Autoverzekering via Knab

We houden de hele markt voor je in de gaten en zijn je ogen en oren wanneer jij niet kijkt en luistert. Verwacht slimme bespaartips en advies op maat. Ontdek direct of je kunt besparen op je autoverzekering.

Gratis advies

Extra voordelen voor klanten

Wist je dat je als klant van Knab toegang krijgt tot exclusieve aanbiedingen? Niet alleen van Knab zelf, maar ook van onze partners. Zo haal jij het maximale uit je geld en loop je nooit voordeel mis.

Direct bekijken

Je verwacht het niet van een bank

€ 50 cadeau als je overstapt

Met onze overstapservice is je rekeningnummer snel bij iedereen bekend. We helpen je met het overhevelen van transacties en incasso's door iedereen die van jouw rekening incasseert te informeren over je nieuwe rekeningnummer. Ook leiden we alle bijschrijvingen door naar je nieuwe rekening. Dit doen we 13 maanden lang.

En als je overstapt van je oude bank naar Knab, ontvang je nu tijdelijk € 50 cadeau. Wat wil je nog meer?

Aanvragen

Knab Bieb

In de Bieb vind je slimme tips en handige info in de vorm van artikelen, video’s, checklists en e-books. Zo kom je goed beslagen ten ijs als het gaat om je financiën.

Naar de Bieb

Knab Lab

Knab Lab is dé plek waar jij als klant kunt meebouwen aan Knab. Hier vind je nieuwe producten en diensten die jij eerst kunt proberen voordat we ze definitief lanceren.

Naar Knab Lab

Knab Community

Op het forum ontdek jij wat er leeft bij andere klanten van Knab. Ook kun je zelf een bijdrage leveren door vragen te stellen, feedback te geven of ideeën te delen.

Naar het forum