Nu beschikbaar: Knab Beleggen

Genoeg van de lage spaarrente? Knab Beleggen is een mooie kans om meer uit je geld te halen. Je hoeft zelf geen moeilijke beleggingskeuzes te maken. Dat doen wij voor je!

DIRECT BEKIJKEN

Autoverzekering via Knab

We houden de hele markt voor je in de gaten en zijn je ogen en oren wanneer jij niet kijkt en luistert. Ontdek direct of je kunt besparen op je autoverzekering.

Gratis advies


Je rekeningnummer snel bekend

Heb jij alle belangrijke personen en bedrijven al ingelicht over je rekeningnummer bij Knab? Dat kan automatisch met onze handige Overstapservice! Als je deze service aanvraagt, krijg je ook nog eens € 50 cadeau.

Aanvragen

Overstapactie

Knab Bieb

In de Bieb vind je slimme tips en handige info in de vorm van artikelen, video’s, checklists en e-books. Zo kom je goed beslagen ten ijs als het gaat om je financiën.

Naar de Bieb

Knab Lab

Knab Lab is dé plek waar jij als klant kunt meebouwen aan Knab. Hier vind je nieuwe producten en diensten die jij eerst kunt proberen voordat we ze definitief lanceren.

Naar Knab Lab

Knab Community

Op het forum ontdek jij wat er leeft bij andere klanten van Knab. Ook kun je zelf een bijdrage leveren door vragen te stellen, feedback te geven of ideeën te delen.

Naar het forum