De winkel

Haal nog meer uit je bedrijf

Om te groeien als zzp'er, heb je meer nodig dan een zakelijke rekening. In de winkel van Knab Voordelig vind je daarom verschillende zakelijke producten en diensten van onze partners. Als zakelijke klant shop je deze altijd met aantrekkelijke korting.

Trainingen

Een cursus Social Media Marketing, een leiderschapstraining of opleiding tot Agile Coach? Met een steeds groter aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen, vind je er in de winkel altijd wel een die bij je past. Zo houd je je kennis actueel en kun je blijven inspelen op veranderingen in de markt.

Apparatuur

Een mobiel pinapparaat, telefoon met abonnement of laptop. Afhankelijk van je werkzaamheden, heb je het nodig voor je bedrijf. Via Knab Voordelig regel je jouw zakelijke apparatuur met korting. Denk aan merken als HP, Apple en PayPro.

En nog meer...

Wist je dat je als klant van Knab in de winkel nog veel meer kunt kopen met aantrekkelijke korting? Een veilige mailbox bijvoorbeeld, of cadeaukaarten om een eigen website te laten bouwen. Dat bespaart je mogelijk tijd en geld!

Hoe werkt de winkel?

  • Log in met je bankgegevens en kijk vrijblijvend rond in de etalage.
  • Iets leuks gevonden? Klik op de 'bekijk'-knop.
  • Je komt terecht op een pagina van de betreffende partner, waar je het product kunt kopen.
  • Vul je gegevens in. De korting wordt automatisch verrekend!

Welke kosten zijn fiscaal aftrekbaar?

De meeste kosten die je maakt voor je bedrijf mag je aftrekken van je belastbaar inkomen. Dat geldt vaak ook voor apparatuur en trainingen. In de Knab Bieb lees je alles wat je moet weten over de fiscale voordelen en een goede administratie.

Aftrekbare studiekosten

De kosten voor een opleiding zijn vaak aftrekbaar tijdens de belastingaangifte. Hier lees je hoe dat werkt.

Een goede administratie

Een goede administratie biedt inzicht in de omzet, kosten en winst. Dit zijn de tien geboden.

Aftrekposten

Je kunt aftrekposten inzetten om de winst uit je onderneming te verlagen. Welke dat zijn, lees je hier.

Veelgestelde vragen over de winkel

Wat is Benify en hoe veilig is inloggen?

Benify is een betrouwbare partner van Knab. Wij maken gebruik van het platform van Benify om de producten en diensten van onze partners aan te bieden. Om toegang te krijgen, log je opnieuw in bij Knab. Wij sturen op dat moment een versleutelde code naar Benify, waardoor je als klant van Knab wordt herkend.

Let op: wij zullen nooit je inloggegevens of andere persoonlijke informatie delen met Benify of andere partijen. Het is belangrijk dat je zelf ook nooit persoonlijke informatie of inloggegevens deelt met andere partijen. Houd er daarnaast rekening mee dat je alleen inlogt bij Knab als er een SSL certificaat zichtbaar is. Dit kenmerkt zich door de bedrijfsnaam in de adresbalk.

Wil je meer weten over hoe Knab omgaat met jouw privacy? Je leest het op onze privacypagina.

Wanneer kan ik gebruikmaken van de voordelen in de winkel?

Knab Voordelig is er voor al onze zakelijke klanten, omdat de producten en diensten zijn afgestemd op de behoeftes van zzp'ers en ondernemers. Mogelijk breiden we het aanbod in de winkel uit met producten en diensten voor particuliere klanten. Neem dus gerust een kijkje, ook als particuliere klant.

Mis je als zakelijke klant nog iets in het assortiment? Of ben jij als particuliere klant op zoek naar producten en diensten? Laat het weten via de feedback-knop aan de rechterkant van dit scherm. We nemen de feedback altijd in overweging!

Wat is het voordeel voor Knab?

Door het grote aantal ondernemers dat voor Knab kiest, kunnen wij samenwerken met partners die relevante producten en diensten aanbieden. We regelen daarbij vaak een mooie korting voor Knab-klanten.

Het voordeel berekenen we zoveel mogelijk door aan onze klanten. Per verkoop ontvangen we een vaste vergoeding, die we kunnen gebruiken voor marketingactiviteiten.

Krijg ik in de winkel altijd de beste aanbieding?

De producten en diensten in de winkel hebben altijd een lage prijs. We vinden het belangrijk dat onze klanten het maximale uit hun geld halen. Toch kunnen we niet garanderen dat ergens anders iets goedkoper wordt aangeboden. Is dit wel het geval? Vertel het ons via het feedbackformulier aan de rechterkant van dit scherm.

Zijn mijn gegevens veilig?

Ja. Wij delen geen gegevens met andere partijen, dus ook niet met Benify of een van onze andere partners. Wanneer je een product of dienst afneemt, ga je naar een webpagina van een partner waar je zelf eventueel gegevens afgeeft die nodig zijn. Wil je meer weten over hoe Knab omgaat met jouw privacy? Je leest het op onze privacypagina.

Feedback

Jouw mening is belangrijk!

We zijn benieuwd wat je van de winkel en het aanbod vindt. Geef je mening via de feedback-knop aan de rechterkant van dit scherm. We lezen alle reacties!

Goed om te weten

Bij Knab kiezen we heel zorgvuldig onze partners uit. Daarbij werken we alleen samen met partijen die qua service en dienstverlening dezelfde hoge eisen stellen als dat wij doen. Desondanks zijn we niet verantwoordelijk voor de dienstverlening van onze partners of de content op hun pagina. Als je vragen of klachten hebt over een van onze partners, kun je rechtstreeks contact met ze opnemen. Uiteraard kun je ons ook feedback geven via de 'feedback' button op deze pagina.