriend niet voldoet aan onze acceptatievoorwaarden, kunnen wij diegene afwijzen. In dit geval heb je geen recht op de € 25.