Phishing en hoe je het kunt voorkomen

Phishing is een vorm van internetfraude waarbij criminelen proberen om je inloggegevens te krijgen. Het is een probleem voor alle banken, ook voor Knab. Weten hoe je het kunt voorkomen?

Lees meer over phishing

Leer het in
Knabs Klaslokaal

Knabs klaslokaal

Waar bewaart een bank al het geld? En hoe gaat een bank om met de coronacrisis? Dit - en meer - verklapt Knab-juf Cansu aan thuiszittende kinderen in Knabs Klaslokaal!


Bekijk op de Knab Bieb

Gratis Knab Creditcard via ICS

De nieuwe creditcard van Knab is hier! Wereldwijd de meest geaccepteerde creditcard en al je aankopen tot 180 dagen verzekerd. Gratis aan te vragen voor Knab-klanten.

Bekijk de voorwaarden


Je rekeningnummer snel bekend

Heb jij alle belangrijke personen en bedrijven al ingelicht over je rekeningnummer bij Knab? Dat kan automatisch met onze handige Overstapservice! Als je deze service aanvraagt, krijg je ook nog eens € 50 cadeau.

Aanvragen

Overstapactie

Knab Bieb

Slimme tips en handige info voor al je financiën, daar kun je voor terecht in de Knab Bieb. Of je nu graag artikelen en e-books leest, checklists doorneemt of video's kijkt.

Naar de Bieb

Knab Lab

In Knab Lab lanceren we al onze nieuwe producten en diensten. Samen met klanten bespreken we wat er goed gaat en wat er beter kan. Zo blijven we altijd optimaliseren.

Naar Knab Lab

Knab Open

Denk met ons mee over innovaties, test als eerste onze nieuwe diensten bij ons op kantoor of vanuit huis, of leer bij tijdens onze webinars en andere events. Check Knab Open.

Naar Knab Open